«Δε μπόρεσα να αντεπεξέλθω, ήμουν στα 22-23, σοκαρίστηκα, κλείδωσα μέσα μου»

 

Η Πατρίτσια Περιστέρη περιέγραψε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από καταγγελλόμενο ηθοποιό. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πρόσφατα, επηρεασμένη και εκείνη από τις δεκάδες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δημοσιοποίησε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, αναφέροντας πως η κακοποίηση ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον χώρο της υποκριτικής και μετακόμισε στο Μεξικό.

«Ως εδώ. Από την πρώτη μετά που ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταγγελίες και με τους ανθρώπους που επιτέλους μιλούν, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι, να αναρωτιέμαι και να ταυτίζομαι αλλά και να πονάω. Να σκέφτομαι την μαυρίλα και το σκοτάδι του χώρου που έχω υπάρξει και έχω αγαπήσει και εγώ με τη σειρά μου, έχω υπάρξει επίσης θύμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και που επιτέλους μπορώ να πω και να παραδεχτώ πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον χώρο της υποκριτικής.

Αυτή η έπαρση των ανθρώπων που κατέχουν την εξουσία και που σε θέλουν ένα πιόνι που θα σε κάνουν ό,τι θέλουν ακριβώς επειδή είναι “ανώτεροι”. Εγώ δεν είχα τη δύναμη να το διαχειριστώ και όταν κάτι δεν μου ταιριάζει στο μέσα μου, το αφήνω.

Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί κουβαλώ συναισθήματα που ακόμα πρέπει να τα λύσω με το μέσα μου. Όμως, χαίρομαι που ο χώρος κάνει την επανάσταση του και βάζει τα όρια του. Να καθαρίσει η μαυρίλα γιατί πήγε πολύ. Ακόμη το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει και να διανοηθεί τη συνείδηση αυτών των τεράτων που αμαυρώνουν τα όνειρα του κάθε παιδιού… αλλά όχι μόνο παιδιού, του κάθε ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με την κακοποίηση για χάρη των ονείρων του. Ως εδώ. Τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου, είπε αρχικά:

«Έχω βιώσει μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία για την οποία δεν θέλω να μιλήσω. Την έχω πολύ μέσα μου και δεν είναι κάτι για το οποίο νιώθω έτοιμη να μιλήσω. Παρόλα αυτά, η δυσάρεστη εμπειρία ήταν αυτή, αλλά γενικότερα έχουν υπάρξει διάφορες εμπειρίες στον χώρο.

Δεν είναι κάτι, το οποίο δεν γνωρίζαμε, απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα. Μου έχει συμβεί να περάσω από οντισιόν, να υπογράψω συμβόλαιο/προσύμφωνο και μετά από δύο ημέρες να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει. Έκανα μία ανάγνωση στο σπίτι του σκηνοθέτη -που υποτίθεται θα ήμασταν όλο το καστ, αλλά δεν ήμασταν- και δεν ενέδωσα.

Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. Όταν έμαθα πως θα βγουν να μιλήσουν για κάποια πρόσωπα, το περίμενα ότι θα είναι αυτό το πρόσωπο γιατί ακουγόταν πολύ στον χώρο ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα με αυτόν. Έχασα τον ύπνο μου για κάποιο λόγο, γιατί όλο αυτό απλά το ξαναζούσα. Μου στοίχησε πολύ».

Η Πατρίτσια Περιστέρη συνέχισε λέγοντας: «Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε αρχικά να μιλήσουμε για κάποια θεατρική παράσταση. Με είχαν προετοιμάσει ότι έπρεπε να είμαι προσεχτική γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Θυμάμαι ότι μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι να μη βάλω φόρεμα ή ό,τιδήποτε προκλητικό. Μου έκανε πρόταση για μία παράσταση και την αρνήθηκα. Μετά από έναν χρόνο μου ξανατηλεφώνησε, αλλά ήμουν πιο άνετη αλλά θεώρησα πως ήταν φήμες. Εννοείται πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω… Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχησε πολύ και μου στοίχησε πολύ γιατί ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση και δε μπόρεσα να αντεπεξέλθω. Ένιωσα σοκ. Ήταν στο θέατρο και ήμουν στα 22-23. Σοκαρίστηκα και κλείδωσα μέσα μου, δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν».

Όπως είπε, μάλιστα, δε σκέφτηκε ποτέ να τον καταγγείλει γιατί δεν πίστευε ότι κάποιος θα δώσει σημασία σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν