«Είμαι η λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. ο σούπερ Μάριο είναι πολύ ωραίο παιδί»

 

 

 

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στο #The2nightShow ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για το πρώτο διάσημα που μετακόμισε στην Αθήνα: Αλίμονο, αν σου έλεγα ότι από την πρώτη στιγμή ήρθαν όλα ωραία, θα ήταν ψέμα. Βεβαίως πέρασα και μια δύσκολη φάση, την οποία δεν μοιράστηκα με κανέναν. Αλλά το σκέφτηκα, όχι με την έννοια ότι μετάνιωσα την επιλογή μου… Όταν κάτι είναι φρέσκο και νωπό μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν έπραξα σωστά, αν είναι αυτό που ονειρευόμουν. Αυτό κρατάει τόσο όσο εσύ του επιτρέπεις να σε ταλανίζει. Εμένα κράτησε μερικούς μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί η εκπομπή μου. Έχω κλάψει παιδιά, το λέμε... 

 

Για την εξωτερική της εμφάνιση: Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να δημιουργήσω ενδιαφέρον προβάλλοντας την εικόνα μου. Χαίρομαι που απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες, γιατί και εγώ κορίτσι της διπλανής πόρτας αισθάνομαι. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι διαφορετικό. Το πιο σημαντικό είναι το τι σου βγάζει ένας άνθρωπος, η προσωπικότητά του και κυρίως όταν τον γνωρίζεις. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για μένα, ότι ο κόσμος δεν είχε προλάβει να με γνωρίσει.

Για το αν έχει σκληρύνει, μετά την παρουσίαση του Love it: Έχω σκληρύνει πάρα πολύ αυτούς τους μήνες. Έχω αλλάξει γιατί δεν έχω αφήσει τις δυσκολίες να με καταπιούν. Τις διαχειρίζομαι πλέον. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, να προχωράμε και να εξελισσόμαστε στη ζωή είναι το πώς διαχειριζόμαστε τις δύσκολες στιγμές. Οι επιλογές μας είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν και μας προσδίδουν ταυτότητα και χαρακτήρα.

Για την απόφαση να ασχοληθεί με την τηλεόραση και τις αλλαγές που θέλει να δει στην εκπομπή της: Ήταν ώριμη απόφαση να μεταβώ στον κλάδο της τηλεόρασης. Ποτέ δεν κάνω κάτι σκεπτόμενη το plan b,c,d, εννοώ ότι αν δεν πάει καλά αυτό, τι θα κάνω. Όταν σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο, ναι μεν προλαβαίνεις καταστάσεις, ωστόσο θεωρώ ότι αν δεν δώσεις το 100% της ενέργειάς σου σίγουρα θα αποτύχεις.

Αυτό που ήθελα να κάνω στην Αθήνα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είναι μακριά από αυτό που έκανα. Αγαπώ το καθημερινό και το ζωντανό πρόγραμμα. Ίσως να απέρριπτα την πρόταση μιας μεγάλης παραγωγής άλλου τύπου, show δηλαδή, γιατί αυτό που αγαπάω είναι η καθημερινότητα που σου περιέγραφα πριν, να είμαι στο σπίτι των ανθρώπων και να τους κάνω να χαμογελάνε. 

Το «Love it» το κάνω με πολλή αγάπη. Έχω πολλά στοιχεία που θα ήθελα ακόμα να δώσω στην εκπομπή. Θα έβαζα πολλές πινελιές, δηλαδή θα μεγάλωνα τη διάρκεια της εκπομπής για να χωράει περισσότερα πράγματα. Είναι δύο ώρες. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει γρήγορες εναλλαγές αλλά χωρίς να προκαλούν άγχος. Στην ανάγκη μου να προλάβω πω περισσότερα στον κόσμο μιλάω γρήγορα. Αυτό δεν είναι καλό. Είναι τόσο χειμαρρώδης η σκέψη μου και ο λόγος μου κάποιες φορές. 

Για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ: Ναι, ανανεώσαμε για του χρόνου. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και κάτι άλλο. Θα το ήθελα πολύ. Δεν προτείνω, γιατί αυτό το κάνουν άνθρωποι που βλέπουν κάτι σε εσένα. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή είτε ένα εντυπωσιακό show είτε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με χιούμορ, που να μπορείς να έχεις ελευθερία σε ατάκες και σε επαφή με τον κόσμο.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί: Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν υπέροχα ή καλοπροαίρετα, αυτό είναι ουτοπικό να το σκεφτείς. Το πρώτο διάστημα που ήρθα γράφτηκαν πράγματα που δεν έστεκαν και ήταν άδικα για μένα. Γράφτηκαν από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να με γνωρίσουν, γιατί αυτό τους ικανοποιούσε, εξυπηρετούσε, δεν ξέρω και δεν με αφορά. Γράφτηκαν πολλά.

Για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη: Ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω.

Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση για να μην υπάρχει το θέμα της σύγκρισης και του κενού. Δεν πειράζει να είμαστε απέναντι με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν πειράζει. Μακάρι! Εμένα δεν με τρομάζει όποιος άνθρωπος είναι απέναντί μου, δίπλα μου, στην ίδια ζώνη, με την έννοια ότι για όλους υπάρχει χώρος. Με έναν διαφορετικό τρόπο ακούνε εσένα και με έναν διαφορετικό εμένα. Σαφώς και μπορεί κάποιοι να σε απορρίψουν.

Για τον Μάριο Χεζόνια: Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναΐκου για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Η απάντηση της θαυμάστριας σε αμαξίδιο που η Μadonna ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
Η Καίτη Γκρέυ έπέστρεψε στο σπίτι της μετά από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αγκαλιά με την κόρη του τραγουδιστή: «Και ναι ήρθε αυτή η στιγμή»
Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της