Η Μαργαρίτα επέστρεψε στο #MasterChefGR θριαμβευτικά και στον εξώστη έγινε χαμός

 

Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Αυτοί αποχώρησαν οριστικά από το #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν ξανά, για δεύτερη φορά, 12 παίκτες που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. Όλοι κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πιάτο στους κριτές και να κερδίσουν εκ νέου μια θέση στο MasterChef.

 

Έπειτα από το πέρας αυτής της δοκιμασίας, ωστόσο, πέντε διαγωνιζόμενοι θα έβλεπαν για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου. Και αυτή θα ήταν η τελευταία τους φορά στο MasterChef.

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν ανέβηκε στον εξώστη για να συναντήσει τους παίκτες που δεν διαγωνίζονταν. Ανάμεσα τους και ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος και μπορεί να… βλέπει το μέλλον!

Έτσι, ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής θέλησε να εκφράσει την έντονη επιθυμία τους προς ενημέρωση για ένα συγκεκριμένο θέμα. Τον γάμο!

«Συγνώμη, λες τα ταρώ; Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα;» αναρωτήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προς τον παίκτη του MasterChef. «Για πες… Εκτός από ταρώ, άλλη μέθοδο που έχεις για να προβλέπεις το μέλλον. Είσαι παραμυθάς! Σαν την γιαγιά μου που έβλεπε το φλυτζάνι και έλεγε πως βλέπει μεγάλη πόρτα και τέτοια».

Στη συνέχεια, όμως, ο κριτής του MasterChef έριξε την βόμβα με χιούμορ! «Γάμο βλέπεις; Γάμο βλέπεις; Ρίχ’ τα μία και έλα να μου τα πεις».

«Θέλει να του βρω γάμο… Πρέπει να του βρούμε τη νύφη πρώτα και μετά να του βρούμε και τον γάμο» πρόδωσε ο Παύλος Χάππιλος στην κάμερα του ριάλτιι μαγειρικής.

 

Την είσοδο 12 πρώην παικτών κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, το βράδυ της Δευτέρας, οι φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Ανάμεσα τους και η Μαργαρίτα Νικολαϊδη η οποία, μάλιστα, δεν μάσησε τα λόγια της στην κάμερα του MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, η μαγείρισσα σημείωσε χαρακτηριστικά για την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου πως «βασικά δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πιστεύω ότι όσοι είναι καλοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να είναι καλοί και όσοι είναι λιγότεροι συμπαθείς, γιατί κακοί δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν ύπουλοι, θα μείνουν ύπουλοι».

«Το θέμα είναι ότι όταν λες κάτι, ας πούμε εγώ είχα πει κάτι άσχημο για την Κωνσταντίνα και της το είπα εκείνη την ημέρα, ένιωθα τύψεις για αυτό» πρόσθεσε η Μαργαρίτα του MasterChef. «Εκείνη, όμως, δεν μου είχε πει ότι μου είχε σούρει πόσα και μετά μου έλεγε πως δεν έχει πει τίποτα για μένα».

«Τα έβλεπα έξω και γελούσα» συμπλήρωσε η πρώην και ίσως ξανά νυν παίκτρια του MasterChef!

 

Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers και η πιο αγαπητή παίκτρια θα έχει ακόμα μια ευκαιρία στον διαγωνισμό μαγειρικής

Επιβεβαιώθηκε το spoiler και η ταλαντούχα Μαργαρίτα Νικολαΐδη μόλις δύο μέρες μετά την αποχώρησή της επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα χθες βράδυ για δεύτερη φορά στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν 12 παλαιότεροι παίκτες με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν την ευκαιρία να μπουν ξανά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στην πρώτη δοκιμασία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη δοκιμασία ή να δουν για τελευταία φορά την πόρτα της εξόδο.

Σε αυτή τη θέση βρέθηκαν με το ένα πόδι μέσα και το ένα πόδι έξω η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι. Οι τρεις κριτές του MasterChef έπρεπε να ανακοινώσουν ποια εκ των δύο επιστρέφει στον διαγωνισμό!

Έτσι, έχοντας μια δύσκολη διαδικασία προς την απόφαση, εκείνη που πήρε το πρώτο εισιτήριο για την επιστροφή στο MasterChef είναι η… Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Με την ανακοίνωση του ονόματος της Μαργαρίτας έγινε χαμός στον εξώστη καθώς οι συμπαίκτες της πανηγύριζαν έξαλλα για την επιστροφή της.

 
 

Οι τρεις κριτές ήρθε η ώρα να ανακοινώσουν αυτά τα ονόματα. Τα πέντε πρόσωποα που θα έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, σύμφωνα με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αυτοί που δεν θα επιστρέψουν στο MasterChef  είναι οι:

Κωνσταντίνος Χασιώτης, Βίλλη Σέργη, Μαρία Φίλογλου, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Σερόπ Τσαμουσσιάν.

 

Δεσ απόψε 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες