#Sasmos: Ο σκηνοθέτης απαντά για τo λάθος στην σκηνή με τον σύρτη των φυλακών

 

 

#Sasmos: Ο σκηνοθέτης έδωσε spoiler σχετικά με την απόδραση του Αστέρη - Το γράμμα της γιαγιάς Ειρήνης φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη – Σε αμόκ η Αργυρώ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 Στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», και πιο συγκεκριμένα στις φυλακές όπου κρατείται ο Αστέρης φιλοξενήθηκε η κάμερα του «Happy Day» και η Χριστιάνα Κοχλατζή. Εκεί, συνάντησε τον σκηνοθέτη, κ. Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων, απάντησε για το σκηνοθετικό λάθος που σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στην σκηνή ανάμεσα στον Αστέρη και τον Μαθιό, στο «ανοιχτό» πλάνο μεταξύ τους, είδαμε ότι στο κελί υπάρχει μόνο ένας… σύρτης και δεν πρόκειται για κελί ασφαλείας!

 

«Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα και είναι σίγουρο ότι και οι τηλεθεατές είναι λίγο υπερβολικοί. Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών. Και μέσα στο κρατητήριο να ήταν ο αδερφός του και να μην ήταν ο σύρτης κλειδωμένος, δεν πάει να πει ότι τον παίρνω και φεύγω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κωστόπουλος.

 

 

«Τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς μας, τα παρακολουθούμε ανελλιπώς αλλά προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε λιγότερα λάθη» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης του «Σασμού». 

 

 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Κώστας Κωστόπουλος παραδέχτηκε πως «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουμε το φαινόμενο «Σασμός». Ξέραμε ότι θα κάνουμε μία καλή δουλειά και θα έχουμε μία καλή ανταπόκριση. Ο κόσμος μας χάρισε απλόχερα αυτή την αγάπη και για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη. Όποιος κάνει τηλεόραση και πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, λέει ψέματα. Όλοι οι συντελεστές βλέπουν τη σειρά, που σημαίνει ότι την αγαπάμε όλοι». 

 

 

Τέλος, ο σκηνοθέτης του «Σασμού» έδωσε κι ένα μικρό spoiler σχετικά με την απόδραση του Αστέρη.

 

 

Αποκαλυπτικό το σημερινό επεισόδιο. Η μεγάλη ταραχή έρχεται όταν η γιαγιά Ειρήνη, εμφανίζει το γράμμα της Ανθούλας που τόσα χρόνια έκρυβε.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό… Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο...

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αργυρώ να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος των τύψεων που την «τρώνε» μετά τον θάνατο του Πετρή αφού χρεώνει στον εαυτό της το φονικό καθώς σύμφωνα με την ίδια αν δεν είχε μπλέξει με τον Αστέρη τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Αυτό την κάνει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, τόσο που θα προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Η Μαρίνα βλέποντας την κόρη της να φτάνει σε αυτό το σημείο, παίρνει την απόφαση να την πάρει και να φύγουν μαζί από την Κρήτη ώστε να σώσει ότι έχει απομείνει.

Πίσω θα μείνει μόνη της η γιαγιά Ειρήνη και ο Άγγελος που μέχρι τότε θα έχει γίνει μέλος της οικογένειας.

Στο σπίτι λοιπόν, εκεί οπού σημειώθηκαν τραγωδίες θα μείνουν πλέον η γιαγιά και ο Άγγελος μέχρι βέβαια η μοίρα να γράψει το φινάλε οπού η γιαγιά δεν αντέξει άλλο τα χτυπήματα της μοίρας και φυσικά της απουσίας της νύφης και της εγγονής της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της