Ακυρώθηκε το Live της Παρασκευής του #HouseOfFameGR! Τι συνέβη;

 

Αυτό είναι το πρώτο ειδύλλιο μέσα στο σπίτι του #HouseOfFameGR! Οι τρυφερές στιγμές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Tην Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Live του νέου μουσικού show «House of Fame». Τελικά όμως δε θα πραγματοποιηθεί.  Αν περίμενες λοιπόν να δεις ζωντανά την Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση και τους κριτές Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο να λένε τη γνώμη τους για τους διαγωνιζόμενους,  αυτή την Παρασκευή, θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε πίσω η κατασκευή του σκηνικού με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμο την Παρασκευή! Υπήρξαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες στο σκηνικό που δεν κατάφεραν να γίνουν, κάτι που έφερε πίσω όλες τις εργασίες.

Ο λόγος της αργοπορίας ήταν η κακοκαιρία που δυσκόλεψε το έργο των τεχνιτών του σκηνικού. Το κανάλι που ήθελε το τέλειο αποτέλεσμα, αποφάσισε να μεταθέσει την πρεμιέρα του live για την επόμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Έτσι η «Μήδεια» χάλασε τα σχέδια της ζωντανής εκπομπής…

Στο επεισόδιο, η Μαριάννα και ο Στέφανος πέρασαν χρόνο μαζί στο σαλόνι του σπιτιού και μάλιστα για αρκετή ώρα, καθόντουσαν αγκαλιά και μιλούσαν. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη συμπαίκτριά του ήδη από την πρώτη στιγμή, με την όμορφη τραγουδίστρια να μην αντιδρά στο φλερτ του.

Ο Στέφανος δεν δίστασε να μιλήσει στην Μαριάννα για τα συναισθήματά του: «Είναι ολοφάνερο ότι εμένα μου αρέσεις, απλά να μην βιαζόμαστε γιατί έτσι θα χάσουμε την μαγεία. Απλά σου ξεκαθαρίζω ότι μου αρέσεις αυτό και τέλος, τα υπόλοιπα έρχονται με τον χρόνο τους».

Ποιοι είναι οι δυο όμορφοι και ταλαντούχοι τραγουδιστές που ήρθαν κοντά μέσα στο σπίτι του House Of Fame:

Η Μαριάννα Κάρα είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια στο Αμβούργο. Η πρώτη της γνωριμία με τη μουσική έγινε στο Γυμνάσιο σε σχολικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, δηλώνει και φανατική gamer! Τελειώνοντας το σχολείο και γοητευμένη από την κορεάτικη κουλτούρα, αποφάσισε να πάει στη Νότια Κορέα κάνοντας εκεί εντατικά μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα. Δηλώνει υπερήφανη που κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στη δύσκολη καθημερινότητα της Σεούλ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε σπουδές στη Φιλολογία και σε Μουσικό Ωδείο. Η Ακαδημία του House of Fame είναι η αφετηρία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της κυρίως στην pop μουσική. 

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo, πριν από 22 χρόνια. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια. Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club! Λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης. Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο. Στην Ακαδημία θα τα πάει πολύ καλά διότι, όπως λέει, έχει αυτό το κάτι που θέλουμε, που θα μας κάνει σαν τρελούς να τον θέλουμε! Δεν σκέφτηκε όμως πως στο House of Fame, βρίσκονται και οι δύο ερμηνεύτριες του τραγουδιού, καθώς και ο συνθέτης του!  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά