Ράκος η Σοφία λόγω του Θέμη... «Όταν θα βγεις έξω θα ζητήσεις συγγνώμη»

 

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε απ' ευθείας στον τελικό! Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Προβληματισμένος ο Ζακ Ιωαννίδης λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Big Brother, ξεκίνησε! Ο μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες τις αλλαγές στη διαδικασία ψηφοφορίας και ασυλίας.

Δύο θα κερδίσουν ασυλία, ενώ οι υπόλοιποι θα μπουν αυτομάτως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο νέο επεισόδιο, Ζακ και Γρηγόρης, φανερά προβληματισμένοι, προσπαθούν να προβλέψουν τους φιναλίστ του τελικού, ενώ συζητούν για ξανά για τη συμπεριφορά της Άννας Μαρίας.

Μετά των διάλογό τους, ο Ζακ Ιωαννίδης μπήκε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, μιλώντας ανοιχτά στον μεγάλο αδερφό. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε την αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και την αγωνία του για το φινάλε και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Τώρα που έχουν ηρεμίσει λίγο τα πράγματα, τις τελευταίες 24 ώρες θα πω, είμαι λίγο επιφυλακτικός. Γιατί 3,5 μήνες τώρα πάντα γίνεται κάτι, ένας τσακωμός, κάποιος καυγάς», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

 

O Χρήστος για την Άννα Μαρία

 

Τι αλλάζει με την Αρχηγία του σπιτιού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Ο μεγάλος αδερφός άλλαξε τα δεδομένα στο σπίτι του Big Brother, μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό. Οι παίκτες θα διαγωνιστούν για την ασυλία, την οποία και θα εξασφαλίσουν δύο άτομα. Οι υπόλοιποι θα είναι αυτομάτως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτή την εβδομάδα στο σπίτι δεν υπάρχει Αρχηγία, έτσι ο μεγάλος αδερφός κάλεσε στο δωμάτιο Επικοινωνίας τη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Πυργίδη, προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, ώστε να καλυφθούν και οι ανάγκες του σπιτιού.

«Καθώς δεν υπάρχει αρχηγός και πρέπει να υπάρχει μια τάξη, σας ορίζω υπεύθυνους κουζίνας και αποθήκης τροφίμων, που σημαίνει πως είστε υπεύθυνοι για το μεσημεριανό και το βραδινό των συγκατοίκων», ανέφερε ο Big Brother.

Η Σοφία και ο Δημήτρης έσπευσαν να ενημερώσουν τους υπόλοιπους παίκτες για την αλλαγή στην Αρχηγία, λίγο πριν τον τελικό του Big Brother.

 

Έφερε το χάος ο Γρηγόρης επειδή καθάρισε το τραπέζι

Συγκινημένος ο Δημήτρης Πυργίδης, μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του Big Brother.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας, αποφάσισε να σβήσει τις ζωγραφιές και τα συνθήματα που υπήρχαν στο τραπεζάκι του κήπου, τα οποία και είχαν την υπογραφή αρκετών πρώην παικτών.

Μάλιστα η κίνηση του χαρακτηρίστηκε ανεξήγητη, καθώς όλοι τους ήθελαν να κρατήσουν "ζωντανές" τις αναμνήσεις τους πάνω σε ένα τραπέζι.

Ο Δημήτρης "λύγισε" μιλώντας στον μεγάλο αδερφό, τονίζοντας πόσο του λείπουν αρκετοί από τους παίκτες που αποχώρησαν και με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά.

«Ένα τραπέζι με αναμνήσεις, μια μέρα ξαφνικά ήταν σβησμένο. Εκεί αράζαμε και γουστάραμε, τέλος. Σκέφτεσαι τους ανθρώπους που πέρασαν από εκεί, τον χαβαλέ, την όλη φάση, αλλά οκ... μια ζωγραφιά είναι αλλά έγινε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, με χαμόγελα και τρέλα», ανέφερε.

 

Χάος μεταξύ Πυργίδη και Άννας Μαρίας

 

Οι κανόνες άλλαξαν και οι παίκτες τα' δωσαν όλα για να κερδίσουν την ασυλία.

Μία περίπου εβδομάδα πριν τον τελικό και ο μεγάλος αδερφός αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τους κανόνες και τις διαδικασίες του παιχνιδιού, λίγο πριν τη νέα αποχώρηση.

Οι συγκάτοικοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν για την ασυλία, η οποία θα δοθεί σε δύο άτομα. Οι υπόλοιποι πέντε θα είναι και οι υποψήφιοι της εβδομάδας για το τελευταίο Live πριν τον τελικό, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother παρακολουθήσαμε τις δοκιμασίες από τις οποίες πέρασαν οι παίκτες προκειμένου να δοθεί η πρώτη ασυλία.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, οι συγκάτοικοι θα έπρεπε να κρατήσουν γερά τον κουβά πάνω από το κεφάλι τους, προκειμένου να μη γίνουν μούσκεμα. Τρεις μόνο κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αυτοί ήταν, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Χρήστος Βαρουξής.

Στη δεύτερη φάση του παιχνιδιού οι τρεις παίκτες θα έπρεπε να μπουν σε μια ειδική κατασκευή γεμάτη λουκέτα. Όποιος κατάφερνε να βγει πρώτος, ξεκλειδώνοντας τα λουκέτα, θα κέρδισε την ασυλία αλλά και μια θέση στους φιναλίστ του τελικού.

Ο Ζακ Ιωαννίδης τα κατάφερε κι έτσι πέρασε στον τελικό του Big Brother.

Δεύτερο Αγώνισμα Ασυλίας

 

Τελικό Αγώνισμα Ασυλίας 

 

Στο Big Brother οι σχέσεις δοκιμάζονται και συμπαίκτες που νωρίτερα τα πήγαιναν καλά, τώρα δεν θέλουν να ανταλλάξουν ούτε κουβέντα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Σοφίας Δανέζη και του Θέμη που ξεκίνησαν πολύ καλά και πλέον οι προσβολές του δεύτερου διαδέχονται η μία την άλλη. Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων που ετοίμασε ο Big Brother για να ταράξει ακόμα μία φορά τα νερά, τέθηκε στον Θέμη η ερώτηση: ποιον θεωρεί ότι είναι ψεύτικος. Ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε την κάρτα του στην Σοφία με αυτή να του απαντά: «Όταν θα βγεις έξω θα ζητάς συγγνώμη αλλά θα είναι αργά. Δεν πειράζει, έχεις κάνει πολλά λάθη όσον αφορά εμένα. Θα δεις και θα δείξουν τα γεγονότα.»

 

Η ίδια βέβαια λίγο πιο μετά μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξέσπασε σε κλάματα καθώς ένιωθε ότι όλοι στο σπίτι δεν την θέλουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες