#HFarmaGR: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ερωτόκριτου για το παιδί που έχασε

 

 

#HFarmaGR: Η Μαρία η αγρότισσα και ο "Γκιώνης" της, η νέα αρχηγός - Ενοχλημένοι όλοι με την άσχημη συμπεριφορά της - Ξέσπασε σε κλάματα ο Τζώρτζογλου για την Μαριόλα του - Οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας, ο πρώτος μονομάχος και το ξέσπασμα του Ιατρόπουλου με τον Τζώρτζογλου - Οι δύο νέοι παίκτες και τα γενέθλια της Κολιδά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επεισόδιο (19/3) έπρεπε να αναδειχτεί ο καινούργιος αρχηγός της Φάρμας.

Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, έγραψε ένα γράμμα στο οποίο πρότεινε τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό.

«Παιδάκια μου σας αγάπησα. Προτείνω για νέο αρχηγό τον "Γκιώνη"», έγραψε στο γράμμα του μεταξύ άλλων ο παίκτης που αποχώρησε.

Πρότεινε λοιπόν για νέο αρχηγό τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ωστόσο, ο δεύτερος υποψήφιος αρχηγός θα αναδεικνυόταν μετά από την ψηφοφορία των παικτών. Επειδή η Μαρία Μιχαλοπούλου επιλέχτηκε από τον παίκτη που αποχώρησε, έπρεπε οι παίκτες να ψηφίσουν μια γυναίκα.

Έτσι λοιπόν, μετά από ανοιχτή ψηφοφορία αναδείχτηκε ως δεύτερη υποψήφια για την αρχηγία η Μαρία Σπυροπούλου και την είδαμε να συγκινείται τόσο εκείνη όσο και η Σοφία Παυλίδου. Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια είδαμε και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Οι δύο γυναίκες μονομάχησαν και αναδείχτηκε η νέα αρχηγός που θα έχει και ασυλία. 

Η ατάκα της Μαρίας Μιχαλοπούλου για τον "Γκιώνη" στο GNTM είχε γίνει viral.

Από τότε που το είχε πει στο ριάλιτι μοντέλων, πολλοί το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Ανάμεσα στους πολλούς, φυσικά και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ουκ ολίγες φορές μας έχει αναφέρει τον "Γκιώνη" στο «Καλό μεσημεράκι».

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, στο επεισόδιο της Φάρμας, μιλώντας με τον Θανάση Πάτρα, τον ρώτησε αν θα ράψει γιατί ήθελε να ράψει κάτι κι αυτή.

Έτσι λοιπόν είπε: «Θα ράψεις; Γιατί θέλω κι εγώ να ράψω. Μόλις είδα ότι η φόρμα μου έχει μια τρύπα ακριβώς εκεί που είναι ο "Γκιώνης" μου».​

​Ο Στράτος Τζώρτζογλου σύμφωνα με το όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπήκε στη Φάρμα αλλά του λείπουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μιλώντας με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Θεό που του έφερε τη Σοφία Μαριόλα στη ζωή του και «του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία», τόσο σε εκείνον όσο και στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, όπως είπε.

Λίγο μετά τον είδαμε να λυγίζει on camera και να ξεσπά σε κλάματα αφού όπως δήλωσε του λείπει η σύζυγός του και ο γιος του.

«Μία αγκαλίτσα θέλω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι. Και το Αλκιβιαδάκι μου μου λείπει πολύ, ο γιος μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου με δάκρυα στα μάτια. 

Η Μαρία Φραγκάκη και ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος εισέβαλαν στη Φάρμα και τους υποδέχτηκαν θερμά. Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών μόνο θετικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως την πρώτη εβδομάδα της παραμονής τους στη Φάρμα θα έχουν ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarmaGR: Ο Τάσος Ξιαρχό μπαίνει για να προκαλέσει χαμό!

Ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος μπήκε στη «Φάρμα» και κατάφερε να μας συγκλονίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές φυσικά μια πολύ σκληρή ιστορία από τη ζωή του.

Ο Ερωτόκριτος είχε χάσει τον γιο του σε ηλικία 11 ετών από λευχαιμία και πραγματικά μας συγκλόνισε με όσα είπε.

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», τον ακούσαμε να λέει.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009, έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Ο γιος του Μανώλης, σε ηλικία μόλις 11 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Η μεγάλη αυτή απώλεια τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε». Παράλληλα, δημιούργησε τη Σχολή «Αγάπης Εαυτού», όπου διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού. 

Πάρα πολύ ενοχλημένοι όλοι οι παίκτες της Φάρμας με την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και νυν παίκτρια της Φάρμας, έχει δείξει κάποια δείγματα συμπεριφοράς που δεν άρεσαν σε κανέναν.

Είναι επιθετική και χρησιμοποιεί κάποιες υβριστικές εκφράσεις που ενόχλησαν πολύ.

Κάποιες συμπαίκτριές της την συμβούλευσαν κι εκείνη κατάλαβε ότι έχει κάνει λάθη και η συμπεριφορά της δεν είναι καλή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε στο σπίτι και θέλησε να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Οι περισσότεροι είπαν την άποψή τους και η Μαρία Μιχαλοπούλου έδειχνε να καταλαβαίνει.

«Το παίρνω θετικά, ότι δηλαδή με συμπαθούν και με αγαπάνε. Το παίρνω θετικά. Βρίσκω δίκιο σε αυτά που μου λένε. Το ξέρω ότι πετάω μπαρούφες», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Αρχηγός αναδείχτηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία συζητήθηκε μάλιστα και πάρα πολύ για την άσχημη συμπεριφορά της.

Μάλιστα, δεν χάρηκαν και ιδιαίτερα οι υπόλοιποι παίκτες όταν είδαν πως ήταν εκείνη που κέρδισε την αρχηγία, μιας και την είχε υποδείξει αρχικά ο παίκτης που αποχώρησε και έπειτα κέρδισε στο αγώνισμα την Μαρία Σπυροπούλου η οποία ψηφίστηκε για αρχηγός από τους συμπαίκτες της.

Η αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τους υπηρέτες της εβδομάδας.

Αυτοί που κέρδισαν στο παιχνίδι ερωτήσεων και πήραν την ασυλία ήταν οι: Παγώνα και Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Υπηρέτες είναι οι: Βασίλης Ματζουράνης και Μαρία Θωμά.

Κάποιοι χαρακτηρισμοί που έκανε όμως μία από τις παίκτριες και συγκεκριμένα η Κυριακή, έκαναν έξαλλο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο και ξέσπασε λέγοντας πως δεν είναι σωστές αυτές οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

«Αν επιτρέψουμε να υπάρχει δηλητήριο εδώ μέσα, ζήτω που καήκαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μετά από αυτό όμως έπρεπε να δώσει σε έναν από τους δύο τη μαύρη πέτρα επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο μονομάχο.

«Είμαστε 8 γυναίκες και 7 άνδρες. Αν φύγει ο Βασίλης θα είναι λιγότεροι. Μόνο γι' αυτό τον λόγο δίνω την μαύρη πέτρα στη Μαρία», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μιχαλοπούλου εξηγώντας τον λόγο που επέλεξε τη Μαρία Θωμά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γυναίκες θα παίξουν σε ένα αγώνισμα ασυλίας και η μονομάχος θα επιλέξει ποια θα αγωνιστεί μαζί της για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Φάρμα. 

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, έφερε αναστάτωση στους παίκτες.

Οι παίκτες είχαν φτιάξει μια ωραία ξύλινη σκάλα και ο επιστάτης τους ενημέρωσε πως εκείνος είναι που θα τους δίνει οδηγίες για το τι θα κάνουν.

Χαρακτηριστικά τους είπε ότι η κατασκευή σκάλας θα ήταν μία από τις επόμενες δοκιμασίες που θα τους έβαζε έτσι ώστε να κερδίσουν κι ένα έπαθλο.

Οι παίκτες ζήτησαν το έπαθλο αφού την είχαν ήδη φτιάξει όμως κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ήταν μέσα στους κανόνες.

Τότε, ο Στράτος Τζώρτζογλου, πήρε την πρωτοβουλία να πει ότι θα την ξήλωνε εκείνος τη σκάλα και έκανε έξαλλο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες, έχυσαν ιδρώτα και κουράστηκαν πολύ για να τη φτιάξουν.

Μάλιστα, όπως είπε ο ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι αγαπά πολύ τον Στράτο Τζώρτζογλου και είναι φίλοι, ενοχλήθηκε πολύ με αυτό που συνέβη και αν η σκάλα ξηλωνόταν δεν θα έβαζε ούτε μια πρόκα.

Και μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου να τον πήρε αγκαλιά, όμως, ο εκνευρισμός του Μιχάλη Ιατρόπουλου ήταν τόσο έντονος που συνέχισε να του λέει πως αν γκρεμιστεί η σκάλα, να τη φτιάξει μόνος του και να πάρει και το έπαθλο.

Λίγο μετά, η ένταση συνεχίστηκε καθώς ο Στράτος Τζώρτζογλου διάβαζε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θέλησε να του κάνει μια πλάκα.

Η πλάκα ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στον πρώτο και ξέσπασε on camera. Το κλίμα βάρυνε πολύ και έγινε ένας χαμός! 

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να αρχίσει το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και οι παίκτες γιορτάσανε και τα πρώτα γενέθλια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά είχε τα γενέθλιά της και έσβησε ένα σπίρτο πάνω σε μια μηλόπιτα ενώ άκουσε τις ευχές των συμπαικτών της.

«Είναι περίεργο συναίσθημα να κάνεις γενέθλια μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάς, το ήξερα όμως αυτό. Ευτυχώς έχω πάρει πολλή αγάπη από τα παιδιά. Χθες φτιάξαμε μια μηλόπιτα και μπορεί να μην είχαμε κεράκι, βάλαμε όμως ένα σπίρτο. Την έκανα και την ευχούλα μου», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά λίγο μετά την έκπληξη που της έκαναν.

Σύμφωνα ωστόσο με όσα έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν, είναι 39 ετών. 

 Δες ολόκληρο το επεισόδιο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο