Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τα έκανα σκ@τ@ με τον Νίκο... Πρέπει να μάθω να το βουλώνω κάποιες φορές...»

  30/03/2022 08:42
«Τα έκανα σκ@τ@ με τον Νίκο... Πρέπει να μάθω να το βουλώνω κάποιες φορές...»

«Τα έκανα σκ@τ@ με τον Νίκο... Πρέπει να μάθω να το βουλώνω κάποιες φορές...»

  30/03/2022 08:42

Σοφία Καρβέλα: Ο θυμός, το ξέσπασμα και η γρήγορη αναθεώρηση λίγο μετά «Αν θέλετε τα παιδιά σας να σας λένε την αλήθεια και να έρχονται σε εσάς, τότε να εξασκείστε το να τα ακούτε ουσιαστικά τώρα και αφήστε τους χώρο να διαφωνήσουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διηγήθηκε τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιου της. 

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Η πίεση, όταν αυτή συσσωρεύεται, μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Ακόμα και σε περιπτώσεις ή σε ανθρώπους που ποτέ δε θα πίστευες ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Ακριβώς ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη με τη Σοφία Καρβέλα και έναν από τους δύο της γιους, τον Νίκο. Η επιχειρηματίας που είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram, έκ ανε ένα story με το οποίο εξηγούσε στους followers της ένα ξέσπασμα.  

4178613430885344 sofia karvela gios3

Το ξέσπασμα της Σοφίας Καρβέλα 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διηγήθηκε τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιου της. Επί της ουσίας, θεωρώντας πως έχει δίκιο σε κάποιο θέμα, άρχισε να του φωνάζει και να μη θέλει να τον ακούσει, χωρίς να σκέφτεται εκείνη την ώρα ότι αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Γρήγορα, όμως, το συνειδητοποίησε και ακολούθησε η αντίστοιχη ανάρτηση στον λογαριασμό της.

4178612727490362 karvela

«Τα έκανα σκατά σήμερα. Φώναξα πολύ στον Νίκο γιατί ήταν αγνώμων, αγενής και θεωρούσε ότι δικαιούται πράγματα. Ήταν πραγματικά; Σκατά. Προβάλω (τα δικά μου στον Νίκο); Ήμουν σε μία διαδικασία που γέμιζα θυμό και έλεγα έναν μονόλογο σχετικά με το να είσαι καλός, την ώρα που συμπεριφερόμουν χάλια προσπαθώντας να αποδείξω κάτι. Δεν τον άφηνα να πει μία λέξη γιατί είχα δίκιο. Δεν είχα. Πρέπει να μάθω να το βουλώνω κάποιες φορές. Τις περισσότερες φορές, στη δική μου περίπτωση», έγραψε.

4178611700711526 image

Η ατάκα που διάλεξε

Το story συνοδεύτηκε από ένα πολύ εμπνευσμένο quote της Krista O’Reilly-Davi-Digui, που ανεβάζει συχνά στο account της @ a_life_in_progress αντίστοιχα αποφθέγματα.

«Αν θέλετε τα παιδιά σας να σας λένε την αλήθεια και να έρχονται σε εσάς όταν η ζωή είναι δύσκολη, τότε να εξασκείστε το να τα ακούτε ουσιαστικά τώρα και αφήστε τους χώρο να διαφωνήσουν, να είναι ειλικρινή και να συμμετέχουν σε δύσκολες, ουσιαστικές συζητήσεις», έλεγε αυτό που διάλεξε η Καρβέλα.

4178612064654860 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας