#Sasmos: Το τρέιλερ άναψε φωτιές! Ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή

 

 

#Sasmos: Το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο της σειράς άφησε με το... στόμα ανοιχτό τους πάντες καθώς όπως είδαμε στις τελευταίες σκηνές του, ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή - Σπύρος Πετρουλάκης: Ο συγγραφέας του «Σασμού» εξομολογείται: «Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε τις ενοχές του Μανώλη που ενώ ξέρει τον δολοφόνο του πατέρα του καλύτερού του φίλου, δεν έχει μιλήσει.

Από την άλλη, ο Μαθιός ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του, έχοντας πλέον τακτοποιήσει τα πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτά του για τη Βασιλική. Πλέον ο γιος της, ο Νικηφόρος το γνωρίζει και μπορεί ευτυχισμένο το ζευγάρι να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον... Μανώλη ο οποίος με την παρότρυνση της αγαπημένης του, Στέλλας, έχει πάρει απόφαση να μιλήσει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια.

Όπως θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο, όπως αποκάλυψε και το τρέιλερ, ενώ ο Μανώλης περιμένει να μιλήσει με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο τελευταίος ανακρίνει τον Αμερικάνο, τον σεσημασμένο κακοποιό και αντίπαλον δέος του Καραπάνου ο οποίος εκείνη την ώρα ομολογεί ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε τον Στεφανή.

Φυσικά μετά από μία τέτοια αποκάλυψη, οι χρήστες του Twitter μέσα σε χρόνο... dt εξέφρασαν την έκπληξή τους για τη συγκεκριμένη τροπή. Είναι εκείνοι που δεν έχουν διαβάσει τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες τα οποία όντως βγαίνουν αληθινά μιας και ήθελαν τον Αμερικάνο όντως να παραδέχεται τον φόνο του Στεφανή, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει γιατί μπαίνει στη διαδικασία να "χρεωθεί" μια δολοφονία.

 

 

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το τρέιλερ που προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου αλλά και παρακάτω τα tweets με την έκπληξη των χρηστών για αυτή την τροπή:

 

  ​

  

  

 ​

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο Σασμός που έγινε η βάση για το σενάριο της δημοφιλούς σειράς, μίλησε στο «Στούντιο 4» για όλα. 

Ο γνωστός συγγραφέας, μίλησε για το βιβλίο του που έχει ήδη πουλήσει πάνω από 80.000 αντίτυπα αλλά και για τη νέα συγγραφική του δουλειά που κυκλοφορεί.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε πώς τελικά έφτασε ο «Σασμός» να γίνει τηλεοπτική σειρά. Όπως είπε, ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν εκείνος που τον προσέγγισε και του ζήτησε να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Σε ό,τι αφορά την ιστορία του βιβλίου, όπως είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης, έχει πολλά αληθινά στοιχεία. Αναφέρθηκε και στη βεντέτα της δικής του οικογένειας. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Από ό,τι λένε οι παλιοί, η οικογένειά μου ξεκίνησε να διαλύεται κι άλλαξε το επίθετό της. Λέγοντας Μανουσέληδες κι επειδή ασχολούνταν με την πέτρα γίναμε οι Πέτρηδες, οι Πετρούληδες κι οι Πετρουλάκηδες. Υπήρχε βεντέτα στην οικογένεια αλλά μιλάμε την εποχή του 1840. Όλα αυτά τα έζησα μεγάλος 23 χρονών».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου