«Η οικογένειά μου δέχθηκε βρισιές και απειλητικά μηνύματα»

 

 

H πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του #SurvivorGR, η Ανθή Σαλαγκούδη, είπε μεταξύ άλλων για τα όσα υπέστη η οικογένειά της με τη συμμετοχή της στο reality, αφού χρησιμοποίησαν κάποιοι το όνομα του πατέρα της ο οποίος είναι πολιτικός. Ο Κοψιδάς, ο Κονδυλάτος και ο Τριαντάφυλλος - Τη βοήθησε ο Γιώργος Λιάγκας; Είχαν ποτέ σχέση;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για όλα στο «ΟΚ!» και τον Νίκο Γεωργιάδη: «H οικογένειά μου δέχθηκε απειλές»

«Δεν περίμενα ποτέ να χρησιμοποιήσουν το όνομα του πατέρα μου στο Survivor. Ήταν ένα πολύ σκληρό reality επιβίωσης, πεινούσαμε όλοι το ίδιο. Δεν πίστευα ότι κάποιος θα χρησιμοποιούσε αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έλεγε ότι ο πατέρας μου με έβαλε, ότι ο πατέρας μου πληρώνει για να μείνω” είπε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

«Απειλητικά μηνύματα, βρισιές… Και πολλά από αυτά που ακούστηκαν από τα Μέσα ήταν ανυπόστατα, τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Μέχρι και ότι με έβγαλε ως πιο δημοφιλή παίκτρια, ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου, είπαν. Αν ήξερα όσα θα επακολουθούσαν, δεν θα πήγαινα στο Survivor, για να τους προστατεύσω»

«Νιώθω τύψεις γιατί κάθε φορά χρησιμοποιούν το όνομα του πατέρα μου για να πλήξουν εμένα. Κι αυτό είναι πολύ άσχημο. Του έχω μεγάλη αδυναμία, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου και δεν θέλω να στενοχωριέται. Γιατί ξέρω ότι στενοχωριέται. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία –που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον– για να με βοηθήσει. Όταν πια είδα κι αυτό το κύμα μίσους που κατευθύνθηκε και προς τους γονείς μου, στενοχωρήθηκα ακόμα περισσότερο» είπε η Ανθή ξεκαθαρίζοντας το θέμα με τον πατέρα της.

Για την εμφάνισή της στο παιχνίδι!

«Έτσι όπως έβγαινα τόσο απεριποίητη και εξαθλιωμένη, απορώ πώς μου στέλνουν ακόμα μηνύματα. Αλήθεια σου λέω. Όταν είδα τα memes είπα: "Εντάξει δεν θα με ξανακοιτάξει άνθρωπος"»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τι είπε για τον Τριαντάφυλλο και για το αν δωροδόκησε τους παίκτες:

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μου το είχε πει πολύ πριν βγω από το παιχνίδι. Εκείνος βέβαια αποφάσισε να το βγάλει προς τα έξω μια συγκεκριμένη στιγμή και να εκθέσει τον Τριαντάφυλλο, ενώ είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα έρθει από την αρχή σε αντιπαράθεση και δεν συμφωνούσα μαζί του σε πολλά.

Για μένα το καταλαβαίνω, με είχαν στοχοποιήσει γιατί δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Να στοχοποιείται όμως εκείνος τόσο, ώστε να μην του δίνουν να φάει, θεωρώ ότι αγγίζει τα όρια του απάνθρωπου. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και δεν θα ήθελα να το δω από συμπαίκτες μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα η πείνα και η εξαθλίωση σε κάνουν να αντιδράς με διαφορετικό τρόπο και καταλαβαίνω πώς γίνονται εκεί κάποια πράγματα γιατί το έχω ζήσει εκ των έσω. Ίσως επειδή είχα εγώ αυτοέλεγχο περίμενα να έχουν και οι άλλοι. Πρόσεχα τα λόγια μου, δεν ήθελα να βγάζω τοξικότητα. Επειδή είναι πολύ αντίξοες οι συνθήκες, όσο λάδι ρίχνεις στη φωτιά, τόσο χειρότερα τα κάνεις» είπε η Ανθή για τον Τριαντάφυλλο και τις κατηγορίες εναντίον του.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα, για το πόσο τη βοήθησε να μπει στο reality  και απάντησε στις ερωτήσεις του Νίκου Γεωργιάδη

Ευτυχώς, για το Survivor σε «έσπρωξε» ο Λιάγκας! Έτσι ειπώθηκε τουλάχιστον.

Όντως είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο πριν πάω, αλλά δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκα.

Εσύ τον είχες καλέσει;

Έχει σημασία; Εκείνες τις μέρες γινόταν ένας χαμός από τηλέφωνα. Εκείνος με πήρε γιατί είμαστε φίλοι, τον συμπαθώ πολύ και έλαβα σοβαρά υπόψη μου την άποψή του.

Είχες ζοριστεί πέρσι που σας είχαν βγάλει ζευγάρι;

Ζορίζομαι κάθε φορά που γράφεται κάτι χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Το να βγεις με έναν φίλο σου για φαγητό και να δημιουργούνται υπόνοιες δεν είναι κάτι που μου αρέσει.

Έχοντας πάρει τις αποστάσεις της από το ριάλιτι, μετά την επιστροφή της, μιλά στην εκπομπή «Love it» και τη στήλη «Δέκα και να καίνε» απαντώντας σε καυτά ερωτήματα.

«Στο Survivor πήγα για να ξεπεράσω κάποιες φοβίες μου, να βγω από το comfort zone μου και να δω τα όριά μου. Οι γονείς μου μού είπαν τα καλύτερα μετά την αποχώρησή μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές μου στο παιχνίδι ήταν η πρώτη μου μέρα και στο έπαθλο επικοινωνίας, όταν επικοινώνησα με τους δικούς μου ανθρώπους. Ό,τι έπρεπε να μάθετε για μένα, νομίζω το έχετε μάθει. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για τον Γιώργο Κοψιδά, δεν δείχνει αυτό που πραγματικά είναι.

Θεωρώ ότι πολλοί συμπαίκτες μου είχαν το ρόλο τους στις επιθέσεις εναντίον μου, αλλά ίσως αυτός που δεν φαινόταν ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ένα από τα χειρότερα σχόλια των συμπαικτών μου ήταν ότι έκανα διακοπές. Δεν μου μετέφεραν ποτέ, οι νέοι παίκτες, τι λένε έξω για μένα και δεν ρώτησα ποτέ.

Σίγουρα δεν θα αναζητούσα τον Περικλή Κονδυλάτο για να βγούμε για καφέ».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!