Σάκης και Mαριαλένα αγαπιούνται και το παραδέχονται και η μαμά της επιμένει...

 

 

Σαν θέλει νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να ‘χει η πεθερά... - Χείμαρρος η Χριστίνα Κεφαλά για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη: «Θα καταλήξουν σε γάμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μία από τις παίκτριες που έχει συζητηθεί όσα καμία άλλη στο φετινό Survivor.

Μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε ότι η Μαριαλένα έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη κάτι που έχει σχολιαστεί έντονα στις τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και στα social media.

Από την στιγμή που ο Σάκης Κατσούλης έκανε την εμφάνιση του στον Άγιο Δομίνικο, τα σχόλια γύρω από το δικό του όνομα αλλά και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, φούντωσαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η σχέση που είχαν τα δυο παιδιά λίγο καιρό πριν μπουν στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των εκπομπών, αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης.

Το πρώην ζευγάρι, βρήκε τον τρόπο να συμβιώνει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και πλέον ο ένας στηρίζεται στον άλλον.

Τα όσα τους χώριζαν και τους έφερναν σε αντιπαράθεση ανήκουν στο παρελθόν και όπως φαίνεται Σάκης και Μαριαλένα πλέον παραδέχονται πως αγαπιούνται.

 

Μια εκδήλωση αγάπης όμως που αηδιάζει τον Αλέξη Παππά.

«Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε» λέει αρχικά η Μαριαλένα, με τον Σάκη να συμπληρώνει σε δηλώσεις μπροστά στους συμπαίκτές του: «Όταν ήρθα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με τον Αλέξη Παππά να αηδιάζει και να σχολιάζει: «Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Οι Κόκκινοι να είναι μια ενιαία δύναμη. Έλα Μαριαλενίτσα μου φύγε. Πάρε δρόμο».

 

Όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει έντονα τη μητέρα της, η οποία τοποθετήθηκε μέσω των social media.

Η μαμά της παίκτριας του Survivor αυτή τη φορά άφησε ένα σχόλιο κάτω από ένα άρθρο που αφορούσε την κόρη της, γράφοντας: «Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!», δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για όλα αυτά.

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου», είχε δηλώσει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λίγες μέρες πριν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

 

Η Χριστίνα Κεφαλά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και τα είπε… σχεδόν όλα για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη μέσα στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια, η οποία για λίγο καιρό είχε κάτι ερωτικό με τον Σάκη, μίλησε έξω από τα δόντια για το πρώην ζευγάρι, αποκαλύπτοντας πως σίγουρα υπάρχουν ακόμη συναισθήματα μεταξύ τους.

«Καταρχήν δεν ήξερα ότι ο Σάκης έλεγε ότι είμαστε φίλοι. Τον ξέρω χρόνια, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και κάτι. Είχαμε ένα φλερτ για ένα ενάμιση μήνα, το οποίο δεν μας βγήκε πουθενά, έτσι είναι οι σχέσεις. Κράτησα όντως φιλικές σχέσεις. Τυχαία έμαθα ότι θα είναι στο Survivor, βρεθήκαμε στα γραφεία της Acyn Media. Από τον Σάκη έμαθα ότι είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο, από την Μαριαλένα έμαθα ότι χώρισαν Οκτώβρη. Πρόσφατα είχα κάτι με τον Σάκη, μετά τον Οκτώβρη. Με πείραξε που έλεγε ότι ήρθε για την Μαριαλένα.

Στην αρχή δεν μπορούσα να προσαρμοστώ… Δεν ήξερα πως θα το πάρει η Μαριαλένα γιατί ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της ότι ο Σάκης είναι τώρα με μια κοπέλα από το My Style Rocks. Και έλεγα πώς θα με δει τώρα; Καθόλου μαρτύριο, καθίσαμε και τα συζητήσαμε, δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Αν ήξερα ότι είχαν χωρίσει πρόσφατα, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τον Σάκη.»

 

«Αυτοί οι δύο ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο! Τα παιδιά ήταν ήδη σε φάση για γάμο, μπορεί αυτό το παιχνίδι να τους έφερε μαζί για να καταλήξουν και μαζί. Πάντως ότι και να είναι ας με κάνουν κουμπάρα ή παρανυφάκι! Τα παιδιά έχουν έρθει όντως κοντά, εάν με ρωτούσαν τι συμβαίνει θα τους έλεγα ότι είναι μαζί. Κοιμούνται, αγκαλιάζονται, ο ένας πονάει για τον άλλον, ξεκινούν την μέρα τους μαζί. 

Ο Σάκης σίγουρα έχει συναισθήματα για την Μαριαλένα ακόμη. Φαίνεται ότι είναι καψούρης μαζί της. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Σίγουρα και η Μαριαλένα έχει. Τα παιδιά δεν μπορούν να είναι μαζί, έχει σχέση έξω. Εκτός και αν όταν βγει η Μαριαλένα δούμε ότι δεν υπάρχει σχέση. Μου είπε να πιάσω τον Λιβάνη όταν βγω… Να του πω αν είναι καλά. Εγώ είπα στην Μαριαλένα μια μέρα “Αγάπη εγώ δεν θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη εδώ μέσα, έξω σε περιμένει ένας άνθρωπος. Μπορεί να είναι λίγος καιρός, αλλά έχεις πει ότι έχεις κάτι έξω”. Ο Σάκης μπορεί να κίνησε γη και ουρανό για να τη βρει και να της κάνει και πρόταση γάμου. Το έχουμε καταλάβει όλοι ότι έχει συναισθήματα…».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος