«Τα έκανα σκ@τ@ με τον Νίκο... Πρέπει να μάθω να το βουλώνω κάποιες φορές...»

 

 

Σοφία Καρβέλα: Ο θυμός, το ξέσπασμα και η γρήγορη αναθεώρηση λίγο μετά «Αν θέλετε τα παιδιά σας να σας λένε την αλήθεια και να έρχονται σε εσάς, τότε να εξασκείστε το να τα ακούτε ουσιαστικά τώρα και αφήστε τους χώρο να διαφωνήσουν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διηγήθηκε τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιου της. 

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Η πίεση, όταν αυτή συσσωρεύεται, μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Ακόμα και σε περιπτώσεις ή σε ανθρώπους που ποτέ δε θα πίστευες ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Ακριβώς ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη με τη Σοφία Καρβέλα και έναν από τους δύο της γιους, τον Νίκο. Η επιχειρηματίας που είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram, έκ ανε ένα story με το οποίο εξηγούσε στους followers της ένα ξέσπασμα.  

 

 

Το ξέσπασμα της Σοφίας Καρβέλα 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διηγήθηκε τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιου της. Επί της ουσίας, θεωρώντας πως έχει δίκιο σε κάποιο θέμα, άρχισε να του φωνάζει και να μη θέλει να τον ακούσει, χωρίς να σκέφτεται εκείνη την ώρα ότι αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Γρήγορα, όμως, το συνειδητοποίησε και ακολούθησε η αντίστοιχη ανάρτηση στον λογαριασμό της.

 

 

«Τα έκανα σκατά σήμερα. Φώναξα πολύ στον Νίκο γιατί ήταν αγνώμων, αγενής και θεωρούσε ότι δικαιούται πράγματα. Ήταν πραγματικά; Σκατά. Προβάλω (τα δικά μου στον Νίκο); Ήμουν σε μία διαδικασία που γέμιζα θυμό και έλεγα έναν μονόλογο σχετικά με το να είσαι καλός, την ώρα που συμπεριφερόμουν χάλια προσπαθώντας να αποδείξω κάτι. Δεν τον άφηνα να πει μία λέξη γιατί είχα δίκιο. Δεν είχα. Πρέπει να μάθω να το βουλώνω κάποιες φορές. Τις περισσότερες φορές, στη δική μου περίπτωση», έγραψε.

 

 

Η ατάκα που διάλεξε

Το story συνοδεύτηκε από ένα πολύ εμπνευσμένο quote της Krista O’Reilly-Davi-Digui, που ανεβάζει συχνά στο account της @ a_life_in_progress αντίστοιχα αποφθέγματα.

«Αν θέλετε τα παιδιά σας να σας λένε την αλήθεια και να έρχονται σε εσάς όταν η ζωή είναι δύσκολη, τότε να εξασκείστε το να τα ακούτε ουσιαστικά τώρα και αφήστε τους χώρο να διαφωνήσουν, να είναι ειλικρινή και να συμμετέχουν σε δύσκολες, ουσιαστικές συζητήσεις», έλεγε αυτό που διάλεξε η Καρβέλα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»