Game Over για τον Περικλή στο #SurvivorGR & η πισώπλατη μαχαιριά στον Παπα Ντάφυ

 

Η μάχη για την επικοινωνία και τον μουσακά και οι εντάσεις για το ποιος ψήφισε ποιον στο #SurvivorGR! Τα δάκρυα της Ελευθεριας & οι κατηγορίες για διπροσωπία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Χωρίς τον Περικλή Κονδυλάτο θα συνεχίσουν οι Κόκκινοι στο Survivor 4, καθώς το κοινό επέλεξε με τις ψήφους του να κρατήσει Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη  και  Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ημέρα όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησε με συζήτηση για το συμβούλιο και την ψηφοφορία. Στην παραλία των Kόκκινων ο Τριαντάφυλλος τα είχε με τον Κώστα Παπαδόπουλο που έπιασε τον Κόρο που είχε ατομική ασυλία να του πει να τον ψηφίσει.

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «πισώπλατη μαχαιριά».

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου, τα μέλη της κόκκινης ομάδας βρίσκοταν στην παραλία και το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

«Ο Κώστας έκανε ένα μεγάλο φάουλ για μένα. Δεν φέρθηκε ωραία, μπορούσε να το πει στα ίσα σε μένα ότι δεν με θεωρεί καλό παίκτη. Ήταν τελείως ανόητο, απαράδεκτο. Να πιάσει τον Κόρο και να του πει να με ψηφίσει» τόνισε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Γιατί πήγες και έπιασες τον Κόρο να του πεις να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο; Κώστα, εσύ με ποιο δικαίωμα πας και πιάνεις έναν παίκτη να του πεις τι να ψηφίσει» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος στον συμπαίκτη του. «Ποιος είσαι να το κάνεις αυτό; Είχε δικαίωμα να το κάνει μόνος του, εσύ γιατί να το κάνεις αυτό; Πισώπλατη μαχαιριά ήταν αυτή, Κώστα και δεν το περίμενα αυτό από σένα»!

Με την σειρά του, ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησε να απολογηθεί επισημαίνοντας πως ουδέποτε έκανε κάτι τέτοιο…

Θέση πήρε και ο Γιώργος Κόρομι εξηγώντας γιατί αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ Γιώργου και Περικλή, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει και τα νεύρα του. Παράλληλα σε «πηγαδάκια» άρχισε να γίνεται συζήτηση για την στρατηγική.

Παρεξήγηση για την ψηφοφορία υπήρξε και μεταξύ Σοφίας, Τριαντάφυλλου και Κοψιδά και τον λόγο που δεν ψήφισε την Ανθή, όπως έκαναν οι άλλοι έξι. Αυτό που πείραξε περισσότερο την Σοφία ήταν που την χαρακτήρισαν «διπρόσωπη». Ο αρχηγός των Kόκκινων πάντως ζήτησε συγγνώμη.

Δυο ξένοι στην ίδια ομάδα του Survivor μοιάζουν να είναι η Ανθη Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος. Κάτι που επιβεβαιώθηκε μάλιστα και στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, η γοητευτική παρουσιάστρια συνομίλησε με τον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο στην παραλία των Κόκκινων. «Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη. «Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιού όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».

«Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας ειμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor.

Αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι, η Ανθή Σαλαγκούδη απασφάλισε! «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υποννόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Στην Mπλε ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε παράπονα από την συμπεριφορά και τα λόγια της Αννας Μαρίας Βελλή, η οποία της τα… έχωσε για τον Αλέξη Παππά. Η τραγουδίστρια ξέσπασε μπροστά στον Πάνο Καλίδη.

Δίχως τέλος μοιάζει στο Survivor ο πόλεμος ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη. Κάτι που… συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική τραγουδίστρια και παίκτρια των Μπλε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ξέσπασμα της για όσα εξακολουθεί να της χρεώνει η συμπαίκτρια της. «Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κανεις bullying κάθε φορά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη της έχω λύσει. Δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη! Κρίθηκα πάλι, λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το αν είναι δυνατόν να ψήνω την καρύδα του Αλέξη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να παω να δω την οικογένεια μου αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα; Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία… Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα»» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια. «Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ εμένα για ηθική… Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;”

Ο Αλέξης Παππάς άσκησε κριτική στην Άννα Μαρία την οποία χαρακτήρισε διπλωμάτισσα. Η Ελευθερία είπε το παράπονο της και στον Αλέξη, ενώ η Μαριλένα Ρουμελιώτη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελευθερία γυρίζει εκεί που την έχουν μειώσει σαν γυναίκα.

Στο αγωνιστικό σκέλος και στην κονταρομαχία πάνω σε μια δοκό ισορροπίας οι δυο ομάδες έφτασαν χέρι-χέρι στον τελικό.

Στο 9-9 η Καρολίνα των κόκκινων νίκησε την Μαριαλένα των μπλε στις γυναίκες με 2-0.

Στους άντρες ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε και αυτός με τη σειρά του δυο φορές στο νερό τον Νίκο Μπαρτζή και έτσι για πρώτη φορά η ομάδα των Kόκκινων θα ερχόταν σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Με σκορ 10 - 9 οι Kόκκινοι εκτός από τον αγώνα επικοινωνίας είχαν να απολαύσουν και μουσακά τον οποίο συνόδεψαν με αναψυκτικό.

Οπως ήταν φυσικό η χαρά αλλα και η συγκίνηση  ήταν μεγάλη για τους παίκτες των Kόκκινων που απο την ημέρα που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο δεν είχαν καταφέρει να έρθουν σε επικοινωνία με τους δικούς τους

Για τον Περικλή μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας λέγοντας:

«Θυμήσου εκεί μέσα… να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις να βρίσκεις κουράγιο να αλλάζεις αυτά που μπορείς και πάνω απ΄όλα να έχεις την ΣΟΦΙΑ να γνωρίζεις τη διαφορά. Όλοι όσοι σε ξέρουμε καλά, ξέρουμε ότι κατά βάθος είσαι ένα γατάκι σαλονιού… που όμως εύκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας».

Στο συμβούλιο η κάθε ομάδα, πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρούσε από τον Αγιο Δομίνικο, αναφέρθηκε στο ποιος παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει, ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Survivor 4 ρώτησε και τη γνώμη των τεσσάρων υποψήφιων του Αλέξη Παππά, του Κρις Σταμούλη, την Ανθής Σαλαγκούδη και του Περικλή Κονδυλάτου. 

Τελικά το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι επιβίβωσης του ΣΚΑΙ/Sigma τους Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Ανθη Σαλαγκούδη και να  βάλει στη βάρκα της επιστροφής τον Περικλή Κονδυλάτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της