Ladies and Gentlemen και τώρα ο SNIK θέλει... και έναν μικρό SNIK με την Ηλιάνα!

 

 

Μετά τα «γκρίζα σύννεφα...», ήρθε η ατάκα του SNIK για ένα παιδί με την Ηλιάνα! «Επί της ευκαιρίας, μη μου πρήζετε τα @@@. Δεν είμαι single»   «Το μόνο που χωρίσαμε είναι μια πίτσα που φάγαμε προχθές» «Θέλω έναν μικρό SNIK και η Ηλιάνα είναι η κατάλληλη μαμά!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 
Τις τελευταίες ημέρες φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να περνούν μια κρίση στη σχέση τους, με εκείνη, μάλιστα, να σκέφτεται να μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι.
 
Η παρουσιάστρια του «Pop up» διέψευσε την εν λόγω είδηση μέσα από την εκπομπή της, αναφέροντας:  «Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική»
 
Το βράδυ της Κυριακής, ο Snik, αν και σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του, αποφάσισε να τοποθετηθεί, δηλώνοντας ότι δεν είναι single. Το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει στο σπίτι του στην Πεντέλη και να απολαμβάνει την καθημερινότητά του.
 
 

Ο δημοφιλής traper ανέβασε ένα Instagram Story, μετά τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε για τη σχέση του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι μόνος! «Επί της ευκαιρίας, μη μου πρήζετε τα @@@. Δεν είμαι single»   

Kαι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε με νέα ανάρτηση – καρφί στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια εικόνα που έγραφε: «Μπορείς να ακούσεις τη γνώμη κάποιου για τη ζωή σου… Απλά θυμήσου ότι εσύ είσαι αυτή που τη ζει»
 

Λίγο αργότερα, ο Snik έκανε Live στο Instagram και ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει χωρίσει! Ο τράπερ ήταν στο studio και όταν τον ρώτησαν που είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πως είναι σπίτι safe και κοιμάται.

«Η Ηλιάνα είναι σπίτι και κοιμάται 12:54. Ξυπνάει το πρωί να πάει δουλειά, έχει μεσημεριανή εκπομπή. Αφήστε το κορίτσι ήσυχο» εξήγησε στους θαυμαστές του, οι οποίοι τον πίεζαν να τη βάλει στο live.

«Το μόνο που χωρίσαμε είναι μια πίτσα που φάγαμε προχθές» τόνισε χιουμοριστικά ο ράπερ.

Σημερα, το «Happy Day» ξεχώρισε ένα απόσπασμα από live μετάδοση του γνωστού ράπερ κατά την οποία παραδέχθηκε πως θέλει «έναν μικρό SNIK» και πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική μαμά για εκείνον.

«Θέλω έναν μικρό SNIK και η Ηλιάνα είναι η κατάλληλη μαμά! Οπότε ναι θα έκανα παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»