«Ο Γιάννης είναι ζηλιάρης, εγώ καθόλου. Ακόμη και με μένα είναι ντροπαλούλης»

 

 

Η Κατερίνα Γερονικολού για όλα: Η απώλεια του πατέρα της, η συγχώρεση στον Κιμούλη και η ζήλια του Τσιμιτσέλη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Κατερίνα Γερονικολού, ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Η πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», με αφορμή τον ρόλο της, μίλησε για τη δική της bucket list, ανακάλεσε όλα τα απρόοπτα της δικής της ζωής, μίλησε με συγκίνηση για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν 13 ετών, και αποκάλυψε πώς συνδέεται αυτό με την απροθυμία της να παντρευτεί.

«Κάθε Πρωτοχρονιά βάζω στόχους για τον εαυτό μου προσωπικά και για την οικογένεια μου. Δεν θέλω να περνάει ο χρόνος, η ζωή η ίδια με έχει διδάξει ότι τα πράγματα είναι πολύ εφήμερα ενδεχομένως… μπορεί και όχι. Επειδή έχω ζήσει αυτό το κύμα της ζωής που όλα αλλάζουν και όλα ρέουν και δεν είναι τίποτα δεδομένο, ζω έτσι. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να με βρει μια μέρα που μπορεί κάτι να συμβεί και να μην έχω πει τα “σε αγαπώ” που θέλω, να μην έχω μοιραστεί τη ζωή με τα άτομα που θέλω…» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ακόμη, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της και σύντροφό της στη ζωή, Γιάννη Τσιμιτσέλη και απάντησε αν ζηλεύει όταν ο Γιάννης έχει ερωτική σκηνή με άλλη ηθοποιό.

«Δεν έχω νιώσει φθορά, ίσα ίσα έχουμε την αίσθηση του τι συμβαίνει στον άλλον μέσα στη μέρα του. Αν το σκεφτείς είναι κάτι πολύ προσωπικό που μοιράζεσαι με το κοινό (για τα τηλεοπτικά φιλιά). Οι ηθοποιοί όταν φιλιόμαστε είτε είναι ο Γιάννης είτε είναι άλλος είναι ο ίδιος ο τρόπος του φιλιού. Απλά είναι πιο εύκολο, αλλά υπάρχει η αμηχανία επειδή είμαστε εκτεθειμένοι. 

Ο Γιάννης είναι ζηλιάρης με τις ερωτικές σκηνές, εγώ καθόλου. Ακόμη και με μένα στα φιλιά είναι ντροπαλούλης. Είναι διακριτικός άνθρωπος, δεν θέλει να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα, είναι πιο κρατημένος. Ασκούμε κριτική ο ένας στον άλλον. Ανταλλάσσουμε απόψεις και μιλάμε ελεύθερα. Και οι δύο είμαστε ισχυρογνώμονες, αλλά ο καθένας στο δικό του κομμάτι».

 

 

Η απώλεια του πατέρα της σε ηλικία 13 ετών

«Έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν 13 ετών. Έχω διάσπαρτες μνήμες… Ήταν ξαφνική απώλεια. Γνωρίζω εκ των έσω ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η αφαίρεση από το τραπέζι όπου έβαζα 3 μαχαιροπίρουνα, αντί για 4. Θυμάμαι ότι τη μέρα της τελετής είχα θυμώσει με κάτι θείους μου που κάτι είχαν πει και γέλασαν. Μου φάνηκε πολύ άσχημο επειδή είχα αυτή τη δυσκολία κι αυτοί το έκαναν για να το ξορκίσουν. Είχα θυμώσει για πάρα πολλά χρόνια μετά…

Το πιο βασικό για μένα είναι ότι έχω μάθει από κάθε αρνητικό, να τραβάω το θετικό. Το βίωσα το πένθος. Όταν ένα σπίτι αδειάζει είναι πάντα εκεί… Το πένθος μπορείς να το αποφύγεις αν φύγει κάποιος από τη ζωή σου που δεν τον έχεις μέσα στην καθημερινότητά σου τόσο ζωηρά. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλειπε λόγω δουλειάς, ήμασταν συνέχεια μαζί. 

Ένας λόγος που δεν θέλω να παντρευτώ είναι επειδή θα μου λείπει ο μπαμπάς μου στην τελετή. Οι άνθρωποι που έχουν φύγει σου λείπουν κυρίως στα έντονα, σε μεγάλες πρεμιέρες ή παραδείγματος χάριν σε έναν γάμο. Θέλεις να είναι εκεί να μοιράζεσαι τη χαρά σου. Πάντα λείπει αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν είναι κάπου εκεί ψηλά και μας βλέπει, θα ήθελα να χαίρεται για μένα» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

 

 

Η καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη και το #metoo

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε εκτενώς και στην καταγγελία που έκανε εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική βία, στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo.

«Δεν θα ξεκινούσα εγώ τις αποκαλύψεις στο θέατρο, το είχα θάψει πολύ βαθιά μέσα μου. Ήταν ένα πνιγμένο συναίσθημα που κοιμόταν. Απλά ξύπνησε βίαια, ακούγοντας μια ιστορία ενός άλλου ανθρώπου με άλλους παράγοντες, που όμως υπήρχαν κοινές συνιστώσες. Συνειδητοποιείς ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, ένα μοτίβο, το οποίο σίγουρα δεν ήταν τυχαίο.

Πολύ δικοί μου άνθρωποι το γνώριζαν, γιατί περνούσα δύσκολα. Δεν ήταν κάτι που το κρατούσα κρυφό. Το ξεπέρασα και απλά συνέχισα. Αυτό που έγινε πριν έναν χρόνο μου προκάλεσε ξανά ένα σφίξιμο στο στομάχι. Είναι δύσκολος ο δρόμος. Εννοείται ότι τον έχω συγχωρέσει. Δεν είμαι εγώ δυστυχισμένη αυτή τη στιγμή… Μπορεί να με έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά τώρα δεν είμαι.

Εγώ δεν είχα κάποια βία, τα έχω πει όλα εγγράφως στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ και με απόλυτη συνείδηση ότι όλα αυτά που λέω είναι σοβαρά και με ειλικρίνεια. Έχει να κάνει με το ότι σπάει ο άλλος και δεν είναι πια ο ίδιος. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει μια οντότητα η οποία μετά από ένα διάστημα δεν είναι πια η ίδια, είναι εύθραυστη, σπασμένη» σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

 

 

Η απορία της Κ. Γερονικολού για τον Α. Τσίπρα

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου