Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

#Sasmos: Η Μανταρίνα έκλεψε τις καρδιές όλων στο τελευταίο αντίο του Πετρή

  28/01/2022 10:48
#Sasmos: Η Μανταρίνα έκλεψε τις καρδιές όλων στο τελευταίο αντίο του Πετρή

#Sasmos: Η Μανταρίνα έκλεψε τις καρδιές όλων στο τελευταίο αντίο του Πετρή

  28/01/2022 10:48

«H μόνη ηθοποιός που παίζει χωρίς σενάριο, αλλά με την πραγματική της αγάπη» -  H Μανταρίνα αποχαιρετά τον μπαμπά της στην κηδεία του και το Twitter λυγίζει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με την κηδεία του Πετρή συνεχίστηκε ο «Σασμός», τη νύχτα της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του Alpha. Η δολοφονία του ήρωα έχει μονοπωλήσει αυτή την εβδομάδα τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού και βεβαίως το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο θρήνος ήταν βαρύς και οι καρδιές μάτωσαν. Ο Πετρής οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία και όλο το χωριό ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Μανταρίνα δεν θα μπορούσε, όμως, να μην πει με τον δικό της τρόπο το «τελευταίο αντίο» στον Πετρή κάνοντας το διαδίκτυο κυριολεκτικά να «λυγίσει» με τον πόνο και το κλάμα της.

Την ώρα της κηδείας, ο Μαθιός πήγε στο σημείο όπου κρύβονταν ο Αστέρης για να τον πάρει και να τον φυγαδεύσει, χωρίς να έχει καταλάβει την παρουσία της Ντίνας που τον παρακολουθούσε. Ο Αστέρης βγήκε οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν και παραδόθηκε στην αστυνομία. Το νέο της ομολογίας του αναστάτωσε το χωριό.

Επίσης, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», η Αργυρώ δέχθηκε το τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστάτωσε.

 H Μανταρίνα αποχαιρετά τον μπαμπά της στην κηδεία του και το Twitter λυγίζει:

O Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Νικούλι μίλησε για τη συγκεκριμένη σκηνή, ενώ αποκάλυψε πως η Μανταρίνα είναι αρσενικό σκυλί και λέγεται Ιβάν.

«Ο σκύλος παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του. Παίρνει χρόνο να συντονίσουμε τη δράση, ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάει πάνω στο αμάξι.

Σε αυτό το πλάνο, που φαντάζομαι γιατί δεν ήμουν εκεί, ο εκπαιδευτής μάλλον βρίσκεται στην καρότσα, όπου το σκυλί βλέπει το αφεντικό του και πηγαίνει εκεί. Αυτό χρειάζεται ένα συντονισμό σε σχέση με τις κάμερες, τα μικρόφωνα.

Αναγκαστικά έπρεπε να αναπτύξω μια σχέση με το σκυλί, έπρεπε να ξέρει τη μυρωδιά μου, να ξέρει ότι είναι ένα οικείο πρόσωπο», είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι.

Ο Κώστας Νικούλι, μάλιστα, έκανε και την αποκάλυψη για τη… Μανταρίνα: «Αυτή είναι η αποκάλυψη. Η Μανταρίνα λέγεται Ιβάν και είναι αρσενικό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας