Έφυγαν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του #BigBrotherGR, Χρήστος και Θέμης!

 

Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία! Η παραγωγή φίμωσε τον Αντρέα Μικρούτσικο με τέτοιο τρόπο, όπου δημιούργησε το πιο αδιάφορο live, στον ημιτελικό του #BigBrother! Αυτή είναι η τελική πεντάδα του #BigBrotherGR! Την επόμενη Παρασκευή κάποιος θα είναι κατά 100.000 πλουσιότερος! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το Big Brother επέστρεψε για τον ημιτελικό του σόου! Mάθουμε ποιοι θα είναι οι τρεις συγκάτοικοι που θα πλαισιώσουν τον Ζακ και τον Γρηγόρη στον τελικό. Παρών εκεί κι ο Δημήτρης Κεχαγιάς που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο κάποιος φαίνεται ότι έμαθε τελευταίος για την παρουσία του κι όχι από την παραγωγή του σόου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που ανέφερε ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε αλλά ο ταξιτζής που τον έφερνε στο πλατό και προκαλώντας αμηχανία στον Χάρη Βαρθακούρη μετά από το παράπονο που εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώτος στην παραγωγή.

Όπως είπε κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι δεν μπορείς να μάθεις από μια παραγωγή. Καρφί!»

 

Δωμάτιο επικοινωνίας με τον Θέμη

 

Δωμάτιο επικοινωνίας με την Σοφία

Καλεσμένος στο Live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και μόλις τον είδε η Σοφία Δανέζη, έλαμψε το πρόσωπό της!

Ο Δημήτρης είπε στη Σοφία: «Τις ματάρες σου δεν θέλω να τις βλέπω να κλαίνε για κανένα εκεί μέσα. Θέλω να είσαι απόλυτα ήρεμη και μπορεί να έφυγα αλλά είμαι εκεί δίπλα σου. Σε στηρίζω από έξω, όπως σε στήριζα όταν ήμουν μέσα.Αν παραμείνει σήμερα θα είσαι μόνη σου εκεί. Θέλω να χαμογελάς και να το απολαύσεις»

 

 Είναι ερωτευμένη τελικά η Άννα Μαρία;

Τι έχει νιώσει ο Δημήτρης Πυργίδης;

Ο παίκτης την τελευταία εβδομάδα ήρθε και πάλι πολύ κοντά με την Άννα Μαρία, η οποία έχει πoλλές φορές εκδηλώσει τα συναισθήματά της για τον συμπαίκτη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο live που είναι το τελευταίο πριν τον μεγάλο τελικό, ο Δημήτρης έκανε αποκαλύψεις αφού όταν ρωτήθηκε από τον Χάρη για το πώς έχει σκεφτεί με τη σχέση του με την Άννα Μαρία εκτός παιχνιδιού, εκείνος είπε: «Δεν ξέρω πώς θα γίνει τι και πώς, βγαίνοντας από το παιχνίδια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει…».

Όσο για το αν πιστεύει πως είναι η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί του;

 

Δωμάτιο επικοινωνίας με την Άννα Μαρία

«O Γρηγόρης συμπεριφέρεται διπλωματικά, αλλά το ίδιο κάνει και η Σοφία σου», η Άννα Μαρία έτσι απλά δίκασε Κεχαγιά!

 

Δωμάτιο επικοινωνίας με τον Χρήστο 

 

Αθέατα πλάνα από το σπίτι του ΒΒ 

 

Βραδιά ημιτελικού και η διαδικασία της αποχώρησης των παικτών θα γίνει σε δυο μέρη.

Δύο παίκτες ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Όλοι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι ήταν στη διάθεση του κοινού το οποίο αποφάσισε ποιοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στον τελικό.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, Θέμης Κανέλλος, Σοφία Δανέζη και Χρήστος Βαρουξής βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον τελικό, από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο νικητής την ερχομένη Παρασκευή (18-12).

Ποιος παίκτης αποχωρεί πρώτος και ποιος δεύτερος;

Ο Χάρης ανακοίνωσε τον πρώτο υποψήφιο που αποχωρεί ένα βήμα πριν τον τελικό.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου μετά την αποχώρησή του

 

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, αμφισβητήσεις και συζητήσεις έφτασε η ώρα του  ημιτελικού.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, μέσα από τις δοκιμασίες που έβαλε ο Μεγάλος Αδελφός, δύο παίκτες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αυτοί οι παίκτες είναι ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Όλοι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι ήταν στη διάθεση του κοινού το οποίο αποφάσισε ποιοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στον τελικό.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, Θέμης Κανέλλος, Σοφία Δανέζη και Χρήστος Βαρουξής βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον τελικό, από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο νικητής την ερχομένη Παρασκευή (18-12).

Ποιοι είναι οι δυο από τους πέντε παίκτες δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό;

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του πρώτου παίκτη που αποχώρησε, ήρθε και δεύτερη.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη μετά την αποχώρησή του

 

Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Θέμης Κανέλλος κοινοποίησε κάποια Instagram Stories και ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν δίπλα του, αλλά αποκάλυψε ότι έχει να πει πολλά για το Big Brother

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά. Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη. Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις  με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother… Αυτό σας αφήνω…», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!