Η οργισμένη απάντηση του Κεχαγιά στις κατηγορίες ότι έκανε κορωνοπάρτι

 

 

Χαμός έχει γίνει με τα instastories του Δημήτρη Κεχαγιά! Ο λόγος; Ο πρώην παίκτης του #BigBrotherGR ανέβασε φωτος και τον είδαμε να βρίσκεται με κόσμο, μεταξύ αυτών ήταν και οι πρώην συμπαίκτριές του, Χριστίνα και Αφροδίτη! Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά στην παρέμβαση του ΕΣΡ για τον καβγά του Κεχαγιά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο πρώην παίκτης του Big Brother με νέο instastory ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε κανένα πάρτι και φυσικά δεν πήγε για κούρεμα, εν μέσω δεύτερου lockdown. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εξήγησε μάλιστα ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να ξεκαθαρίσω πως το βίντεο με το κούρεμα είναι παλιό και είναι πριν καν μπω στο παιχνίδι και το ανέβασα τώρα για support στον φίλο μου.

ΥΓ: Με κούρεψε η μάνα μου τώρα και είμαι σαν γίδι. Και τα άτομα που ήρθαν σπίτι μου για ελάχιστο χρόνο (3 άτομα) ήταν στο επιτρεπτό ωράριο, χωρίς κανένα πάρτι και πλήρως υγιείς τεκμηριωμένα. Για όσα έχουν ειπωθεί για μένα που δεν είναι κριτική, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα, θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση»!

 

O Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν καλεσμένος στο «love it» και μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή που βγήκε εκτός εαυτού μέσα στο σπίτι του Big Brother!

O Δημήτρης Κεχαγιάς τόνισε: «Πολλά πράγματα στο σπίτι είναι διαφορετικά από όσα φαίνονται προς τα έξω. Δηλαδή υπάρχει πίεση λόγω του εγκλεισμού, κάμερες, μικρόφωνα, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε όλο αυτό και απέχουμε από όλη αυτή την κατάσταση, οπότε όλα μπορούν να αλλάξουν και το ένα λάθος αμέσως να φέρει και το άλλο λάθος και να μην καταλάβεις ότι το κάνεις. Δηλαδή μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι ανά πάσα χρονική στιγμή, μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Η εικόνα σου μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή με κάτι που μπορεί να δημιουργηθεί.»!

Και πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Big brother: «Λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης, συμφωνώ σε όλο αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο, όπως θέλησα εξήγησα και στα παιδιά μετέπειτα, δεν είπα όλα καλά και όλα μια χαρά. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος σαν εμένα , πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα ώστε να φτάσω εγώ προσωπικά σε ένα τέτοιο σημείο. Κάποιος άλλος μπορεί να έφτανε πιο εύκολα, έχουν συμβεί πολύ χειρότερα περιστατικά σε εισαγωγικά. Δεν έρχομαι στα όρια μου τόσο εύκολα. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι. Θεωρώ πιο σημαντικό να εξηγήσω απόλυτα την όλη κατάσταση και γιατί έφτασα εκεί, πραγματικά είναι λάθος μου που έφτασα σε αυτό το σημείο, θα εξηγήσω γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω αν με καταλάβει κάποιος, εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, έχω ακούσει συγγνώμες από ανθρώπους που δεν έχουν τηρήσει ούτε στο ελάχιστο τη συγγνώμη τους, οπότε από όταν βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»!

«Η Σοφία είναι πολύ όμορφη. Το έχω πει πολλές φορές. Τη φλέρταρα φυσικά. Φυσικά μου αρέσει σαν γυναίκα. Έχουμε πει πολλά πράγματα παραπάνω, μεταξύ μας μέσα στο παιχνίδι, γιατί τρεις μήνες που ήμασταν εκεί, ήταν σαν να ήμασταν τρία χρόνια.

Έτσι αισθανόμασταν εμείς, γιατί όταν βλέπεις έναν άνθρωπο όλη μέρα, αυτό το αίσθημα έχεις. Ιδιαίτερα με τέτοια πίεση εκεί. Ερωτική έλξη, το τι θα συμβεί και το τι δε θα συμβεί θα το δούμε σε δυο εβδομάδες» είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

 

Καζάνι… που βράζει η κατάσταση που επικρατεί στην παραγωγή του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ/Sigma, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.

Με αφορμή το ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά που έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/12) με την παρολίγον χειροδικία στο Χρήστο Βαρουξή και την ακατάλληλη φρασεολογία που χρησιμοποίησε εις βάρος συμπαικτών σχηματίστηκε φάκελος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά του Δημήτρη Κεχαγιά για όσα έγιναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι καταγγελίες των τηλεθεατών ήταν πολλές και τις έλαβε όλες υπόψιν του το ΕΣΡ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΣΡ:

Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother, αλλά και για την παρέμβαση του ΕΣΡ για τον καβγά του που είχε ο παίκτης.

O Χάρης Βαρθακούρης είπε για τoν Δημήτρη Κεχαγιά: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Είναι πρόσφατο το περιστατικό του Δημήτρη, που ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Για το ΕΣΡ θα ρωτήσετε το κανάλι. Το να μην αποβληθεί ο Κεχαγιάς ήταν μια απόφαση του Big Brother.»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό