Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συνεδρίασε το Πειθαρχικό για Κιμούλη, Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και τους λοιπούς...

  18/02/2021 13:03
Συνεδρίασε το Πειθαρχικό για  Κιμούλη, Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και τους λοιπούς...

Συνεδρίασε το Πειθαρχικό για Κιμούλη, Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και τους λοιπούς...

  18/02/2021 13:03

Πότε κλήθηκαν να πάρουν τους φακέλους με τις καταγγελίες;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Συνεδρίασε το πειθαρχικό του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Παύλο Χαϊκάλη, όπως μετέφερε στο «Ευτυχείτε» πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή του Open, οι ίδιοι ή οι δικηγόροι τους θα κληθούν στο ΣΕΗ ώστε να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που δέχτηκαν από τους καταγγέλλοντες συναδέλφους τους.

Στην περίπτωση των καταγγελιών που έκαναν οι: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό, οι υποθέσεις έχουν γίνει επτά.

Με άλλα λόγια, ακόμα τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει σε δικηγόρο τον εν λόγω κύριο και έχουν απευθυνθεί στο Σωματείο για να σχηματιστεί φάκελος.

Επίσης, στην περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 19.

Το «κατώφλι» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, θα περάσει τη Δευτέρα, το πρωί, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να καταθέσει με την ιδιότητα του μάρτυρα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κ.Σπυρόπουλου.

Ο κ. Μπιμπίλας καλείται με την ιδιότητα του μάρτυρα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο εισαγγελέας με αφορμή τις δύο μηνύσεις που έχουν ήδη κατατεθεί για άσκηση σεξουαλικής βίας από πρόσωπα του θεάτρου, προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία-καταγγελίες έχει στη διάθεσή του , λόγω της θεσμικής του ιδιότητας, και αφορούν γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη, ο οποίος έχει ήδη καταμηνυθεί.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ καλείται να εισφέρει στις εισαγγελικές αρχές όσες καταγγελίες έχουν ήδη φτάσει στο σωματείο και αφορούν αδικήματα τα οποία δεν έχουν ακόμα παραγραφεί.

Γεγονός που σηματοδοτεί τη διεύρυνση της εισαγγελικής έρευνας και ως προς άλλα πρόσωπα του χώρου του θεάτρου για τους οποίους  οι αξιόποινες πράξεις δεν έχουν παραγραφεί και μπορούν να ερευνηθούν από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και, εφόσον, στοιχειοθετούνται, ο εισαγγελέας  να προχωρά στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του καταγγελλόμενου προσώπου.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας