Ο γαμπρός του Ντάφυ σφάζει Μπόγδανο και Καρολίνα για τα αρνητικά τους σχόλια

 

 

Ο γαμπρός του Τριαντάφυλλου, Μάκης Λαγογιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον δημοφιλή παίκτη του #SurvivorGR - «Δεν μπορείς να μιλάς εσύ Καρολίνα για αξιοπρέπεια, ούτε για ήθος, όταν ξεγυμνώνεσαι μπροστά στις κάμερες - Ξεφτίλας μπορεί να είνα ο Ηλίας που κάνει αναπαράσταση εμετούς στις κάμερες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο ίδιος είναι ο άνδρας της αδερφής του και γνωρίζει τον τραγουδιστή τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Μάκης Λαγογιάννης αναφέρθηκε στην πορεία του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι, τη συμπεριφορά του, ενώ έσφαξε με το γάντι τον Ηλία Μπόγδανο και την Καρολίνα Καλύβα για τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει κατά καιρούς κατά του τραγουδιστή.

Για την πορεία του Τριαντάφυλλο στο Survivor: Δεν περιμέναμε να προχωρήσει τόσο πολύ. Είναι 44 χρονών, δεν είναι το παιδάκι που έτρεχε και έπαιζε ποδόσφαιρο, όπως παλιά, και θεωρούμε ότι ήδη έχει πετύχει το σκοπό του. Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες, έχει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο, τα μηνύματα αγάπης που έρχονται από τον κόσμο είναι κάτι απερίγραπτο, οπότε θεωρούμε ότι και να έχει τελειώσει η πορεία του στο Survivor έχει επιτύχει και καλώς να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Γιατί τον συμβούλευαν να μην μπει στο reality επιβίωσης; Στην αρχή του λέγαμε όλοι να μην πάει, εκείνος πήγε και τώρα τον παραδεχόμαστε. Εγώ είπα στην αδερφή του να μην πάει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι. Χαίρομαι που πήγε γιατί έδειξε αξιοπρέπεια και ήθος.

Για τα αρνητικά σχόλια και τους χαρακτηρισμούς της Καρολίνας Καλύβα και του Ηλία Μπόγδανου προς τον Τριαντάφυλλο: Μέχρι και πριν από τα μεγάλα έπαθλα που αφορούσαν στο καταμαράν και το Μαϊάμι, συμπαθούσα πολύ όλα τα παιδιά. Ξαφνικά είδα σε ένα παιχνίδι, που η Mπλε ομάδα έχασε με οκτώ νίκες, τις πέντε τις πήρε από τον Τριαντάφυλλο και ενώ δεν τους έφταιγε εκείνος, προσπάθησαν να το ρίξουν εκεί. Η Καρολίνα φώναζε “να φύγει με αξιοπρέπεια”. Δεν μπορείς να μιλάς εσύ Καρολίνα για αξιοπρέπεια, ούτε για ήθος, όταν ξεγυμνώνεσαι μπροστά στις κάμερες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ότι πήγε ταξίδι ο ξεφτίλας, όχι φίλε μου Ηλία δεν είναι ξεφτίλας ο Τριαντάφυλλος. Δεν έβρισε ποτέ κανέναν, δεν χαρακτήρισε ποτέ κανέναν. Ξεφτίλας μπορεί να είνα ο Ηλίας που κάνει αναπαράσταση εμετούς στις κάμερες. Το να έχει ο καθένας τη γνώμη του είναι απολύτως σεβαστό, το να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς ή ύβρεις δεν είναι σεβαστό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου μέσα στο παιχνίδι: Εγώ υποψιάζομαι ότι η παραγωγή μπορεί να στήνει κάποιες συζητήσεις πάνω σε κάποιο θέμα, γιατί – κατά τη γνώμη μου – έτσι αυξάνεται η ακροοματικότητα. Από εκεί και πέρα ο Τριαντάφυλλος είναι παρορμητικός και αυτά που σκέφτεται τα λέει κατευθείαν, αλλά ακόμα κι αν μπει σε μια ίντρικα, σε μια συζήτηση που δεν πρέπει, αμέσως το ξεπερνάει γιατί είναι ένας άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού.

Δείτε το βίντεο στο 00:10'

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση