Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

 

Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Έξαλλος ο ξάδελφος του Παναγιωτόπουλου με συνεργάτες και φίλους του Στάθη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή - Συνεχίζει την καθημερινότητά του παρά τις καταγγελίες

 

Λίγες ημέρες πριν τη δίκη, η κάμερα του ANT1 απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους. Την στιγμή που ο παρουσιαστής απολαμβάνει τη στήριξη τη συζύγου του το φερόμενο ως θύμα του, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα μέσα.

«Να επιτευχθεί η μη περεταίρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της ταυτότητάς της», έγραφε το εξώδικο της 30χρονης.

Την ίδια ώρα όμως, μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να την διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεό της.

Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό». 

 

 

Ο ξάδερφος του παρουσιαστή και στενός συνεργάτης του αδερφού του ξέσπασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα εν λόγω δημοσιεύματα, ενώ αποκάλυψε πως ο αδερφός του «ζει την προσωπική του τραγωδία».

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου. 

Και ας κοιτάξουμε τις υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα» ξέσπασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας