«Η Δώρα ήταν έγκυος και έπρεπε να της πω ότι ο αδερφός της πεθαίνει…»

 

 

Στο #AfterDark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της - «Δε γουστάρεις τον Τσαλίκη, πες το αλλά μην καταριέσαι τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου» - Η αμοιβή του από μεγάλο Δήμο ένα και μόνο event, 23.000 ευρώ  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Αυτόν τον χρόνο τον βίωσα λίγο διπολικά. Ένα μου κομμάτι είναι πολύ στεναχωρημένο γιατί δεν έκανα κανένα Live που για μένα είναι ζωή και είναι στενάχωρο και για τους συνεργάτες μου που έμειναν χωρίς δουλειά και το άλλο μου κομμάτι είναι αυτό που δε με αφήνει να πέσω και μου λέει να βοηθήσω όπου μπορώ και να φτιάξω πράγματα στο σπίτι που σε άλλη περίοδο δε θα μπορούσα»

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του στον Δήμο Περιστερίου αλλά και το ραδιόφωνο που έχει μπει στη ζωή του τους τελευταίους μήνες.

Όσο για τις υποθέσεις παρενοχλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι τα θύματα να μιλάνε και να μπορούν από εδώ και στο εξής να μιλάνε όταν τους συμβαίνει κάτι χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Mιλάμε για bullying το μήνυμα που θέλω να μείνει είναι όταν είσαι θύμα να μιλάς, τώρα, τώρα που γίνεται, τώρα που θα πάει η αστυνομία και θα τον πιάσει. Έρχεται ο Τσαλίκης και σου κάνει μια σεξουαλική παρενόχληση, βγες και πες το τώρα. Μην το αφήσεις. Πια δεν κρίνουμε, δεν κρίνω κανέναν. Υποκλίνομαι σε όσους μίλησαν, Λέμε για το από εδώ και πέρα. Ντροπή σε αυτούς που …

Έχουμε δει στα social media να γίνεται μεγάλο bullying έχουμε δει τεράστιες κατάρες, όμως κρίνε με, μη βρίσεις… Όταν βλέπω θέματα κατάχρησης εξουσίας γιατί κατάχρηση εξουσίας είναι να είσαι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και να τα χώνεις. Μπες και γράψε ότι θες για τον James από το Survivor αλλά δε μπορεί να μου στέλνει κατάρες η αδερφή του και να μου λέει ότι καταριούνται τη μάνα της. Πρέπει να μπει ένα όριο… Δε γουστάρεις τον Τσαλίκη, πες το αλλά μην καταριέσαι τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου» είπε και συνέχισε μιλώντας για μια δική του εμπειρία που τον στιγμάτισε,  «Είχα ακούσει κράξιμο στο σχολείο γιατί ήμουν πάντα με μια κιθάρα και έπαιζα. Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου. Θυμάμαι όταν ήμουν στη γειτονιά και ερχόντουσαν αυτοί οι 4-5 βαρύμαγκες από την άλλη γειτονιά, κρυβόμουν γιατί δεν ήθελα να με κοροϊδεύουν. Ήμουν ένα αγαπητό παιδί με φίλους, πολλούς φίλους αλλά αυτή η κοροϊδία έγραψε μέσα μου. Για αυτό έλεγα πάντα στα παιδιά μου να μιλάνε, και να μου λένε τα πάντα γιατί εγώ θα είμαι αυτός που πρώτος θα τα καταλάβει και ο πρώτος που θα τους πει να ζητήσουν συγγνώμη αν έχουν κάνει λάθος»

 

Aπό τη συζήτηση φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και το κεφάλαιο Δώρα αφού όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Τσαλίκης η σύζυγός του είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του.

«Η Δώρα νομίζω με είχε χαλβαδιάσει πιο νωρίς. Εγώ τότε είχε μια κοπέλα, τι είχε ακούσει από τη Δώρα… Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου. Άπειρα χρόνια παντρεμένοι. Χωρισμό δεν σκεφτήκαμε ποτέ. Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές, στιγμές που μου θύμιζαν ταινία. Έχω στο μυαλό μου στιγμές που δε θέλω να τις ζήσει κανείς. Έχω περάσει βράδυ ολόκληρο από τις 4 το πρωί έως τις 9που προσευχόμουν, η Δώρα ήταν έγκυος και έπρεπε να την κοροϊδέψω για να της δώσω ηρεμιστικό για να της πω ότι ο αδερφός της πεθαίνει… Έχω περάσει στιγμές με πολύ γέλιο. Ο θάνατος του Γιώργου τη συννέφιασε πάρα πολύ… Όλα αυτά μας έχουν δέσει πάρα πολύ. . Ο θάνατος του Γιώργου την συννέφιασε πολύ και της πήρε καιρό να βρει το απόλυτο κέφι της. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιόν άνθρωπο αγαπάω πιο πολύ αυτός είναι η Δώρα και αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ» δήλωσε ενώ μιλώντας για τα παιδιά του παραδέχτηκε πως νιώθει τύψεις για τις στιγμές που έχει χάσει από τη ζωή τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης στο δωμάτιο εξομολόγησης ήταν αποκαλυπτικός. Όπως είπε έχει λάβει αμοιβή από μεγάλο Δήμο ένα και μόνο event, πριν την κρίση, 23.000 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»