Η σύζυγος του Will Smith, Jada, σπάει τη σιωπή της για τo οσκαρικό χαστούκι

 

 

«Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι’ αυτό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η βραδιά της 94ης Απονομής των βραβείων Όσκαρ επισκιάστηκε από το χαστούκι που έδωσε ο διάσημος ηθοποιός Will Smith στον Chris Rock, όταν ο τελευταίος αστειεύτηκε για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Jada Pinkett Smith.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τον σύζυγό της, η Jada Pinkett κρατούσε σιγή ιχθύος για το γεγονός. Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Η σύζυγος του Will Smith αρκέστηκε μόνο σε μια φράση, ανεβάζοντας το χαρακτηριστικό μήνυμα: «Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι’ αυτό».

 

  

 

 

Το χτύπημα του Will Smith στον Chris Rock για το κακόγουστο, ανάρμοστο και προσβλητικό "αστείο" που έκανε στη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith, έκανε τον γύρο του πλανήτη.

 

 

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο βραβευμένος πια με Όσκαρ ηθοποιός θα σηκωνόταν από τη θέση του, θα ανέβαινε στη σκηνή και εν μέσω ενός live γεγονότος θα προέβαινε σε μία τέτοια ενέργεια.

 

 

  

  

  

 

 

Οι συνάδελφοί του σάστισαν. Κανείς δεν ήξερε αν αυτό που έβλεπε ήταν σκηνοθετημένο ή πραγματικό. Και, μέσα σε όλη αυτήν την αναταραχή, μία έκφραση της Nicole Kidman έγινε viral, με το κοινό να την έχει συνδέσει με το περιστατικό. Οι νέες πληροφορίες, ωστόσο, ισχυρίζονται πως, τελικά, το δεύτερο viral meme της βραδιάς δεν είχε καμία σχέση με τον Smith.

 

 

Ποιος καλύτερος να μας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα από τον ίδιο τον φωτογράφο που τράβηξε τη φωτογραφία της Kidman στην οποία δείχνει τουλάχιστον σοκαρισμένη με κάτι. Ο Myung Chun μίλησε στους Los Angeles Times και αποκάλυψε ποιο είναι το περικείμενο της εν λόγω λήψης. Καθώς φαίνεται, αυτή δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το φιάσκο Smith – Rock.

 

 

Η Kidman, λοιπόν, εκεί που καθόταν -επίσης κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος- είδε στην άλλη άκρη του δωματίου την Jessica Chastain και ενθουσιάστηκε. Λίγο μετά, οι δυο τους συναντήθηκαν και μίλησαν πριν αρχίσει ξανά το σόου και οι βραβεύσεις.

«Ναι, η φωτογραφία της Nicole Kidman τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια την ώρα που δε γινόταν τηλεοπτική μετάδοση. Έμοιαζε ενθουσιασμένη που είδε την Jessica Chastain στην άλλη άκρη του δωματίου. Η Kidman σήκωσε τα χέρια της και τη χαιρέτισε με τα δύο χέρια. Λίγο μετά, η Chastain πήγε σε εκείνη για να χαιρετίσει την Kidman και τον σύζυγό της, Keith Urban», είπε ο φωτογράφος.

Οπότε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Myung Chun, πέσαμε στην περίπτωση του «τα φαινόμενα απατούν» και, τελικά, η Kidman απλώς ενθουσιάστηκε στη θέα ενός ανθρώπου που συμπαθεί και λογικά θαυμάζει.

 

   

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera