Η Κρίστη Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της: «Η αγάπη μας νίκησε τον κορωνοιό»

 

Η Κρίστη Παπαδοπούλου στην πιο προσωπική της εξομολόγηση αποκαλύπτει: «Έγιναν πολλά μικρά θαύματα την περίοδο που νόσησα από καρκίνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ρόλος της Μάγδας που έχει αγαπήσει, αλλά και ο καρκίνος που την καθόρισε βοηθώντας την ν’ ανακαλύψει την ουσία της ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σπάνιο βίντεο της Κρίστης Παπαδοπούλου με τον αρραβωνιαστικό της!

Η Κρίστη Παπαδοπούλου στην πιο προσωπική της εξομολόγηση, στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» και τον Γιάννη Βίτσα, μιλά με αλήθεια για το πώς οι δυσκολίες «ενταφίασαν» τους φόβους της, επιτρέποντας της να κατανοήσει πώς η ευτυχία κρύβεται στις μικρές, ουσιαστικές στιγμές.

Τι έχεις αγαπήσει στη Μάγδα;

Η Μάγδα είναι πολύ απλή. Έχεις πολλές ξεχωριστές πτυχές. Εμπιστεύεται και αγαπά βαθιά τους ανθρώπους. Στόχος της είναι να κάνει ένα παιδί. Με συγκινεί η ηρωίδα γιατί πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε καχύποπτοι. Αυτή έχει δεθεί ολοκληρωτικά με τον Αιμίλιο. Τον εμπιστεύεται ουσιαστικά.

Έρχομαι στην προσωπική σου διαδρομή. Στα δεκατρία σου πέρασες καρκίνο. Τι σε κράτησε δυνατή και σε βοήθησε, αν θες, να προχωρήσεις στη ζωή σου;

Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Εξαιτίας αυτής της εμπειρίας αποφάσισα πώς υπάρχουν δύο δρόμοι στη ζωή. Ο πρώτος να είμαι μίζερη και να με αγχώνουν μικροπράγματα και ο δεύτερος να ξεπεράσω τους φόβους μου και να δω με άλλη οπτική τα πράγματα. Ξεκίνησα να χαίρομαι τις απλές και συνάμα ουσιαστικές καθημερινές στιγμές. Επέλεξα να δώσω χώρο στον εαυτό μου να χαρεί τον ήλιο, το φεγγάρι, τη θάλασσα. Προσέχω τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Φροντίζω να εκφράζω ανοιχτά τα συναισθήματα μου. Λέω καθημερινά σ’ αγαπώ. Έχω υπομονή και επιμονή. Δεν τσακώνομαι αλλά με κατανόηση προσεγγίζω τον κάθε άνθρωπο. Εμένα θεωρώ ότι σ’ αυτή την στενωπό με βοήθησαν καταλυτικά η οικογένειά μου, οι γιατροί και ο Θεός.

Πιστεύεις ότι έζησες από θαύμα;

Ναι. Το πιστεύω! Έγιναν πολλά μικρά θαύματα την περίοδο που νόσησα από καρκίνο. Θεωρώ επίσης ότι συνέβαλε πολύ η ασθένεια για την ματιά που έχω απέναντι στη ζωή. Δυστυχώς πλέον σε κάθε οικογένεια υπάρχει αυτός ο …σκατοκαρκίνος. Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη και εάν καταφέρουν να επιβιώσουν αυτής της ασθένειας σκέπτονται πώς ποτέ δε θα καταφέρουν να είναι όπως πριν νοσήσουν. Αυτές οι σκέψεις μπορεί να τους οδηγήσουν στο να χάσουν τη μπάλα. Το νόημα της ζωής είναι πολύ απλό και περικλείεται στο ότι οφείλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και με λίγα πράγματα και να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε.

Την ευτυχία σου θεωρώ πώς συμπληρώνει και ο σύντροφός σου Μιχάλης που το καλοκαίρι σου έκανε πρόταση γάμου. Εν καιρώ κορωνοιού αρραβωνιάστηκες;

Ναι. Ήταν πολύ όμορφο. Η αγάπη μας νίκησε τον κορωνοιό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»