Απασφάλισε στο#MasterChefGR! «Είσαι το πιόνι της ρε μ…α, δεν έχετε τσίπα»

 

 

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #MasterChefGR και η ασυλία του Παύλου: «Ο ανδρικός ανταγωνισμός πηγάζει από ερωτική απογοήτευση» - Ο Στέφανος ξεμπρόστιασε Μαρίνα και Κωνσταντίνα: «Είσαι το πιόνι της ρε μ…α, δεν έχετε τσίπα» - Ξέσπασε σε κλάματα η Λία - Οι αποκαλύψεις για τη Μαρίνα... την τρόμαξαν 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Βαριές κουβέντες στο επεισόδιο. Στη συζήτηση στο συμβούλιο φάνηκαν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης των δύο ομάδων.

Το απαιτητικό μενού, που ζητήθηκε, δεν αφορούσε τόσο σε ποσότητες, όσο σε ομοιομορφία μεταξύ των τριών πιάτων, που δοκίμασαν οι chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler! Η ομάδα που χάνει, οι υποψήφιοι και αυτός που αποχωρεί από το #MasterChefGR

Επιπλέον ζητούμενο από τους υποψήφιους ήταν η σωστή διαχείριση του χρόνου αλλά και η ικανότητά τους να μαγειρέψουν με περιορισμένα υλικά. Ατυχίες και αδυναμίες στα πιάτα θα στοιχίσουν σε μία από τις δύο ομάδες τη νίκη.

Και πριν καλά καλά οι κριτές προλάβουν να ανακοινώσουν τις βαθμολογίες, ο Στέφανος, ως αρχηγός της μπλε ομάδας ξεμπρόστιασε για τα καλά την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα.

Αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως ζήτησαν να ψηφίσουν τον Παύλο. Φυσικά τα δυο κορίτσια το αρνήθηκαν, γελώντας ειρωνικά.

 

Και πριν καλά καλά οι κριτές προλάβουν να ανακοινώσουν τις βαθμολογίες, ο Στέφανος, ως αρχηγός της Mπλε ομάδας ξεμπρόστιασε για τα καλά την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα.

Αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως ζήτησαν να ψηφίσουν τον Παύλο. Φυσικά τα δυο κορίτσια το αρνήθηκαν, γελώντας ειρωνικά.

Ο ίδιος, τρέμοντας από την αδικία είπε: «Ρε μ…α γιατί δεν λέτε ότι η Μαρίνα κι η Κωνσταντίνα είχαν πιάσει τις προάλλες όλο το σπίτι για να ψηφίσουν την Λία και τον Παύλο; Στην προηγούμενη ομαδική. Εσένα Παύλο ήθελαν να σε θάψουν και δεν έπιασαν μόνο εσένα και τον Διονύση. Που λες ψηφίζεις μαγειρικά και έχεις θάψει μόνο την άλλη. Δεν ντρέπεστε λίγο; Τσίπα δεν έχετε επάνω σας.» Απευθυνόμενος στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου δήλωσε: «Ρε  μ…α εσύ είσαι το πιόνι της Μαρίνας.»

 

Η Mπλε ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία και στην ηττημένη κόκκινη λίγο έλειψε να «σφαχτούν».

Το απαιτητικό μενού, που ζητήθηκε, δεν αφορούσε τόσο σε ποσότητες, όσο σε ομοιομορφία μεταξύ των τριών πιάτων, που δοκίμασαν οι chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Επιπλέον ζητούμενο από τους υποψήφιους ήταν η σωστή διαχείριση του χρόνου αλλά και η ικανότητά τους να μαγειρέψουν με περιορισμένα υλικά.

Ατυχίες και αδυναμίες στα πιάτα στοίχισαν τη νίκη από την κόκκινη ομάδα.

Φυσικά μετά την ήττα υπήρξε έντονη συζήτηση σε ανάμεσα στους παίκτες και όχι τόσο για το μαγειρικό αποτέλεσμα αλλά για τις συμπεριφορές των παικτών.

Ιωάννης και Διονύσης τα έβαλαν με Κωνσταντίνα και Μαρίνα και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Τόσο που οι κριτές αποχώρησαν μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

 

Ο Αλέξανδρος υπέδειξε την Λία ως πρώτη υποψήφια με την ίδια μετά την ένταση να ξεσπάει σε κλάματα.

Οι υπόλοιποι παίκτες κλήθηκαν να «μαντέψουν» όσα περισσότερα μπαχαρικά μπορούσαν με τους Μαρίνα, Διονύση και Παύλο να βρίσκουν τα περισσότερα. Οι τρεις παίκτες έπεσαν στη «μάχη» της ασυλίας με τους κριτές να τους ζητούν να φτιάξουν το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο.

 

Ο Παύλος κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας και στην ψηφοφορία δεν θα μπορεί να ψηφιστεί. Θα είναι όμως υποχρεωμένος να δώσει δύο αρνητικές ψήφους.

Παύλος: Ο ανδρικός ανταγωνισμός πηγάζει από ερωτική απογοήτευση

 

Ξέσπασε σε κλάματα η Λία.

Η Mπλε ομάδα έφυγε με το έπαθλο και η Kόκκινη ξεκίνησε τη διαδικασία ασυλίας με τον αρχηγό να έχει το πλεονέκτημα να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Αλέξανδρος υπέδειξε την Λία ως πρώτη υποψήφια με την ίδια μετά την ένταση να ξεσπάει σε κλάματα.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα είπε μετά το ξέσπασμά της:

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν πιστεύω ότι υπάρχουν. Ελπίζω να τα πάω καλά αλλά και να έφευγα δεν θα ήταν κι άσχημα, να πάω στο παιδάκι μου… λίγη ηρεμία και αγάπη, χρειάζομαι», είπε μεταξύ άλλων ενώ έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τις στρατηγικές κινήσεις της Μαρίνας.

 

Η Kόκκινη ομάδα ηττήθηκε πανηγυρικά από την Mπλε κι έτσι οι παίκτες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να βγουν για λίγο εκτός πλατό και σπιτιού για να απολαύσουν τη βραδιά τους.

Όσο οι ηττημένοι πάλευαν για την ασυλία με τα πνεύματα να είναι ήδη αρκετά οξυμένα από τη διάρκεια του συμβουλίου, οι παίκτες της μπλε ομάδας απολάμβαναν ένα γεύμα από τα χέρια ενός γνώριμου προσώπου.

Οι νικητές λοιπόν συνάντησαν τον Μανώλη Σαρρή, νικητή του MasterChef 3, σε γνωστό εστιατόριο.

Μόλις τους ανακοινώθηκε πως για αυτούς θα μαγειρέψει ο νικητής του MasterChef 3, ενθουσιάστηκαν και περίμεναν πώς και πώς τα πιάτα του. Και εκεί ήρθε και η ατάκα του Στέφανου που συμπλήρωσε με… μπηχτή η Ανούς.

«Θα είναι πολύ καλό αυτό, να ακούσουμε δυο τρία λόγια», είπε με την παίκτρια να πετάει την μπηχτή της: «Και ειδικά από νικητή, όχι απλώς από παίκτη που πέρασε», είπε και το βλέμμα της ήταν γεμάτο υπονοούμενα.

Για ποιον άραγε «χτυπούσε» η καμπάνα;

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως δίπλα της καθόταν ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος υπήρξε απλά παίκτης στο MasterChef 1 και όχι νικητής.

 

Δες απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη