#Sasmos: Ζωή Vs. Θάνατος - Παραλήρημα στο Twitter - Το κοινό υποκλίθηκε

 

#Sasmos: Η σκηνή που περίμεναν όλοι! Μαθιός και Βασιλική στο κρεβάτι γεμάτοι πάθος και έρωτα! - Συγκλόνισε η κραυγή της Μαρίνας στη θέα της Αργυρώς μέσα στα αίματα! Αποθέωση στα social! - Η αλήθεια για τον θάνατο της Βασιλικής και τη νέα σχέση της Αργυρώς – Τι αποκαλύπτει ο συγγραφέας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μπορεί μέχρι σήμερα να μας... άφηναν να εννοήσουμε ότι ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους με πολλά on και offs όμως σήμερα πολλοί είδαν τη σκηνή που περίμεναν εδώ και καιρό!

Και όμως συνέβη! Μαθιός και Βασιλική βρέθηκαν επιτέλους εντελώς μόνοι τους και έτοιμοι να ενώσουν τα σώματά τους. Πάντα με πολύ ρομαντική προσέγγιση γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Μαθιός χρειάστηκε να περιμένει πάνω από είκοσι χρόνια για να κερδίσει ξανά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, τη Βασιλική.

Εκείνη, παρά τους ενδοιασμούς της, τον πόνο της για όσα πέρασε αλλά και τον έρωτά της που ξύπνησε για τον Μαθιό, για πρώτη φορά βλέπουμε να αφήνεται στην αγκαλιά του και τα χάδια του, βιώνοντας και πάλι δυνατά συναισθήματα.

Η συγκεκριμένη σκηνή με τους δυο τους στο κρεβάτι, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά και να μιλούν με γλυκόλογα ο ένας στον άλλον, δεν θα μπορούσε παρά να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό που θεωρούσε άδικο τον καταδικασμένο έρωτα, όπως τουλάχιστον φαινόταν.

Μετά τον θάνατο του Στεφανή όμως και πολλά άλλα εμπόδια που αντιμετώπισαν, ο Μαθιός και η Βασιλική πλέον μπορούν να ζουν την προσωπική τους ευτυχία χωρίς πρέπει και μη.

 

 

 

Ανατριχίλα, αγωνία, πόνος, θυμός, φόβος... Μέσα σε μία κραυγή όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα από την τηλεοπτική Μαρίνα η οποία καθήλωσε με την ερμηνεία της για ακόμα μία φορά σε σκηνή του επεισοδίου του Σασμού. 

H Μαρία Πρωτόπαππα έγινε για ακόμα μία φορά η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Twitter μετά τη σκηνή όπου αντικρίζοντας την κόρη της, Αργυρώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι μέσα σε μία λίμνη αίματος, βγάζει μία κραυγή που πραγματικά συγκλόνισε.

Η ηθοποιός αποθεώθηκε από τους χρήστες των social media οι οποίοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους αλλά και τον σεβασμό τους για την υποκριτική της δεινότητα.

Η Μαρίνα, η οποία μόλις έχει χάσει τον γιο της, τον Πετρή και κινδυνεύει να χάσει και το άλλο της το παιδί, την Αργυρώ. Η ψυχολογική κατάσταση της τελευταίας δεν θα μπορούσε να μην την οδηγήσει σε ακραίες πράξεις, όμως κανείς δεν περίμενε πως θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Αυτή η μάνα, μπροστά σε ένα τέτοιο θέαμα με το παιδί της μέσα στα αίματα, δεν θα μπορούσε παρά να πανικοβληθεί, να τρομάξει αλλά συγχρόνως και να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κόρη της.

Δείτε το απόσπασμα με την κραυγή της Μαρίνας που συγκλόνισε αλλά και κάποια χαρακτηριστικά tweets με τα οποία αποθεώνουν οι χρήστες τη Μαρία Πρωτόπαππα για την ερμηνεία της

 

 

 

 

 

Η αλήθεια για τον θάνατο της Βασιλικής και τη νέα σχέση της Αργυρώς – Τι αποκαλύπτει ο συγγραφέας

Για το αν τελικά θα δούμε την Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) να πεθαίνει στον «Σασμό» αλλά και το τι θα γίνει με τη νέα σχέση της Αργυρώς μίλησε ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες του σελίδες πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της και με την ερμηνεία της η Μαριλίτα και ταίριαξε αμέσως με τον Δημήτρη Λάλο. Είναι σαν ένα κανονικό ζευγάρι το οποίο το αγάπησε αμέσως ο κόσμος και το ήθελε μαζί. Δεν πεθαίνει ακόμα η Βασιλική. Όλα θα αποκαλυφθούν κάποια στιγμή. Η σειρά θα πάει όπως πάει το βιβλίο. Έχουμε να δούμε τα γεγονότα του βιβλίου διανθισμένα με πολλές ιστορίες» είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

 

 

Όσο για τον νέο σύντροφο της Αργυρώς, μετά τον χωρισμό της με τον Αστέρη, ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε:  «Έχουμε να δούμε πάρα πολλά. Η νέα σχέση της Αργυρώς δε θα είναι τόσο δυνατή όσο ήταν αυτή που είχε με τον Αστέρη, ένας είναι ο μεγάλος έρωτας που έρχεται στη ζωή μας».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»