Συνελήφθη ο Mad Clip μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας

 

 

Με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός trapper Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μετά από μία κινηματογραφική καταδίωξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο 34χρονος δεν υπάκουσε, αλλά αντιθέτως άρχισε να οδηγεί γρήγορα, παραβιάζοντας τέσσερις κόκκινους σηματοδότες.

Ακολούθησε καταδίωξη από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες λίγο αργότερα κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον συλλάβουν, πηγαίνοντάς τον στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου.

Οι άνδρες της αστυνομίας, τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του δεν ασκήθηκε δικογραφία, ενώ αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

Ποιος είναι ο Mad Clip

Ο Παναγιώτης "Πίτερ" Αναστασόπουλος, που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987, πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο MadClip (Money and Drugs Can't live in poverty) είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ/τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Όπως αναφέρει, η wikipedia, έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το ''ΜΑΜΑ'', ''Kotera'', ''Sinthikes'' και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το ''Super trapper',''O Amerikanos LP'' και το ''Super Trapper 2''.

Ο Mad Clip αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, επειδή οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν σε πολύ μικρή ηλικία αναγκαζόταν να πηγαινοέρχεται στην Αμερική. Σε ηλικία μόλις 27 ετών ο TAKI TSAN τον βοήθησε να βγάλει το πρώτο single ''trelos''. Από τότε ακολούθησε μία αρκετά πετυχημένη καριέρα στην δισκογραφική Capital Music.

Σήμερα, ο ίδιος με αφορμή το χθεσινό συμβάν προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία τον βλέπουμε να κάνει πλάκα με τους φίλους του. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε τον βλέπουμε να παίζει ένα video game με αυτοκίνητα και ενώ οι φίλοι του του λένε να κόψει ταχύτητα εκείνος παραβιάζει τους φωτεινούς σηματοδότες αγνοώντας τους αστυνομικούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»