Ο παίκτης που αποχώρησε και οι υποψήφιοι της εβδομάδας στο #HouseofFameGR!

 

 Ο on air καβγάς μεταξύ Αρσενάκου και Μεταξόπουλου: «Θα έπρεπε να σέβεσαι» -  Πώς αποκαλεί ο Φοίβος τον Καρβέλα στο τηλέφωνο; «έλα Θεέ μου... και μου λέει: έλα πιστέ μου» - Η ατάκα του Φοίβου για τον Σάκη Ρουβά που δεν περιμέναμε! - H sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο live concert του #HouseofFameGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ξετρελαθήκαμε… την sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο live concert!

Μία αληθινή πρόκληση είναι το live concert του House of Fame La Academia με την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα και την αξεπέραστη κριτική επιτροπή.

Η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε στο αποψινό live του House of Fame La Academia τους δεκαεπτά διαγωνιζόμενους που θα βάλουν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν την… άπαιχτη κριτική επιτροπή.

Η μια και μοναδική Ελένη Φουρέϊρα επέλεξε να φορέσει για το αποψινό live ένα κοντό φόρεμα σε απόχρωση του πράσινου, αναδεικνύοντας έτσι το υπέροχο κορμί της και τα καλογυμνασμένα της πόδια. 

 Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, έχοντας επιλέξει ένα στενό μίνι φόρεμα σε Lime green απόχρωση το οποίο αναδείκνυε απόλυτα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη είναι δημιουργία του David Koma ο οποίος ντύνει τη JLο αλλά και την Dua Lipa . Το make up της το έχει επιμεληθεί ο Παντελής Τουτουντζής, το styling ο Μάρκος Ανδριώτης και τα μαλλιά της ο Χρήστος Μπαϊραμπάς. Tα κοσμήματα ήταν της Rania Xefteti ενώ τα παπούτσια Τsakiris Mallas.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Φουρέιρα πιο αισθησιακή από ποτέ! Σεισμός στα social, χαμός σχολίων!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα κρίνουν τις επιδόσεις των σπουδαστών με ορισμένους να ερμηνεύουν για πρώτη φορά τραγούδια ορισμένων εκ των… κριτών τους!

H επίσης εκθαμβωτική Καίτη Γαρμπή, επέλεξε για το τέταρτο live ένα φόρεμα του Μanos Paradisis το οποίο συνδύασε με παπούτσια της εταιρείας Tsakiris Mallas. Τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν της εταιρείας Kessaris ενώ την επιμέλεια του styling είχε ο Διονύσης Κολποδίνος. Τα μαλλιά της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το Make up η Δέσποινα Αχλαζίδου.

Από την άλλη ο Γιώργος Αρσενάκος εμφανίστηκε πιστός στο black&white Look σπάζοντας την διχρωμία με μεταξωτή γραβάτα και μαντίλι σε μωβ τόνους. Μια ακόμη λεπτομέρεια που ξεχώριζε ήταν το λευκόχρυσο piercing pin στον γιακά του πουκαμίσου το οποίο συνδύασε με μανικετόκουμπα από λευκόχρυσο και ιριδίζον ημιπολύτιμο λίθο στις αποχρώσεις του μωβ και το custom made δαχτυλίδι με το λογότυπο της Panik που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Το styling του επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος για αυτό το live επέλεξε μια δημιουργία του Karl Lagerfeld με τον Διονύση Κολποδίνο να είναι εκείνος που επιμελήθηκε το styling και την Κική Πολιτάκη τα μαλλιά ενώ την επιμέλεια του Make up είχε η Βάσω Νακοπούλου.

Οι καθηγητές στο πλατό του live concert θα δώσουν το δικό τους σχόλιο αξιολογώντας τη συνολική επίδοση των μαθητών τους την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Το live ήταν γεμάτο εντάσεις, αφού είδαμε τον Γιώργο Αρσενάκο να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Φοίβο την πρώτη φορά και λίγο αργότερα με τον διευθυντή της ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο.

Κατάφεραν τελικά οι Holly Grace, Γιώργος Σπετσιώτης και Obi να πείσουν τους Καίτη Γαρμπή και Φοίβο ερμηνεύοντας τα δικά τους τραγούδια; Η πρόκληση ήταν μεγάλη!

 

Γιώργος Αρσενάκος για Στέφανο: Είναι εκτός των δυνατοτήτων σου αυτό το τραγούδι

 

Η διαφωνία Πάνου Μεταξόπουλου με τον Γιώργο Αρσενάκο για το τραγούδι του Στέφανου 

Ένας καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή της ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο και στον κριτή του live, Γιώργο Αρσενάκο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το βίντεο που προβλήθηκε με την συγκίνηση που είχε ο σπουδαστής Στέφανος με τους γονείς του σχετικά με το τραγούδι που ερμήνευσε στο live. Την εμφάνιση ο Στέφανος την αφιέρωσε στην γιαγιά του!

Η κριτική που έλαβε από τον Γιώργο Αρσενάκο ήταν ιδιαίτερα αυστηρή σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Μεταξόπουλου.

Μετά το τέλος της εμφάνισης και της κριτικής του Στέφανου τον λόγο πήρε ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας, ο οποίος ήταν έξαλλος με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Συγκεκριμένα συγκινημένος και παράλληλα εκνευρισμένος με τα όσα άκουσε του είπε: «Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτό θα έπρεπε να σκύβετε το κεφάλι».

Ο Γιώργος Αρσενάκος από την άλλη απάντησε ότι συμφωνεί σε όλα αυτά αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ότι πρόκειται για έναν διαγωνισμό τραγουδιού και καλό είναι να ερμηνεύουν τραγούδια που θεωρεί ότι τους είναι πιο βατά για να παραμείνουν στην ακαδημία, χωρίς να εννοεί ότι δεν πρέπει να αφιερώνουν τραγούδι

 

Φοίβος για Έλενα Ρ: Εξέλιξη από τις προηγούμενες φορές

 

Η κριτική στην Κόνη 

 

Η κριτική στην Έλενα 

 

Η κριτική στον Γιάννη 

 

Η κριτική στην Holly Grace

H Holly Grace ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το «Μη με συγκρίνεις» της Καίτης Γαρμπή, αλλά δεν τα κατάφερε ιδιαιτέρως καλά.

Ο Φοίβος ήταν ευθύς στην κριτική του…

«Holly περίμενα ότι θα γίνει χαμός στις μεγάλες νότες αλλά τα πήγες μια χαρά αλλά δυστυχώς τα πήγες πολύ άσχημα στην ερμηνεία. Δηλαδή δεν έχω ακούσει πιο άχρωμη, άοσμη κι άγευστη ερμηνεία. Δεν το ερμήνευσες, το εκτέλεσες με την κακή έννοια του όρου. Το έστησες απέναντι και το σκότωσες. Τόσο άψυχο πράγμα δεν έχω ξαναδεί, σαν να ήσουν σπίτι και να σκούπιζες. Δεν ένιωσα τίποτα κι όταν το ακούς από την Καίτη είναι συγκλονιστικό. Είναι φοβερό, δεν ξέρω πως το κατάφερες κι έπρεπε να στο πω», ανέφερε ο συνθέτης και στιχουργός.

«Δεν προσπάθησα πάντως να μην νιώσετε κάτι. Προσπάθησα να νιώσετε», απάντησε η Holly Grace.

Δείτε την κριτική του:

 

Η κριτική στον Άρη

Τους δικούς του χαιρετισμούς έστειλε ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος σε παίκτη της μουσικής ακαδημίας.

O γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδερφός του Κώστα Δόξα έστειλε τους θερμούς του χαιρετισμούς στον σπουδαστή του ριάλιτι, Άρη Βανταράκη.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του με το τραγούδι «Σπασμένο καράβι», ακολούθησε η αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη όλων.

Την ώρα που ολοκλήρωνε την κριτική του για τον Άρη Βανταράκη, ο γνωστός συνθέτης και κριτής Φοίβος, επεσήμανε πως χθες βρέθηκε με τον Άκη Δείξιμο, ο οποίος του ζήτησε να μεταβιβάσει τους χαιρετισμούς του στον σπουδαστή.

Ο Φοίβος μετέφερε το μήνυμα.

 

Η κριτική στην Βένια 

 

Η κριτική στην Μαριάννα

Λύθηκαν… στα γέλια οι κριτές, οι διαγωνιζόμενοι και η παρουσιάστρια με την ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου.

Η σπουδάστρια Μαριάννα ερμήνευσε ένα τραγούδι της Ριάνα και μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η Ελένη Φουρέιρα ζήτησε την γνώμη της κριτικής επιτροπής.

Αφού οι κριτές ολοκλήρωσαν την κριτική τους, ήρθε η σειρά του Γιώργου Αρσενάκου, ο οποίος με την ατάκα-φωτιά που είπε για τον πολυσυζητημένο καναπέ του σπιτιού έκανε όλο το στούντιο να πέσει… κάτω από τα γέλια.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε στην Μαριάννα συγκεκριμένα: «Είδα ένα stage perfomance, έχεις προδιαγραφές που μπορεί μια δισκογραφική εταιρία και ένας μάνατζερ μπορεί να δει σε εσένα όμως θεωρώ ότι θέλω να κάνεις περισσότερο focus στην καριέρα σου. Δεν ξέρω αν αυτός ο καναπές μπορεί να σε ξεκουράσει. Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκουράζεσαι, να είσαι συγκεντρωμένη και να παρακολουθείς τα μαθήματά σου».

 

Η κριτική στον Μηνά 

Η εμφάνιση και ερμηνεία του υποψήφιου προς αποχώρηση Μηνά έφερε τα πάνω - κάτω στην κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα μια έντονη διαφωνία είχαν μεταξύ τους ο γνωστός στιχουργός Φοίβος και ο διευθυντής της Panic Records, Γιώργος Αρσενάκος.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης του Μηνά, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τον λόγο στην κριτική επιτροπή για να αξιολογήσουν τον σπουδαστή.

Ο Φοίβος σχολίασε: «Ήταν μια συναισθηματική επιλογή. Είναι καλλιτέχνες τα παιδιά». Με τον Γιώργο Αρσενάκο να απαντάει: «Ναι αλλά πρέπει να μείνουν στην ακαδημία, δεν είναι να παίρνουν ένα τραγούδι συναισθηματικό»

Και συνέχισε, κάνοντας χιούμορ: «Παιδιά εγώ όμως είμαι η εταιρεία και πρέπει να μιλάω με τη λογική. Αν δεν πληρώσει κάποιος…»

Και ο Γιάννης Πλούταρχος με το γνωστό του χιούμορ συμπλήρωσε: «Τουμπεκί όλοι»

 

Η κριτική στον Γιώργο

 

Η κριτική στην Πηνελόπη και Χρύσα

Μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα έκανε ο Φοίβος για τον Νίκο Καρβέλα στο σημερινό live της μουσικής ακαδημίας.

Αφορμή γι' αυτήν την αποκάλυψη στάθηκε η εμφάνιση και ερμηνεία των διαγωνιζόμενων Πηνελόπης Τσιακυρίδου κι η Χρύσας Μαλακόζη.

Οι δυο σπουδάστριες ερμήνευσαν την επιτυχία της Άννας Βίσση «Αντίστροφη Μέτρηση» όπου τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας.

Την εμφάνισή τους έκρινε ο Φοίβος και στο τέλος αποκάλυψε πως συχνά - πυκνά μιλάει στο τηλέφωνο με τον Νίκο Καρβέλα και αναφέρθηκε στο πως αποκαλεί ο ένας τον άλλον.

Ο Φοίβος είπε στον αέρα της εκπομπής: «Ο Καρβέλας είναι ο αγαπημένος μου, είμαι τρελός φαν. Όταν τον παίρνω τηλέφωνο, του λέω έλα δάσκαλε και μου λέει έλα μαθητή. Άλλες φορές του λέω έλα Θεέ και μου λέει έλα πιστέ μου. Έχει απίστευτες ατάκες».

 

Η κριτική στην Αλεξάνδρα

 

Η κριτική στον Γιώργο

 

Η κριτική στον Jimmy

 

Η κριτική στον Obi 

Ο γνωστός συνθέτης και κριτής Φοίβος, λίγο πριν το τέλος του live της σημερινής ακαδημίας πέταξε… μια ατάκα για τον Σάκη Ρουβά που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Με αφορμή το σημερινό κομμάτι που ερμήνευσε του Σάκη Ρουβά ο σπουδαστής Obi μίλησε ο Φοίβος.

Ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε το «Όλα καλά» και ο συνθέτης και κριτής έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση.

Δήλωσε στον αέρα της εκπομπής πως είναι «Ρουβίτσος», εκφράζοντας τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Σάκη Ρουβά, μιας και αυτή την περίοδο συνεργάζονται μαζί στο στούντιο και ηχογραφούν τα νέα του τραγούδια.

Τότε ο σπουδαστής Obi είπε στον Φοίβο πως εύχεται κάποια στιγμή να γίνει και «Οbiτσος», σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στο πλατό με την ατάκα του.

 

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν ο Μηνάς Τσουκάνης, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας κι η Έλενα Ροϊνού που δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Έλενα Ροϊνού.

 

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Αλεξάνδρα Κολαϊτη, η Holly Grace κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες