powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η Μαρία Αλεξάνδρου σοκάρει! «Tρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες»

 

 

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες που περνάει η Μαρία Αλεξάνδρου… Μετά τον αδιανόητο εφιάλτη που έζησε στα χέρια ανδρών και γυναικών, όταν την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι σε μια ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη, πριν από έναν χρόνο, σοκάρει ξανά με τη νέα της καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Μαρία Αλεξάνδρου κατήγγειλε την Κυριακή στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων- Μενεμένης πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, τέσσερα άτομα από το περιβάλλον της, με τη χρήση σωματικής βίας την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η Μαρία Αλεξάνδρου! Θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού από θηλυκή συμμορία - Την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά

 

Σε εκείνο το σημείο, τρία άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης το μαρτύριό της διήρκεσε ώρες. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την καταγγελία της 29χρονης.

3875359920330752 ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;