Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H απάντηση της Μίνας Αρναούτη για νέο αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση Παντελίδη

  12/12/2020 10:33
H απάντηση της Μίνας Αρναούτη για νέο αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση Παντελίδη

H απάντηση της Μίνας Αρναούτη για νέο αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση Παντελίδη

  12/12/2020 10:33

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

4,5 χρόνια αργότερα, η οικογένεια έδωσε τη νομική εκπροσώπησή της στον κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μέσω του γραφείου του επισημαίνει ότι βρέθηκε ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας που επιβεβαιώνει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την μοιραία νύχτα, δεν θα μπορούσε να μη πάρει δημόσια θέση σε όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε ένα άρθρο των Ελληνικών Hoaxes και σημείωσε τις δύο αυτές προτάσεις από το κείμενο του site: «Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». «Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας