Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μπήκε στο καμαρίνι μου και μου άσκησε κανονική βία»

  18/02/2021 14:30
«Μπήκε στο καμαρίνι μου και μου άσκησε κανονική βία»

«Μπήκε στο καμαρίνι μου και μου άσκησε κανονική βία»

  18/02/2021 14:30

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου στο «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος «άντε μωρή χοντρή, θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία»   

Από το τρέιλερ της εκπομπής, βλέπουμε ότι η ερμηνεύτρια αναφέρεται στις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος, που απασχολούν την επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως την ακούμε να λέει, έχει βιώσει και εκείνη κακοποιητικές συμπεριφορές. «Έχω βιώσει πολλές φορές σε μικρότερο επίπεδο. Θεωρούσα πάντα πως ήταν κάτι που εγώ έπρεπε να λύσω.

Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε «άντε μωρή χοντρή,  θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία. Μέσα στο μαγαζί. Έχει συμβεί αυτό», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας