Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη μετά τους τίτλους τέλους στο γάμο της

 

 

«Βιώνω ένα προσωπικό πένθος - Εχω βρεθεί σε ένα οικογενειακό αδιέξοδο - Εγώ ουδέποτε θέλησα να χωρίσω με τον Γιώργο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετρούν 35 χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, ρίχνοντας έτσι τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του.

Η γοητευτική φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρίνα Πατούλη πήγε στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. 

Νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή της η Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, μιλώντας στο protothema.gr αναφέρθηκε στην κρίση που περνάει ο γάμος της, στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται αλλά και σε ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε και για τον λόγο αυτό μετέβη το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Είμαι συγκινησιακά φορτισμένη. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι εγώ ως γυναίκα, μητέρα είμαι στο σπίτι μου με τον γιο μου, δραστηριοποιούμαι μέσα από την Αυτοδιοίκηση και το επάγγελμα μου ως φιλόλογος. Έχω βρεθεί σε ένα αδιέξοδο. Οικογενειακό αδιέξοδο…» λέει και στη συνέχεια αναφέρεται στην έκτακτη επίσκεψη στο νοσοκομείο.

«Πηγαίνω στο νοσοκομείο. Έρχεται να με πάρει ο οδηγός μου γιατί δεν είμαι καλά. Έχω ένα θέμα με την καρδιά μου, έχω καρδιακή ανεπάρκεια και με όλα αυτά, έχω ταχυκαρδία και δεν μπορώ να αναπνεύσω και μου είπε ο γιατρός μου να πάω εκεί να με δει…». 

«Βιώνω ένα προσωπικό πένθος…»

Η συζήτηση με την κυρία Πατούλη ξεκινά με την απόφαση του χωρισμού. Πως δηλαδή μετά από 35 χρόνια γάμου το ζευγάρι όπως φαίνεται έχει πάρει ξεχωριστούς δρόμους. Τόσο διακριτικά, τόσο αθόρυβα. «Είμαι συγκινησιακά φορτισμένη. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι εγώ ως γυναίκα, μητέρα είμαι στο σπίτι μου με τον γιο μου, δραστηριοποιούμαι μέσα από την Αυτοδιοίκηση και το επάγγελμα μου ως φιλόλογος. Έχω βρεθεί σε ένα αδιέξοδο. Οικογενειακό αδιέξοδο, όμως αυτό το οποίο θέλω να πω για να είμαι πάντα ειλικρινής και αυθεντική στο κοινό, έχω εκθειάσει τον σύζυγό μου και πραγματικά τον θαυμάζω και τον στηρίζω. Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να αγωνίζεται δίπλα στον άνδρα της και με το όραμα που έχει φτιάξει μαζί του. Εγώ είμαι εδώ, είμαι στο σπίτι μου, ο στυλοβάτης της οικογένειάς μου. Δεν θα απεμπολήσω ούτε τα 35 χρόνια που έχω ζήσει με τον Γιώργο, αυτό το οποίο με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να στηριχτεί το παιδί μου, η οικογένεια μου, να διαφυλάξω την ιδιωτικότητα και την αξιοπρέπεια, γιατί αυτό έχω μάθει από την οικογένεια μου».

Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται συναισθηματικά φορτισμένη. «Βιώνω μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, κάτι το οποίο πραγματικά με ξεπερνάει, βιώνω ένα προσωπικό πένθος, το οποίο μπορεί να είναι μια κρίση παροδική, για την οποία εγώ θα παλέψω και θεωρώ ότι κάθε γυναίκα πρέπει να παλεύει για το γάμο και την οικογένεια της και εγώ σε αυτό το μετερίζι θα αγωνιστώ. Από εκεί και πέρα θα δείξει η πορεία. Πραγματικά, η αγάπη και η στήριξή μου για τον Γιώργο είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο. Ενδεχομένως η εξουσία, η αλαζονεία, η έπαρση να είναι κάποιοι παράγοντες που αλλοτριώνουν τους ανθρώπους στη ζωή. Οφείλω ως ενήλικη, ως μητέρα και ως υπεύθυνο άτομο που έχω επιλέξει έναν τρόπο ζωής με την οικογένεια μου και που έχω κάνει πίσω σε πολιτικές μου στοχεύσεις για τον άνδρα μου, για 35 χρόνια, τον έχω στηρίξει, έχω βάλει στο περιθώριο τις προσωπικές μου βλέψεις και την οικογένειά μου. Γιατί θεωρώ ότι η οικογένεια είναι ένα κύτταρο το οποίο θα πρέπει να στηρίζεται από εμάς και από όλους μας. Και το να φέρω στη ζωή ένα παιδί το οποίο θα μπορέσει αύριο να είναι υγιής προσωπικότητα και να προσφέρει στην κοινωνία είναι μεγάλη επιτυχία. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες πάντα ήταν σε δεύτερο επίπεδο και γι' αυτό και στήριζα τον άνδρα μου μέχρι σήμερα με όλες μου τις δυνάμεις. Θυσίασα τις προσωπικές μου βλέψεις, όμως πάνω από ‘όλα είναι η οικογένεια. Και βλέπω τώρα ότι υπάρχει ένα θέμα. Μπορεί να είναι παροδικό. Θεωρώ ότι οι διακυμάνσεις και αυτές οι δυσκολίες μας δοκιμάζουν όλους. Όλοι είμαστε θνητοί άνθρωποι που δοκιμαζόμαστε. Η πορεία θα δείξει. Θεωρώ ότι και ο κύριος περιφερειάρχης θα αντιληφθεί το μερίδιο των ευθυνών του, θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του και σε αυτό το οποίο αρμόζει σε όλους μας με αξιοπρέπεια και πολιτισμό».

Προσπαθεί να διατηρήσει την σταθερότητα της φωνής της. Όμως είναι πολύ δύσκολο. Στην ερώτηση «ποιος από τους δύο πήρε την απόφαση;» σπάει… «Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Ίσως είναι μια τρικυμία της ζωής που όλοι περνάμε τις κρίσεις μας. Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος λόγω των προβλημάτων και των ζητημάτων που έχει στην Περιφέρεια, να έχει ολιγωρήσει στο θέμα της οικογένειας. Δεν έχουμε λάβει κάποια απόφαση, ούτε τίθεται θέμα διαζυγίου. Είναι μία κρίση που θεωρώ ότι μπορεί να ξεπεραστεί με κοινή συνεννόηση. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος, επιστήμονας, ικανός, το έχω δηλώσει σε όλες μου τις συνεντεύξεις, είναι κάτι που δεν αναιρώ. Στην παρούσα φάση διερχόμαστε μια κρίση».

Είπατε ότι εσείς βρίσκεστε στο σπίτι σας. Ο σύζυγος σας που είναι; «Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος ίσως θέλει τον προσωπικό του χρόνο, χώρο, το οξυγόνο του για να μπορέσει να λειτουργήσει. Ως σύζυγος 35 ετών με έναν άνθρωπο που αγαπώ και στηρίζω, δεν θέλω να επεκταθώ σε κάποια άλλη δήλωση. Βιώνω ένα προσωπικό πένθος και αυτό ξεκάθαρα, είναι κάτι που με συγκλονίζει». 

Το TLIFE επικοινώνησε με την Μαρίνα Πατούλη και εκείνη ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη. Η ίδια, αφού διέψευσε τις φήμες που κάνουν λόγο για διαζύγιο, αποκάλυψε ότι ο γάμος τους περνάει μία κρίση, όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια.

Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη εξακολουθεί να στέκεται βράχος στο πλευρό του συζύγου της, μάχεται για το γάμο της και μιλώντας για τις δύσκολες ημέρες που διανύει, εξομολογείται ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος. Παράλληλα, ανοίγοντας την καρδιά της, δηλώνει ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

«Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος. Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους.

Εγώ, λοιπόν, θέλω να παροτρύνω όλες τις γυναίκες να αγωνίζονται για τον γάμο τους, να μένουν πιστές στα πιστεύω τους και να είναι στυλοβάτες για όσες αξίες και αρχές έχουν θέσει με τον άντρα τους σε κάποιες πολύ δύσκολες περιόδους ζωής, όπως οι σημερινές που όλοι βιώνουμε. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος μένω δίπλα στον Γιώργο, άσχετα αν αυτός έχει επιλέξει άλλους δρόμους. Αναιρώ κάθε φήμη που μιλάει για διαζύγιο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βιώνω μία διάψευση και ένα βαθύτατο πένθος. Όλες οι οικογένειες περνούν κρίσεις έτσι και εμείς  τώρα περνάμε την κρίση μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη. 

 Σήμερα Σάββατο η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ενώ μετά η εκπομπή αναφέρθηκε στα 35 χρόνια της κοινής τους ζωής και μετέδωσε την τελευταία κοινή  συνέντευξη που είχαν δώσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Τatiana Live» το 2017.

 

Οι δυο τους είχαν αποκαλύψει στην Τατιάνα, πως γνωρίστηκαν και ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα. «Ήταν λίγο “μπρουτάλ” για τα γούστα μου» είχε πει η Μαρίνα Πατούλη. «Γνωριστήκαμε Αύγουστο και Νοέμβριο παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο».

Μαρίνα Πατούλη για τη ζήλια: Δε ζηλεύει καθόλου. ( για τον κ. Πατούλη). Εγώ αφήνω καλούμπα, μαζεύω καλούμπα. Παρακολουθώ από μακριά. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με έχει προσβάλει. Σέβεται απόλυτα. Αλλά ξέρεις πως είναι. Είναι αφροδισιακά δυο πράγματα στις γυναίκες. Το να έχεις χρήματα και να έχεις εξουσία.

Γιώργος Πατούλης: Όταν αγαπάει κάποιος και επιθυμεί να μοιραστεί τη ζωή του με έναν άνθρωπο, υπάρχει κρίση, υπάρχει βούληση, υπάρχει ζωή…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»