Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι των Διάσημων για αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

 

Η... ζήλεια και οι σπόντες της Σοφιάννας: «Η Μαίη έγδυνε τον Γιάννη με τα μάτια της» - Η Ναυσικά κατακεραυνώνει την Βρισηίδα: «Είναι ανώριμη, μιλάμε για κοριτσάκι» - Πέταξε «βόμβα» η Ευρυδίκη για τον Σοϊλέδη - Η... συνομωσία πίσω από την πλάτη της - Ο Κατσαούνης είχε γράψει τραγούδι σε παράνομο δεσμό του - Πως αντέδρασε η Μυριέλλα στο #SurvivorGR;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Σοφιάννα όπως όλα δείχνουν ενοχλήθηκε με την κίνηση του Γιάννη να δώσει την μπλούζα του, στην Μαίη.

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για 5η σεζόν και οι παίκτες είναι συνεχώς αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι το τέλος. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ωστόσο λίγο η πείνα, λίγο η απομόνωση έχουν δημιουργήσει και διάφορα φλερτ μέσα στο παιχνίδι. Μετά την μινι «σχέση» Μυριέλλας και Κατσαούνη και το άδοξο τέλος, ήρθε στο φως το… μικρό φλερτ της Μαίης και του Γιάννη.

Στο προχθεσινό (6/2) επεισόδιο, είδαμε τον Γιάννη να δίνει την μπλούζα του στην Μαίη, κάτι που από ότι φαίνεται ενόχλησε την Σοφιάννα.

Λίγες ώρες αργότερα η Σοφιάννα και η Ασημίνα σχολίασαν την συμπεριφορά της συμπαίκτριας τους, με την πρώτη μεταξύ άλλων να δηλώνει: «Η Μαίη έγδυνε τον Γιάννη με τα μάτια της, τώρα τον γδύνει και κανονικά».

 

 

Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τον καυγά τους στην καλύβα.

Ακόμη μία μέρα ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο και με το καλημέρα σας είδαμε την Ναυσικά να τα… χώνει άσχημα στην Βρισηίδα.

Συγκεκριμένα η Ναυσικά αποκάλυψε πως η Μυριέλλα της εκμυστηρεύτηκε ότι η Βρισηίδα είχε αναφέρει κάποια πράγματα για εκείνη.

«Ας ξεκινήσω από κάποια πράγματα, τα οποία δεν έχω πει, κρατιέμαι, κρατιέμαι αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν. Η Μυριέλλα με την Βρισηίδα πριν μπούμε στο Survivor, την ημέρα που ήμασταν στο ξενοδοχείο ήταν μαζί στο δωμάτιο, η Βρισηίδα είπε κάποια πράγματα άσχημα για μένα, δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά και αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα».

Και πρόσθεσε:«Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου και το ποιόν μου».

 

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι απογοητευμένη με την συμπεριφορά του συμπαίκτη της, Άρη Σοϊλέδη.

Οι σχέσεις των Διάσημων είναι τεταμένες και μετά το ξέσπασμα της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά της Βρισηίδας Ανδριώτου, παρακολουθήσαμε την Ευρυδίκη να ρίχνει την… βόμβα της.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως ο Άρης Σοϊλέδης είπε στην Αθηνά να πάει να πιάσει την Βρισηίδα και να της προτείνει να μην ψηφίσει κάποιο από τα άλλα παιδιά αλλά την ίδια καθώς σύμφωνα με τον ίδιο είναι αγαπητή στους τηλεθεατές.

«Ο Άρης έχει αναφέρει ερχόμενος απ’ εξώ ότι εγώ δεν κινδυνεύω και είμαι αγαπητή, εγώ γύρισα και τους είπα ‘’αυτό δεν το ξέρουμε’’ και όπως είδαμε και με την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη, δεν γίνεται να με χρησιμοποιεί εμένα η ομάδα μου, να μπαίνω εγώ μπροστά για να βγάζω το φίδι από την τρύπα».

 

 

Στο παιχνίδι επιβίωσης όλα ανατρέπονται και οι εξελίξεις είναι καθημερινές.

Η προχθεσινή (6/2) ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου έφερε αναστάτωση στην ομάδα των Διάσημων οι οποίοι μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν για δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι εκείνες που έλαβαν τις ψήφους των συμπαικτών τους. Το αγώνισμα για τη διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας έφερε τους Κόκκινους και τους Μπλε σε ένα στίβο που απαιτούσε ταχύτητα και επιδεξιότητα.

Μετά την αποκάλυψη της Ευρυδίκης ότι ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από την Βρισηίδα να ψηφίσει την ίδια για αποχώρηση αλλά και την ζήλια της Σοφιάννας για την «σχέση» Μαίης – Γιάννη, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας.

Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους όμως αυτοί που τα κατάφεραν και κέρδισαν ήταν οι Μαχητές.

 

 

Η επιβίωση στην καλύβα είναι δύσκολη και αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά.

Ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας έφτασε στο τέλος και νικητές αναδείχτηκαν οι Μαχητές. Οι Διάσημοι φανερά απογοητευμένοι επέστρεψαν στην καλύβα τους και εκεί που είπαν να χαλαρώσουν είχαν νυχτερινή… επίσκεψη.

Συγκεκριμένα την ώρα που συζητούσαν οι παίκτες μεταξύ τους, έκανε την εμφάνιση του ένα ποντίκι, το οποίο δάγκωσε την Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός μη ξέροντας τι ήταν αυτό, άρχισε να φωνάζει και οι υπόλοιποι παίκτες έτρεξαν για να δουν τι έχει συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η Μυριέλλα δήλωσε πως θα κοιμάται πλέον δίπλα στη φωτιά και όχι στην καλύβα

 

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε πως έγραψε το τραγούδι.

Ο Γιώργος Κατσαούνης λίγο πριν το συμβούλιο αποκάλυψε στους συμπαίκτες του, πως το 2018 είχε γράψει τραγούδι σε μία γυναίκα.

Αυτό το περιστατικό το σχολίασαν και στο Συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό, να του ζητάει να πει τους στίχους. Η Μυριέλλα Κουρεντή μόλις το άκουσε έμεινε για λίγο άφωνη, όμως στη συνέχεια άρχισε να χορεύει.

Στο τέλος όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και γέλια δημιουργώντας έτσι μία ωραία ατμόσφαιρα λίγο πριν το αποτέλεσμα των υποψηφίων.

 

 

Οι Διάσημοι ψήφισαν και αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο προχθεσινό (6/2) επεισόδιο είδαμε την ομάδα των Διάσημων μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας να ψηφίζουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτές που έλαβαν τις ψήφους των συμπαικτών τους, ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

 

 

Στο σημερινό (7/2) αγώνισμα ασυλίας νικητές ήταν οι Μαχητές, κάτι που αναστάτωσε τους Διάσημους καθώς έπρεπε να επιλέξουν τρεις ακόμα υποψηφίους.

 

 

Οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»