Αν ο θάνατος του «Πετρή» συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό, ο επόμενος θα σοκάρει

 

#Sasmos: Τα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, παρά το τραγικό τέλος - Δείτε όσα δήλωσε ο τηλεοπτικός «Πετρής» μαζί με τη «Θοδώρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η επιτυχημένη πορεία του «Σασμού» στους πίνακες τηλεθέασης συνεχίζεται με τις ιστορίες των ηρώων της σειράς να γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες και δραματικές. Οι απώλειες συνεχίζονται στο δημοφιλές σίριαλ και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα πέσουν νεκροί στα επόμενα επεισόδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με όσα γράφει στο «Τηλέραμα» ο Βασίλης Ανδριτσάνος, η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο για τον χαμό του αδελφού της και με τον θυμό της για τον Αστέρη, που έγινε φονιάς και κατέστρεψε τη ζωή της, αλλά και το μέλλον τους. Κάθε μέρα η νεαρή κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη μαυρίλα και στην απόγνωση και δεν έχει διάθεση ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Το βύθισμά της στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία, όμως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι πού θα φτάσει όλο αυτό. Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφού δεν θέλει πια να ζει δίχως τον αδελφό της και τον Αστέρη.

Είναι η Μαρίνα που βρίσκει την κόρη της σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη, ζητάει αμέσως τη βοήθεια του Άγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν είναι αισιόδοξοι πως η Αργυρώ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς έχασε ήδη πολύ αίμαι και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ επιβαρυμένη

Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα

Ο Αντώνης και η Μαρίνα, μετά τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Εκείνη καταλαβαίνει πως ο Αντώνης είναι ο άνθρωπός της και ότι δεν μπορεί να τον κάνει πέρα, όχι τώρα, που τον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Μια τρομερή αποκάλυψη περιμένει όμως τη Μαρίνα, που θα ανατρέψει τα πάντα μέσα της.

Έρχεται το τέλος…

Τον τελευταίο καιρό η Άσπα βλέπει τον Κώστα να απομακρύνεται από το πλευρό της και κάθε φορά που συναντιούνται να ξεσπάει επάνω της τα νεύρα του. Έχει εξομολογηθεί αρκετές φορές στην Αργυρώ πως ίσως ήταν λάθος που επέστρεψε κοντά του μετά τον ξυλοδαρμό της από εκείνον. Κάποια μέρα η Άσπα γνωρίζει για ακόμα μία φορά τη βίαιη πλευρά του Κώστα και τότε καταλαβαίνει πως ήρθε το τέλος…

Η δήλωση «βόμβα»

Ο Άγγελος προβαίνει σε μια δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου, που πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων, και αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο νεαρός γιατρός θέλει να διεκδικήσει όλη την περιουσία που του στέρησαν και άνηκε στη μητέρα του. Η Καλλιόπη τού εξηγεί ότι μπορεί αρχικά η περιουσία να είχε δοθεί στην Ανθούλα, όμως εκείνη και οι γιοι της τη μεγάλωσαν και την αξιοποίησαν και τώρα δεν μπορεί εκείνος να θέλει να τα αλλάξει όλα.

 

Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια, είναι ένας χαρακτήρας που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού από την πρώτη στιγμή. Αυτό δεν είναι άλλο από την γιαγιά Ειρήνη.

Σύμφωνα με όσα γράφει στον «Τηλεθεατή» η Χρύσα Παχούμη, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει νεκρή!

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη. Το σοκ είναι τεράστιο για τις δυο οικογένειες και το νέο σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει από τον πόνο και τις ενοχές, η καρδιά της την προδίδει και πέφτει νεκρή. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων ξεκληρίζεται.

Η αποκάλυψη σοκάρει τη Μαρίνα που αγνοούσε παντελώς το παρελθόν του άντρα της, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η πεθερά της, σε αυτό το οδυνηρό γαϊτανάκι θανάτων. Ο Μάρκος Βρουλάκης γιος της Ειρήνης, πριν από την Μαρίνα είχε ερωτευτεί την Ανθούλα Σταματάκη. Ένας παράφορος έρωτας, όχι όμως παράνομος. Η Ανθούλα έφυγε στην Αθήνα ήδη έγκυος στο παιδί τους και έγραψε γράμμα στον Μάρκο για να πάει να την βρει.

Αυτό το γράμμα όμως δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Φρόντισε επιμελώς η γιαγιά Ειρήνη γι΄αυτό, καθώς το έκρυψε. Απογοητευμένος από την Ανθούλα, που πίστεψε ότι τον ξέχασε, αρραβωνιάστηκε τη Μαρίνα και συνέχισε τη ζωή του μαζί της. Η γιαγιά Ειρήνη συνειδητοποιώντας τις οδυνηρές συνέπειες από εκείνη την πράξη της – έχασε τον γιο της Μάρκο, η Ανθούλα αυτοκτόνησε, ο αδερφός της Βασίλης Σταματάκης εκτελέστηκε από τους Βρουλάκηδες στη φυλακή, ο εγγονός της Πέτρος δολοφονήθηκε από τον Αστέρη – καταρρέει.

Το εγγόνι που απαρνήθηκε, ο Άγγελος έχει επιστρέψει και ζητά δικαίωση για τους αδικοχαμένους βιολογικούς του γονείς. Η γέρικη καρδιά της, που κατάφερε τόσα χρόνια να κρατήσει μυστικάκαι λάθη, δε θα καταφέρει να αντέξει.

 

 

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, παρά το τραγικό τέλος - Δείτε όσα δήλωσε ο τηλεοπτικός Πετρής μαζί με τη Θοδώρα

«Ήξερα από την αρχή ότι θα πεθάνω στον «Σασμό». Υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσω με κάποιον τρόπο στη σειρά» λέει ο Κώστας Νικούλι. «Τη Θοδώρα βασανίζει ο Πετρής, έρχεται στις σκέψεις της» αναφέρει η Δανάη Παππά. Ο πολυαγαπημένος Πετρής του «Σασμού» και η Θοδώρα του «Σασμού», ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά αντίστοιχα, ήταν καλεσμένοι σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στο πλατό της «Super Κατερίνας». Οι δύο πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Alpha μίλησαν στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα και έδωσαν spoilers όσον αφορά τις εξελίξεις στον «Σασμό».

Θα αποκαλύψει η Σεμίνα πώς έγινε ο φόνος; Θα μάθει η Αργυρώ τι συνέβη, όλα προς τα εκεί πάνε. Να μάθουμε τι έγινε στην πραγματικότητα….Δραματουργικά, θα υπάρξει μία μεγάλη σύγκρουση όπου θα γίνει η αποκάλυψη. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα που θα κάνουν τους χαρακτήρες να συγκρουστούν.

Γιατί παραδόθηκε ο Αστέρης αφού το όπλο εκπυρσοκρότησε; «Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί όπλα. Είδε ένα παιδί, με το οποίο είχε μία καλή σχέση, να πεθαίνει… Δεν πίστευε ότι ο Πέτρος είναι δολοφόνος. Παραδόθηκε λόγω τύψεων. Αυτό που δεν ήθελε ο Αστέρης να γίνει τελικά, γίνεται».

Ποια σκηνή σας δυσκόλεψε; Η σκηνή στην οποία ο Πετρής επιτέθηκε στη Θοδώρα και χρειάστηκε να της δώσει χαστούκι. Και η μεγάλη σεκάνς με τους δυο τους που ακολούθησε....

Τι θα γίνει από δω αι στο εξής με την Θοδώρα και τον Γιώργη; Η Θοδώρα έχει ένα χαρακτήρα που δεν ανέχεται πολλά πολλά. Τώρα βλέπουμε ότι τα ανέχεται, ότι έχει κατεβάσει το κεφάλι γιατί πονάει για τον Πέτρο αφενός αφετέρου καταλαβαίνει την αντίδραση του Γιώργου. Δεν θα αντέξει και πολύ. Κάποια στιγμή του λέει «άμα δε θες να πάω σπίτι μου». Θα δούμε πώς το αντιμετωπίζει ο Γιώργος. Η Θοδώρα υψώνει το ανάστημά της προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας περάσει από αυτό το χαμό και μετά επανέρχεται πιο ώριμη. Φεύγει η αλαζονεία που είχε στις αρχές και επιστρέφει με μια άλλη δυναμική, μια άλλη ενέργεια. Το βλέπει αυτό κι ο Γιώργος κι έχουμε πολύ ωραίες σκηνές για το πώς αντιμετωπίζουν τη σχέση τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν