Το ψάρι του James βρωμάει... απ’ το κεφάλι του και ο πρώτος υποψήφιος αποχώρησης

 

 

Η συμφιλίωση Παππά - Μπόγδανου και η πρόταση Ντάφυ για Eurovision - Ο έρωτας της Μαριλένας και Σάκη εκφράστηκε δημόσια - Το πέσιμο και χυλόπιτα του Παππά από την τουρκάλα στο μεγάλο πάρτι στο Coco Bongo - Ο Κώστας υποψήφιος για αποχώρηση στο #SurvivorGR 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα απο το Survivor 4, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο παίκτης της Mπλε ομάδας που κατέκτησε την ατομική ασυλία και θα βγάλει στον... τάκο ακόμα εναν συμπαίκτη του. 

Η μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε για τους Kόκκινους με συζήτηση εφ ολης της ύλης λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Με πρωτοβουλία του Αλέξη Παππά κάθισαν όλοι μαζί και έψαξαν να βρουν πως θα βελτιωθούν ώστε να επιστρέψουν στις νίκες, να φάνε και να μην χρειαστεί να βρεθούν στο συμβούλιο να ψηφιστούν μεταξύ τους αλλά να πάνε ως θεατές. Όλοι ένιωσαν ικανοποιημένοι που για πρώτη φορά βρήκαν σημείο επαφής.

«Ο Αλέξης είπε ότι είναι πολύ ωραίο η ομάδα το πρωί να μαζευτεί και να συζητήσουμε το πρωί για τον αγώνα. Εγώ, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές και στο παρελθόν, εδώ πέρα δεν είμαι για να δημιουργούνται εντάσεις. Δεν μου αρέσουν και δεν μου κάνουν καλό σαν άνθρωπο οπότε εννοείται και αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασα χθες στα λεγόμενα του. Νόμιζα ότι είμαστε πολύ οκ και μπορούμε να πορευτούμε παράλληλα»  σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

 

«Όσα έγιναν με τον Ηλία στο χθεσινό αγώνισμα ήταν ντροπιαστικά για την Kόκκινη ομάδα και ο ίδιος κατάλαβε ότι υπερέβει τα όρια. Κατάλαβα και γω ότι μπορεί με τη στάση μου να τον τσίγκλισα εκείνη τη στιγμή πριν τον αγώνα» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς. «Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Ένιωσα άσχημα γιατί φοβήθηκα για εκείνον».

 

Στους Mπλε η συζήτηση ήταν ο τραυματισμός του Ηλία, ο οποίος από τα νεύρα του στο επεισόδιο με τον Παππά, χτύπησε το πόδι του. Η Ελένη Χάμπερη πρότεινε να μην ασχολούνται με τους Kόκκινους, αλλά με το πώς θα κερδίσουν την ασυλία.

 

Οι Kόκκινοι προσπαθούν να μαντέψουν το έπαθλο

 

Τα μίση έμειναν στο χθες και στην επιφάνεια βγήκε η αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να μάθει πόση την έχει ο Σάκης την αγάπη του για τη Μαριαλένα και το αντίστροφό, με το ζευγάρι να δείχνει πως την έχει μεγάλη.

«Ρώτησα την Μαριαλένα πόση είναι η αγάπη του Σάκη για αυτήν» σημείωσε με νόημα ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης «Είναι τόση; Είναι τόση; Είναι τόση; Είναι τόση; Πόση είναι; Είναι μεγάλη;».

Βέβαια, όταν αυτή η απορία εκφράστηκα στο πρώην ζευγάρι, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να σιγοντάρει με τρόπο τον καλό του φίλο μαντεύοντας το μέγεθος της… αγάπης με τα χέρια του.

«Η αμηχανία τόσο του Σάκη Κατσούλη όσο κυρίως της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, εκείνη την ώρα, ήταν φανερή. «Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Πορευόμαστε μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης» ανέφερε η νεαρή παίκτρια του Survivor.

«Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο Ντάφυ με τον Παππά… Είναι, έτσι, δικά τους… Αυτό έχω να πω εγώ»

 

Η μεγάλη αγάπη Σάκη και Μαριαλένας έδειξε να "ενοχλεί..." τον Αλέξη Παππά, ο οποίος θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα του στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας.

 

Τη νίκη θέλουν όμως και οι Mπλε με τον Κώστα Παπαδόπουλο να έρχεται παρέα με το κουπί του.

 

Ο Σάκης Κατσούλης κατηγόρησε τον Τζέιμς Καφετζή ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Ηλία. Ο Τζειμς εξήγησε πως πήγε στον Ηλία γιατί ήταν εκτός εαυτού και το μόνο που του είπε ήταν να μην επηρεάζεται από τον Αλέξη Παππά και μην πέφτει στην παγίδα του. Θέση πήρε και ο Νίκος Μπάρτζης και οι τόνοι ανέβηκαν.

 

Ο Γιώργος Κόρομι θεωρεί ότι κανένα συμβούλιο στη φωτιά δεν θα δυναμώσει την κόκκινη ομάδα, αλλά το να χάσουν την ασυλία και να φύγουν κάποια άτομα.

 

Οι νικητές εκτός από την ασυλία και το γλυκό σήμερα θα είχαν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το καλύτερο κλαμπ της Δομινικανής Δημοκρατίας το «Coco Bongo Punta Cana» σε μια ιταλική βίλα, μαζί με γνωστούς Survivors.

 

Η μάχη στον θαλάσσιο στίβο μεταξύ των δυο ομάδων ήταν δυνατή και όλα έδειξαν πως τα πάντα θα κρινόντουσαν στη λεπτομέρεια ή πιο σωστά στο καλύτερο σημάδι. Ο Σάκης Κατσούλης κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο έκανε το 9-8.

 

Το επόμενο ματσάρισμα ήταν Καρολίνα Καλύβα εναντίον Ελένης Χαμπέρη, με τους κόκκινους κατακτούν τη νίκη στο νήμα με 10-8.

 

Το κέφι επέστρεψε στους Kόκκινους μετά τη νίκη τους με τον Ηλία Μπογδανο να δίνει ένα κουλίτο σόου.

 

Αντίθετα οι Mπλε μετά την ήττα τους έπρεπε να δώσουν ακόμα μια μάχη για το ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία και θα παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης, σίγουρα για ακόμα μια εβδομάδα, έχοντας παράλληλα και τη δυνατότητα να βγάλει κάποιον συμπαίκτη του στον… τάκο.

 

Ο Νίκος Μπάρτζης άντεξε μέχρι τέλος και φόρεσε το τοτέμ στο λαιμό του.

 

Τριαντάφυλλος: Η Μαριαλένα έβαλε τον Αλέξη να προσέχει τον Σάκη

 

Γιώργος Ασημακόπουλος: Θα τα κάνουμε όλα ρημαδίο

 

Οι Kόκκινοι ξεσάλωσαν στο φαντασμαγορικό πάρτι του Coco Bongo. Αυτή τη φορά, απουσία του «γύπα» Τζέιμς,  τις ελληνοτουρκικές σχέσεις θέλησε να συσφίξει ο Αλέξης Παππάς, όμως ο τρόπος του ήταν κάπως άγαρμπος και έφαγε… πόρτα.

 

Ο Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσε όλα στο πάρτι και ο Τριαντάφυλλος βλέποντας την ενέργεια του, πρότεινε στον συμπαίκτη του να δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision.

 

Ο Τριαντάφυλλος πανηγυρίζει με την μπαντάνα 

 

Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία στο στόχαστρο των Kόκκινων και κυρίως του Αλέξη Παππά μπήκε για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς Καφετζής. Αυτή τη φορά την αφορμή για να ανέβει το θερμόμετρο της έντασης αποτέλεσε ένα ψάρι! 

 

Νίκος: Ο Τζέιμς είναι το άλλο μου μισό

 

Μια ακόμα έντονη διαμάχη στο Survivor είχαν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κόρομι στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Εκεί όπου η μπλε ομάδα αποφάσισε να θέσει τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος, σχολιάζοντας αυτή την υποψηφιότητα, εξέφρασε την επιθυμία του να δει σύντομα στον τάκο και τον εχθρό του, Γιώργο Κόρομι. «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο» σημείωσε ο τραγουδιστής. «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

«Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα» απάντησε ο Γιώργος Κόρομι.

«Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε» τόνισε, σε έντονο ύφος, ο Τριαντάφυλλος. Ο Γιώργος Κόρομι, όμως, θέλησε να συνεχίσει την συγκεκριμένη κόντρα και να πει πως «είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος, τότε, απασφάλισε! «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες”.

“Την δουλειά που έχω κάνει εγώ; Ε, νταή! Ρε νταή».

 

Ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, η μπλε ομάδα αποφάσισε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του συγκέντρωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Μένει να δούμε ποιους θα κληθεί να ανταγωνιστεί για την παραμονή στο Survivor….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική