Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτές είναι οι νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν στο #MasterChefGR!

  18/02/2021 09:03
Αυτές είναι οι νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν στο #MasterChefGR!

Αυτές είναι οι νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν στο #MasterChefGR!

  18/02/2021 09:03

Οι κανόνες άλλαξαν στο #MasterChefGR! Οι αρχηγοί δεν κουνάνε ούτε το δάχτυλό τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η αποχώρηση του Σερόπ Τσαμουσσιάν αλλά και η παρουσία κάποιων στη δοκιμασία αποχώρησης, αποτέλεσε σημαντικό πρώτο μάθημα για τους υποψήφιους.

Αυτό τους έκανε να καταλάβουν πως θα χρειαστεί να ξεχάσουν την έπαρσή τους και να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στην κουζίνα και στους chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι παίκτες της Mπλε και της Kόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ετοιμάσουν τρία πρωτότυπα πιάτα και τρία αντίγραφα αυτών.

«Θα πρέπει να έχετε πιάτα με κρέας, ψάρι και γλυκό. Ο κάθε αρχηγός θα ορίσει τρεις υπαρχηγούς. Έναν για κάθε κατηγορία πιάτο. Το κάθε πρωτότυπο πιάτο θα το μαγειρέψει ο υπαρχηγός και το κάθε αντίγραφο θα το μαγειρέψει η υπόλοιπη ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες θα αλλάζουν θέση κάθε 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρικής 80 λεπτά», τους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι επίδοξοι σεφ συνομίλησαν χαμηλόφωνα για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους εξήγησε κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν.

«Οι αρχηγοί μαζί με τους 3 υπαρχηγούς θα πρέπει να βρουν τις ιδέες, να σχεδιάσουν τα πιάτα και όλα αυτά μέσα σε 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής οι αρχηγοί θα μπορούν να δοκιμάζουν τα πιάτα σε κάθε πάγκο, αλλά δε θα μαγειρέψουν. Ο υπαρχηγός θα μπορεί να καθοδηγήσει τον παίκτη, αλλά δεν μπορεί να παρέμβει.

Με τον Νίκο Σκορδάκη να έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας αλλά και ένα νέο ανατρεπτικό, για τα έως τώρα δεδομένα, πλεονέκτημα του MasterChef 5, τα σχέδια κάποιων δείχνουν να γίνονται πραγματικότητα. Είχε το δικαίωμα να διαμορφώσει τις ομάδες και να θέσει κάποιον αρχηγό.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα, με τους Μπλε και τους Κόκκινους. Ο Νίκος επέλεξε για αρχηγό τον Αλέξανδρο Ακριτίδη για την Μπλε ομάδα.

Αμέσως μετά ήρθε η σειρά της Kόκκινης ομάδας να επιλέξει τον δικό της αρχηγό και τον ρόλο αυτόν πήρε ο Ιωάννης.

Οι Μπλε με αρχηγό τον Αλέξανδρο Α. και οι Κόκκινοι με αρχηγό τον Ιωάννη κλήθηκαν να παρουσιάσουν 3 πρωτότυπα πιάτα, δια χειρός των υπαρχηγών και 3 αντιγραφές τους που θα δημιουργήσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες. Κρέας, ψάρι και γλυκό έχει το μενού απόψε.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες.

Το ζητούμενο της απαιτητικής δοκιμασίας

Οι ομάδες χωρίστηκαν, οι αρχηγοί έφτιαξαν τα μενού τους και η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef ξεκίνησε! Αρχηγός της μπλε ομάδας πήγε τελικά ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ενώ η κόκκινη επέλεξε ως αρχηγό της τον Γιάννη Αυλωνίτη. Ο Γιάννης καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ήταν ιδιαίτερα νευρικός και συνεχώς ούρλιαζε στους συμπαίκτες τους να κάνουν πιο γρήγορα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις στον παίκτη του MasterChef, με τον Γιάννη στην αρχή να τους απαντά κανονικά και στη συνέχεια να γυρνάει στον συμπαίκτη του και να λέει «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα». Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη τι είπε, εκείνος σηκώθηκε και έφυγε…

Το πρώτο συμβούλιο θα κρίνει τη νικήτρια ομάδα και μια ιδιαίτερη δοκιμασία ασυλίας, περιμένει αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Ποιοι θα βγουν αλώβητοι από αυτή τη μάχη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας