Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτή είναι η σειρά εμφανίσεων Ελλάδας-Κύπρου στους ημιτελικούς της #Eurovision!

  30/03/2022 09:16
Αυτή είναι η σειρά εμφανίσεων Ελλάδας-Κύπρου στους ημιτελικούς της #Eurovision!

Αυτή είναι η σειρά εμφανίσεων Ελλάδας-Κύπρου στους ημιτελικούς της #Eurovision!

  30/03/2022 09:16

Απομένουν κάτι λιγότερο από δύο μήνες για να ζήσουμε άλλη μία μαγική διοργάνωση μουσικής, χορού και τραγουδιού με τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα γίνει στο Τορίνο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σήμερα, έγινε γνωστή η σειρά εμφανίσεων των χωρών στους δύο ημιτελικούς που θα προηγηθούν, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο της μεγάλης βραδιάς του τελικού.

Έτσι, σύμφωνα με τη λίστα των θέσεων των χωρών, η Eλλάδα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος θα παρουσιάσει το τραγούδι της στον δεύτερο ημιτελικό και στην 9η θέση.

4178629464623087 image

Πολλοί υποστηρίζουν πως όσο πιο κοντά στο τέλος της λίστας βρίσκεται μία χώρα, τόσο πιο καλό είναι για τη συμμετοχή καθώς οι ακροατές και οι τηλεθεατές έχουν ακόμα στο μυαλό τους τη μελωδία και έχουν αντίστοιχα και την όρεξη να ψηφίσουν.

Αν ισχύει, τότε για την Ελλάδα είναι υπέροχο το γεγονός ότι θα παρουσιάσει το τραγούδι της, μόλις δύο θέσεις πριν το τέλος του πρώτου ημιτελικού.

Όσο για την Κύπρο, την οποία φέτος εκπροσωπεί η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Ela», βρίσκεται περίπου στη μέση της βραδιάς του δεύτερου ημιτελικού, κάτι που δεν κρίνεται ως απαραίτητα κακό.

Να τονίσουμε εδώ ότι η Ουκρανία θα παρουσιάσει το τραγούδι της στον πρώτο ημιτελικό, δηλαδή τη βραδιά που θα δούμε την Αμάντα Γεωργιάδη να διεκδικεί την πρώτη θέση με τα ελληνικά χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας