Τρίτη 31 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Μετατέθηκε ο αστυνομικός που έκανε add τη σύζυγο υπόπτου-Επίκειται καταγγελία

  15/11/2022 14:10
Μετατέθηκε ο αστυνομικός που έκανε add τη σύζυγο υπόπτου-Επίκειται καταγγελία

Μετατέθηκε ο αστυνομικός που έκανε add τη σύζυγο υπόπτου-Επίκειται καταγγελία

  15/11/2022 14:10

Μετάθεση πήρε ο αστυνομικός, μετά τις καταγγελίες του βασικού υπόπτου για το φόνο του 41χρονου Tansu, ότι απέστειλε αίτημα φιλίας στη σύζυγό του, που τον είχε επισκεφτεί σε κρατητήρια αστυνομικού σταθμού στη Λευκωσία.  

Μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, έπειτα από την έντονη αντίδραση του Τούρκου, όταν προσήχθη στο Δικαστήριο, ο εν λόγω αστυνομικός έλαβε μετάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξοργισμένος ο ύποπτος με… αίτημα φιλίας αστυνομικού στη σύζυγο του

Ο βασικός ύποπτος για το φόνο του 41χρονου στις Κεντρικές Φυλακές, με την είσοδό του στο Δικαστήριο, το πρωί της Δευτέρας, άρχισε να διαμαρτύρεται και να εκφράζει παράπονα για την κράτησή του.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, διαμαρτυρόταν έντονα κατά αστυνομικού του σταθμού όπου κρατείται και ανέφερε πως μετά από επίσκεψη της γυναίκας του στα κρατητήρια, της έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook, γεγονός που τον εξόργισε κα το θεώρησε προκλητικό.

Για το θέμα είχε γίνει προφορική καταγγελία στον σταθμάρχη, ενώ σήμερα οι δικηγόροι του, Γιάννης Πολυχρόνης και Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης, αναμένεται να αποστείλουν γραπτή καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Ισχυρισμών και Παραπόνων, σε Γενικό Εισαγγελέα, σε Αρχηγό και στην υπουργό Δικαιοσύνης, ζητώντας διερεύνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διαδικασία για τους 12 του φόνου εν μέσω παραπόνων-Ύποπτοι ζήτησαν να χωριστούν

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις οποίες επιβεβαίωσε η Αστυνομία, αναφέροντας ωστόσο πως δεν υπήρχε γραπτή καταγγελία, ο εν λόγω αστυνομικός μεταφέρθηκε από τον συγκεκριμένο σταθμό σε άλλο πόστο. 

Πάντως, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, αν και χθες γινόταν λόγος ότι περίμεναν την επίσημη καταγγελία, σήμερα αναφέρεται ότι έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά ή ποινικά παραπτώματα, σε βάρος του εν λόγω αστυνομικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας