Η Charlene ακόμα να επιστρέψει στο Μονακό - Τι συμβαίνει με τη σύζυγο του Αλβέρτου;

 

 

Ανησυχία για την υγεία της 43χρονης πριγκίπισσας  που σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι στις 22 Μαΐου, μια μόλυνση στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα «η οποία δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» με αποτέλεσμα η Σαρλίν να παραμένει καθηλωμένη στη Νότια Αφρική. 
Ή μήπως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» δεν θέλει ίδια να επιστρέψει;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Να διασκεδάζει μόνος με τα παιδιά του εθεάθη εχθές στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β', αφού η πριγκίπισσα Σαρλίν αδυνατεί ακόμα να επιστρέψει στην πατρίδα της από τη Νότια Αφρική, εξαιτίας μιας μόλυνσης.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η εξάχρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και το δίδυμος αδελφός της Ζακ έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση του μουσείου που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς τα χαριτωμένα παιδιά κάθονταν φρόνιμα δίπλα στον 63χρονο πατέρα τους. Και οι τρεις τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες, σε συμμόρφωση με τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

 

Η απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν έγινε ιδιαίτερα αισθητή και εχθές, μερικές μέρες μετά το Grand Prix του Μονακόόπου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί η 43χρονη γαλαζοαίματη. Αιτία αυτής της απουσίας είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι στις 22 Μαΐου, μια μόλυνση στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα «η οποία δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει», με αποτέλεσμα η Σαρλίν να παραμένει καθηλωμένη στη Νότια Αφρική.

 

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα ταξίδεψε πριν λίγο καιρό στη χώρα καταγωγής της για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων και αναγκάστηκε να παρατείνει τη διαμονή της στη χώρα μετά την ασθένειά της.

    

Μέχρι και πριν από τέσσερις μέρες η 43χρονη κοινοποιούσε στα social media φωτογραφίες από την χώρα καταγωγής της.

 Σε πολλές από αυτές εμφανίζεται να ποζάρει δίπλα σε ένα ρινόκερο από τον οποίο έχουν αφαιρεθεί (με τρόπο ανώδυνο) τα κέρατα, ώστε να αποθαρρυνθούν οι λαθροθήρες που σκοτώνουν αυτά τα επιβλητικά ζώα για να τους τα κλέψουν. ​

​​

Στις φωτογραφίες η κοντοκουρεμένη πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίζεται να αγκαλιάζει, φορώντας μπουφάν παραλλαγής, το ζώο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης αλλά και μετά. Σε μια πιο πρόσφατη ανάρτηση ποζάρει ανάμεσα στους άνδρες της Μονάδας κατά της Λαθροθηρίας στη Νότια Αφρική, ενώ τους ευχαριστεί στη λεζάντα για τις προσπάθειές τους να προφυλάξουν την άγρια ζωή της χώρας.

 ​
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»