Το κοινό τιμώρησε τον παντελονάτο Κεχαγιά αποβάλλοντας τον από το #BigBrotherGR

 
 
Σοβαρό επεισόδιο με την παραγωγή και τον όλοσωστό Ανδρέα Μικρούτσικο στο #BigBrotherGR «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»! Αυτοί είναι παίκτες που περνούν στον Ημιτελικό
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, έκανε το ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά κατά του Χρήστο Βαρουξή. Ο παίκτης του Big Brother επιτέθηκε με έντονες εκφράσεις στον συμπαίκτη του, με τον οποίο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε στο instagram και ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου, Παναγιώτης Βαρουξής, ο οποίος στράφηκε με τη σειρά του κατά του Δημήτρη Κεχαγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όλα τα παραπάνω σχολιάστηκαν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Big Brother Live, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνοντας εκείνος το φορτίο πάνω του.

«Συνέβησαν ανεπίτρεπτα πράγματα, τα οποία πέρα από την ποινή που έδωσε δικαίως ο Big Brother, χρειάστηκε και μια πραγματική συγγνώμη από τα παιδιά, την οποία δεν την άκουσα. Άκουσα κάτι περί λάθους, αλλά συγγνώμη δεν άκουσα. Οπότε για την αισθητική και το μυαλό και για την υγεία των τηλεθεατών και χωρίς να έχω ανάμειξη ζητώ γι αυτά τα παιδιά βαθύτατη συγγνώμη απέναντι στους τηλεθεατές», ανέφερε.

 

Στο επίκεντρο ξανά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τη Σοφία Δανέζη!

Πλάνα από το τελευταίο 24ωρο στο σπίτι του Big Brother, προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Live.

Στο επίκεντρο ξανά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τη Σοφία Δανέζη! Όπως όλα δείχνουν, η συμφιλίωση δεν κράτησε παρά μόνο λίγες μέρες. Οι δυο γυναίκες ήρθαν ξανά αντιμέτωπες με τη Σοφία να βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Μαρία σέρβιρε το φαγητό, ενώ η Σοφία περίμενε να πάρει τη μερίδα της από το ταψί. Και ενώ η Άννα Μαρία είχε αντιληφθεί την αναμονή της, η ίδια επέστρεψε το φαγητό στο φούρνο, αδιαφορώντας για την συμπαίκτριά της.

Τα όσα συνέβησαν σχολίασε αργότερα η Σοφία στον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο δωμάτιο Επικοινωνίας.

«Αφού είναι σίχαμα και της το είπα. Το παίζει άνθρωπος του Θεού. Είναι π@τσ@βούρα. Όχι, θα την αφήσω έτσι», είπε εκνευρισμένη η Σοφία για την Άννα Μαρία.

 

Η ακραία συμπεριφορά που είχε ο Δημήτρης Κεχαγιάς προς τον Χρήστο Βαρουξή στο Big Brother «κρίθηκε» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο ίδιος έστησε στην γωνία τον Κεχαγιά και του απαρίθμησε όλα τα λάθη που έχει κάνει.

«Πώς κατάφερες ρε Δημήτρη να ξεχειλίσει το ποτήρι και να το περάσεις αυτό με λεκτικά τερτίπια. Με εντυπωσιάζει. Εγώ ουτε θα σε υποτιμήσω ούτε τίποτα, θα σου μιλώ με σεβασμό. Η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις αλλά σε συμπαθώ. Όμως υπό αυτές τις συνθήκες κι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, αν περνούσε από το χέρι μου κι ήμουν ο Big Brother, θα σε απέβαλα. Ο Big Brother σε έβαλε στην θέση που είσαι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl κι αυτό το στιλάκι. Πραγματικά σε σέβομαι κι είχα δει την μητέρα σου που είναι καταπληκτική γυναίκα. Κι ο πατέρας σου μου έκανε εντύπωση. Αρχίζεις και λες εγώ, εγώ και δεν ακούς κανένα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για δικαιοσύνη όταν λες δεν με νοιάζει.

Αυτό είναι ένα εγωπαθές βάθρο που έχεις ανέβει κι όταν κάποιος σε κοντράρει, αντιδράς με άλλο τρόπο. Όχι ρε Δημήτρη δεν είναι αυτό μαγκιά, δεν είναι αυτό παντελόνι. Έχεις ξεστρατίσει ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Κι η σχέση σου με την Σοφία παίζει ρόλο. Στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα.»

 

Καυγάς και κατά τη διάρκεια του Live

Τι απέγινε τελικά η γυναικεία αλληλεγγύη στο σπίτι του Big Brother; Με αυτό το ερώτημα του Χάρη Βαρθακούρη ξεκίνησε ο νέος διάλογος ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία Δανέζη.

Λίγες ώρες πριν οι δύο παίκτριες έφτασαν πάλι στα άκρα, ξεσπώντας η μία κατά της άλλης. Μάλιστα η Σοφία χρησιμοποίησε απίστευτους χαρακτηρισμούς, μιλώντας με λεπτομέρειες στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Στο Live του Big Brother οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στο δωμάτιο επικοινωνίας, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους. Κάτι που για άλλη μια φορά δεν συνέβη, αφού Σοφία και Άννα Μαρία λογομάχησαν live μπροστά στους τηλεθεατές.

 

Εκνευρισμένος και στενοχωρημένος φάνηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother. Το γεγονός ότι νωρίτερα του άσκησε αυστηρή κριτική δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου κι ο ίδιος πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό.»

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πει ότι η συμβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τεράστια αφού έχει τεράστια εμπειρία.

 

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε από το ριάλιτι

Οι επτά παίκτες που πέρασαν στον Ημιτελικό είναι: η Άννα Μαρία, η Σοφία Δανέζη, ο Χρήστος Βαρουξής, ο Θέμης Κανέλλος, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει. 

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Δ. Κεχαγιά μετά την αποχώρησή του

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη