Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έξαλλος on air ο Παπαδάκης στόλισε τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «Σκουλήκι περιπτερά»

  02/06/2021 09:23
Έξαλλος on air ο Παπαδάκης στόλισε τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «Σκουλήκι περιπτερά»

Έξαλλος on air ο Παπαδάκης στόλισε τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «Σκουλήκι περιπτερά»

  02/06/2021 09:23

Τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στην εκπομπή είναι πολλά. Ωστόσο, ένα από αυτά που έλαβε σήμερα φαίνεται πως κατάφερε να τον εξοργίσει. «Δεν του κάνω τη χάρη να τον απαυτόσω...» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Συγκεκριμένα, ένας τηλεθεατής τον αποκάλεσε «Σκουλήκι περιπτερά» με τον παρουσιαστή να παίρνει τον λόγο και να του απαντά μέσα από την εκπομπή χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο άνθρωπο». 

 «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας