Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου!

 

 

Το πρωί της Τρίτης, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, η οποία ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους. Η πρώην Σταρ Ελλάς και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη και μητερα 6 παιδιών αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, καθησύχασε ωστόσο τους followers της, λέγοντας πως όλα είναι καλά.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι μετά από 6 εγκυμοσύνες, της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί με τα κιλά της, ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει με την εξομολόγησή της, η Ολυμπία Χοψονίδου για τα προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες: «Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια, χαλάρωσή, βήχας, άσθμα, αλλεργίες...»

 

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.
 

 

Λίγο αργότερα, η Ολυμπία Χοψονίδου αφού έσβησε τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο για να ενημερώσει τους followers της πως είναι μια χαρά και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο είναι για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τον βήχα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. 

«Είμαι μια χαρά… είμαι ήδη στο σπίτι… έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις για να βρω τη λύση στον βήχα μου! Τίποτα άλλο! Απλά στο προηγούμενο Story, ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη, έβγαζα σέλφι σαν την καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου έλεγα ασυναρτησίες. Συγγνώμη γιατρέ! Ρεζίλι.»

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega