Πλάνταξε στο κλάμα η Ραφαέλα με την ανακοίνωση του #TheBachelorGR

 

 

Η στιγμή που ο Παναγιώτης μαθαίνει για την απιστία της Νικόλ στο #TheBachelorGR! Πώς του το δικαιολόγησε; Ο κακός χαμός στην Τελετή των Ρόδων! Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί μια εβδομάδα πριν τον τελικό! Ξέσπασε η Σία, άρχισε να φωνάζει και να κλαίει: «Είσαι κούκλος… αλλά έχεις ένα τεράστιο ελάττωμα! Δεν έχεις γούστο!» Tο #Twitter έκανε πάρτι! «Παιδιά η Σία λούστηκε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ενθουσιασμένη η Ραφαέλα με την έκπληξη του Παναγιώτη.

Η Ραφαέλα ήταν η τυχερή η οποία απόλαυσε μια νέα έξοδο με τον Παναγιώτη, την ώρα που πίσω στην βίλα τα κορίτσια αγωνιούσαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Νικολέττα έχει λάβει ήδη το τριαντάφυλλό της γι' αυτή την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της στο ριάλιτι. Σε αναμμένα κάρβουνα η Σία ανησυχεί για την Τελετή των Ρόδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Ραφαέλα, έχοντας ολοκληρώσει τη ρομαντική της έξοδο με τον Παναγιώτη, επέστρεψε στην βίλα δείχνοντας μάλιστα την έκπληξη που δέχτηκε, αλλά και το εντυπωσιακό της σκίτσο με τον Παναγιώτη.

Οι δυο τους πήραν τη στάση φιλιού όπως ανέφερε η Ραφαέλα κι έτσι το σκίτσο τους έφτασε στο σπίτι του ριάλιτι όπου και ακολούθησαν απίστευτα σχόλια.

 

Στο επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης ζήτησε ραντεβού από την Ραφαέλα, με συνέπεια τα υπόλοιπα κορίτσια να μη μπορούν να κρύψουν τη ζήλια τους. Η όμορφη Κύπρια αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι και έτσι οι κοπέλες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους στη βίλα και να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Έτσι έκαναν beaute, τα μπάνια τους, θεραπείες προσώπου και μαλλιών και πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα! Βέβαια, οι χρήστες του Twitter που για ακόμη μια φορά παρακολουθούν μανιωδώς το The Bachelor, δεν σταμάτησαν να τις τρολάρουν! Ειδικότερα, την Σία, η οποία σε προηγούμενο επεισόδιο… είχε εμφανιστεί άλουστη. Όπως ήταν επόμενο, το Twitter έκανε πάρτι όταν είδε την μελαχρινή καλλονή να έχει λούσει τα μαλλιά της!

 

Δες τις καλύτερες αντιδράσεις:

 

 

Προβληματισμένη η Σία λίγο πριν τον τελικό του ριάλιτι

Λίγες μέρες μας χωρίζουν πλέον από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται να είναι πολύ κοντά στη μεγάλη απόφαση, σχετικά με το ποια κοπέλα θα επιλέξει για να μπει στη ζωή του, έχοντας φυσικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor, ο Παναγιώτης έκανε τη νέα του έξοδο με τη Ραφαέλα. Την ίδια ώρα τα κορίτσια στο σπίτι συζητούν για την Τελετή των Ρόδων αλλά και την κοπέλα που θα αποχωρήσει.

Φανερά προβληματισμένη η Σία. Ο Παναγιώτης προτίμησε τη Ραφαέλα για ραντεβού, ενώ έδωσε ήδη κόκκινο τριαντάφυλλο στη Νικολέττα.

"Μόνο ένα τριαντάφυλλο υπάρχει και το έχει η Νικολέττα. Εμάς θα κλαίνε οι ρέγκες", ανέφερε στην κάμερα, ενώ προσπάθησε να δείξει ψύχραιμη μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια.

Ποια αποχωρεί πριν τον τελικό;

Μια πολύ όμορφη έκπληξη επεφύλασσε στα κορίτσια, στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος! Ο γοητευτικός εργένης κάλεσε στο σπίτι τις καλύτερες φίλες των κοριτσιών, με σκοπό να τις ξαναδούν από κοντά και να συζητήσουν όλα τους τα νέα!

Δυστυχώς, για κάποιους λόγους, οι φίλες της Βίβιαν και της Ραφαέλας δεν μπόρεσαν να έρθουν και εκείνες στη βίλα, να συναντήσουν τις κολλητές τους. Όπως ήταν επόμενο, οι δυο γυναίκες στεναχωρήθηκαν, ενώ η Ραφαέλα ξέσπασε σε λυγμούς… Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της και κατέρρευσε στην αγκαλιά του Παναγιώτη… 

 

Η Νικόλ με το που είδε μπροστά της την κολλητή της, πέταξε από τη χαρά της! Ο Παναγιώτης, μάλιστα, θέλησε να κάνει ερωτήσεις στην Νατάσα για να μάθει περισσότερα για τη ζωή της παίκτριας του Bachelor. Τότε η κολλητή της δεν δίστασε να αποκαλύψει στον γοητευτικό εργένη πως στο παρελθόν η Νικόλ είχε απατήσει τον τότε σύντροφό της. Ο Παναγιώτης δεν χάρηκε και ιδιαίτερα που το άκουσε αυτό…

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νικόλ θέλει και τα τραβάει όλ' αυτά από τον Παναγιώτη

 

Η εύθραυστη Αντζελίνα κάνει τον Παναγιώτη να ενδιαφερθεί ακόμα περισσότερο για εκείνη

 

Λίγο πριν την Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήθελε να εκφράσει στην Σία την άποψή του για τη συμπεριφορά της. Η συζήτηση, όμως, εξελίχθηκε σε καβγά με εντάσεις και κλάματα…

«Είμαι ερωτευμένη μαζί σου! Τι θέλεις να είμαι σαν ένα άψυχο ον; Παναγιώτη δεν έχω αλλάξει τίποτα και δεν καταλαβαίνω πραγματικά αυτή τη στιγμή τι μου λες! Δεν καταλαβαίνω!» άρχισε να λέει στον Παναγιώτη και σηκώθηκε να φύγει.

«Δεν σε έχει ζηλέψει ποτέ κάποια; Δεν έχει κλάψει ποτέ γυναίκα όπως κάνω εγώ μπροστά σου; Δεν ξεφεύγω, απλά με στεναχωρείς πολύ! Θα με κάνεις να κλάψω για ακόμη μια φορά! Οι άλλες δεν είναι ερωτευμένες, έτσι πιστεύω! Τι λες τώρα; Ότι πρέπει να σε βλέπω και να σε χειροκροτάω που βγαίνεις με άλλες; Ε όχι δεν θα το κάνω!

Πες μου ένα αρνητικό πράγμα που κάνω! Αν έρθει μια γυναίκα να σου μιλήσει, δεν θα κάνω σκηνή! Εγώ δεν είμαι τέλεια στο έχω πει. Έχω πάρα πολλές ατέλειες» φώναζε η Σία στον Παναγιώτη, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό της.

 

Σαν βόμβα έσκασε στην Tελετή των Ρόδων η αποχώρηση της Σίας από το The Bachelor! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πήρε τη δύσκολη απόφαση να διώξει την μελαχρινή καλλονή από το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η Σία αποτελούσε – τουλάχιστον στην αρχή του reality αγάπης – ένα από τα πιο δυνατά φαβορί. Λίγο μετά το ξέσπασμα και τα κλάματα της Σίας, ο Παναγιώτης αποφάσισε πως δεν θα δώσει τριαντάφυλλο σε εκείνη, με συνέπεια να δει την πόρτα της εξόδου…

Λίγο πριν την Τελετή των Ρόδων, η Σία και ο Παναγιώτης είχαν μια έντονη συζήτηση, καθώς ο εργένης εξέφρασε την άποψή του για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, με συνέπεια η μελαχρινή καλλονή να ξεσπάσει, να αρχίζει να του φωνάζει και να κλαίει. Όπως ήταν επόμενο, οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της έπαθαν σοκ όταν κατάλαβαν ότι η Σία αποχωρεί από το Bachelor. 

 

«Είσαι κούκλος… αλλά έχεις ένα τεράστιο ελάττωμα! Δεν έχεις γούστο!» δήλωσε η Σία στον Παναγιώτη και αποχώρησε οριστικά από το The Bachelor!

 

Ο απολογισμός της Σίας... Ποια θα της λείψει περισσότερο; 

 

Λίγο μετά την αποχώρησή της, ο Παναγιώτης, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, θέλησε να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την ευγνωμοσύνη του αλλά και όλα τα πραγματικά του συναισθήματα για τη Σία, ανεβάζοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα με φωτογραφίες από κοινές όμορφες στιγμές τους μέσα στο παιχνίδι.

«Σία σε ευχαριστώ για όλα !! Το Bachelor για εμένα ξεκίνησε παρά πολύ όμορφα με ένα πολύ δυνατό ραντεβού! Θα το θυμάμαι για πάντα !! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο ...» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

 

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το reality του ALPHA, η Σία επέστρεψε στα social media και μέσα από ένα InstaStory ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που έχει λάβει κατά καιρούς, ενώ μάλιστα εξήγησε πως το τραγούδι που ερμήνευσε στον Παναγιώτη ήταν… δικό της!

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπες μου, είναι χιλιάδες… Το τραγούδι που ερμήνευσα σήμερα στον Παναγιώτη επειδή με ρωτάτε πολλοί εγώ το έγραψα για αυτόν. Ελπίζω να σας άρεσε. Έχει και συνέχεια! Σύντομα θα σας το ανεβάσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Βοσκανίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!