Αξόρτωτος ο Τρύφωνος! Ο θρίαμβος Ελένης-Λάουρας, η Σπυροπούλου & Ρόκκος-Ντάφυ!

 

 

Το παιχνίδι celebrities και survivors, οι εντάσεις μεταξύ «οικογένειας» και Amigos και η μάχη για την ασυλία- Καρολίνα και Μαριαλένα συνοδεύουν στον… τάκο Σάκη και Ντάφυ στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα ηταν αυτές που συνόδεψαν στον… τάκο τους Σάκη Κατσούλη και Τριαντάφυλλο, και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει απόψε ποιος από τους τέσσερις συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα αποχωρήσει από το Survivor 4. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το βράδυ, μετά το συμβούλιο της Δευτέρας, Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα κατέκριναν την απόφαση της Καρολίνας να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη, σχολιάζοντας παράλληλα και τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε η αρχηγός των μπλε για να δικαιολογήσει την επιλογή της.

 

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν σίγουρος ότι θα έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς δεν περίμενε ότι η Καρολίνα θα έδινε κάποιον από τους φίλους της, ωστόσο ένιωθε μπερδεμένος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκρινε πως καλά έκανε η φιλενάδα του και ψήφισε Σάκη, ενώ η Μαριαλένα διέκρινε φόβο στην απόφαση της Καρολίνας. Η αρχηγός των μπλε έδωσε την δική της διάσταση και αναφέρθηκε στους λόγους που πιστεύει οτι ο Κατσούλης επέλεξε στην ομάδα του τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος από την πλευρά του εκτιμάει ότι οι Amigos θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν.

«Σε κατηγορεί η Καρολίνα και λέει ότι δεν φέρθηκες άξια της αρχηγίας σου. Αντί βρε Καρολίνα, που είσαι αθλήτρια και να πεις μπράβο σου Σάκη, ο Τριαντάφυλλος δεν έπαιξε λόγω του ποδιού του ή για χίλιους δυο λόγους, λες ότι λέω ψέματα. Το χαρτί του γιατρού όμως υπάρχει και με λες ψεύτη, ανάξιο και τα λοιπά. Αντί να το πει που έτσι θα έκανε ένας αρχηγός και ηγέτης, που παίρνει στην πλάτη την ομάδα του, τον κατακρίνεις για αυτό; Έχει βγάλει τόση κακία. Μιλάμε για παράνοια.»

 

Μπλε και Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν πριν τη μάχη για την δεύτερη ασυλία παίζοντας ζευγάρια με celebrities το  «πόσο γάτα είσαι;». Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκίνησε μαζί με τη Δούκισσα Νομικού και βρήκαν 6 λέξεις όσες και ο Σάκης Κατσούλης με τον Τάσο Τρύφωνος, ο Γιώργος Κόρομι με τον Στέλιο Κουδουνάρη βρήκαν 5 όσες και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Ηλίας Μπόγδανός με τον Θέμη Γιωργαντά απάντησαν σε 7, ενώ η Καρολίνα Καλύβα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 8 όσες και ο Τριαντάφυλλος με τον Στέλιο Ρόκκο. 

Το ζευγάρι που αποδείχθηκε πιο... γάτα απο τα υπόλοιπα και νίκησε με 9 σωστές λέξεις ήταν η Ελένη Χαμπέρη με την Λάουρα Νάργες. Η Ελένη απόλαυσε τα μους σοκολάτας μαζί με τους Ασημακόπουλο, Κόρο και Ηλία.

 

Τα γέλια και οι χαρές δεν κράτησαν πολύ στον Άγιο Δομίνικο. Οι εντάσεις επέστρεψαν μεταξύ «οικογένειας» και «Amigos para Siempre» μόλις επέστρεψαν στα καλυβάκια τους και ζητήθηκαν εξηγήσεις για όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη ημέρα στο συμβούλιο, αλλά και για την επιλογή της Ελένης να μην κεράσει γλυκό τον Τριαντάφυλλο. Η ενταση ανάμεσα σε Σάκη και Καρολίνα με την Ελένη στη μέση. την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

 

Στο βραδινό στίβο μάχης,  που ήθελε περισσότερο καλή ισορροπία και στόχους παρά ταχύτητα, ο κάθε παίκτης θα έπαιζε όχι μόνο για την… σωτηρία του αλλά και των φίλων του. Ο νικητής εκτός από τον παίκτη που θα έβγαζε στον… τάκο θα επέλεγε τρία ακόμα άτομα για να φάνε μαζί παστίτσιο και γλυκό μωσαϊκό.

Στις γυναίκες, η Ελένη Χαμπέρη κατάφερε και πέταξε εκτός μάχης κατά σειρά Καρολινα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Στους άντρες, Σάκης  και Ηλίας έφτασαν μέχρι τέλος και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο «run» με τον Κατσούλη να επικρατεί του Μπόγδανου για μια βολή στους στόχους.

 

Στον τελικό της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας ο Σάκης δεν επέτρεψε στους «Amigos» να χαρούν καθώς νίκησε την Ελένη στο σπάσιμο πλακιδίων με 3-0.

 

Στο συμβούλιο οι παίκτες πήγαν κατευθείαν στην κάλπη χωρίς πολλά λόγια. Σάκης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος «μαύρισαν» την Καρολίνα, όμως οι ψήφοι τους δεν έφταναν για να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση, γιατί οι Amigos είναι περισσότεροι και συντεταγμένα έβγαλαν στον… τάκο τη Μαριαλένα. 

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε το τραπέζι στην… οικογένεια του (Μαριαλένα και Ντάφυ), αλλά και στον Ηλία που έφτασαν παρέα μέχρι τον τελικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του