«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ανακοίνωση του διαζυγίου, τα βλέμματα μετά…»

 

 

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός, με εξομολογητική διάθεση, έκανε αποκαλύψεις…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Η καραντίνα για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άντρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαιδεύση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια (χοχλιούς μπουμπουριστούς) για να τα φάει ο άντρας μου. Ο Λευτέρης μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άντρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου λέει τι είναι αυτό; Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια.»

«Στο πρώτο ραντεβού με πήγε για παϊδάκια και παρήγγειλε ένα κιλό παϊδάκια.»

«Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;».

«Η πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» είχε γίνει ταυτόχρονα με το «Έρωτας Μετά». Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά». Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς.»

«Δεν βλέπω καθόλου ριάλιτι. Δεν βλέπω Survivor από άποψη. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Τζέιμς. Έχω πετύχει το MasterChef και ίσως μπορεί να κολλήσω. Survivor όχι, γιατί δε μπορώ τα ριάλιτι που τσακώνονται. Δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός.»

«Η κόρη μου δεν βλέπει τηλεόραση. Τώρα λίγο βλέπει “το Σόι” στο youtube, επειδή βλέπουν οι φίλοι της στο σχολείο. Χρησιμοποιεί την έκφραση που έλεγα στον ρόλο “έπαθες κακό”. Έχω υπάρξει αυστηρή, άδικη, αλλά το έχω δουλέψει και έχω χαλαρώσει.»

«Κάνω ψυχοθεραπεία χρόνια.»

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ρόδινο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.»

«Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτομαι, δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει.»

«Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει.»

«Η δική μου συμβουλή σε μια μαμά που χωρίζει και μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα είναι ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο. Η ζωή τελειώνει με έναν θάνατο.»

«Την εποχή της «Πολυκατοικίας» δεν είχα λεφτά να πάω στο γύρισμα και τους ζήτησα προκαταβολή.»

Για το κίνημα #MeToo: Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι θύτες, αλλά θύματα θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλα. Για να γίνονται τέτοιες καταγγελίες δε μπορώ να πιστέψω ότι ξύπνησαν ένα πρωί αυτοί οι άνθρωποι και είπαν πάω να κατηγορήσω κάποιον άλλο. Χαίρομαι που μίλησαν αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήθελα να τιμωρηθούν οι θύτες. Πρέπει να πάνε φυλακή αυτοί οι άνθρωποι.

«Έχει τύχει να χάσω τον ύπνο μου, όταν άνθρωπος με παρακολουθούσε από μία εβδομάδα. Είδα φωτογραφίες μου από την καθημερινότητά μου. Δεν έχω νιώσει πιο σοκαρισμένη και πιο παραβιασμένη από ποτέ.»

«Η πιο δύσκολη στιγμή, αναφορικά με το θέμα της δημοσιότητας, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου. Μόνο ο Μελέτης Ηλίας το ήξερε. Ήταν βράχος δίπλα μου. Ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί ήταν τα βλέμματα μετά…» 

«Υπήρχε το τηλέφωνό μου στη google για δύο χρόνια. Βρέθηκε σε μια σελίδα χωρίς να ξέρω γιατί. Το αφαίρεσα πέρσι. Με έπαιρναν συνέχεια για δύο μήνες. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, δεν το πίστευα. Δεν άλλαξα νούμερο».

Δες το βιντεο ΕΔΩ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Η απάντηση της θαυμάστριας σε αμαξίδιο που η Μadonna ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
Η Καίτη Γκρέυ έπέστρεψε στο σπίτι της μετά από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αγκαλιά με την κόρη του τραγουδιστή: «Και ναι ήρθε αυτή η στιγμή»
Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της