Τετάρτη 7 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Εξοργισμένος ο ύποπτος με… αίτημα φιλίας αστυνομικού στη σύζυγο του

  14/11/2022 16:07
Εξοργισμένος ο ύποπτος με… αίτημα φιλίας αστυνομικού στη σύζυγο του

Εξοργισμένος ο ύποπτος με… αίτημα φιλίας αστυνομικού στη σύζυγο του

  14/11/2022 16:07

Ενδεχομένως να είναι πρακτική οι αστυνομικοί να κάνουν αιτήματα φιλίας σε διάφορους στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης, προκειμένου να παρακολουθούν τα τεκτενώμενα στα social media ή σε μια προσπάθεια να ψάξουν στοιχεία κτλ. Εξάλλου, δεν αποτελεί μυστικό πως ο ρόλος κάποιων αστυνομικών, ειδικότερα μετά την εξέλιξη και των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, είναι να «παρακολουθούν» διάφορα προφίλ, ειδικότερα αυτά που προβαίνουν σε... ιδιαίτερα σχόλια για διάφορα πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας.   

Ένα αίτημα φιλίας, φαίνεται να ήταν και η αφορμή να εξοργιστεί ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 41χρονου στις Φυλακές, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. 

Με την είσοδο του στο Δικαστήριο, ο ύποπτος διαμαρτυρόταν για κάποιον αστυνομικό που υπηρετεί στα κρατητήρια του σταθμού που κρατείται. 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ύποπτος εξέφραζε παράπονα για την κράτηση του, ζητώντας να μετακινηθεί από τον σταθμό που κρατείται στη Λευκωσία. 

Εξερχόμενος του Δικαστηρίου, ο ύποπτος φώναζε και διαμαρτυρόταν έντονα κατά των αστυνομικών, που τον μετέφεραν στο όχημα, για να τον επιστρέψουν στα κρατητήρια. 

Ο ύποπτος φαίνεται να καταγγέλλει αστυνομικό του σταθμού, ο οποίος μετά από επίσκεψη της γυναίκας του στα κρατητήρια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, της έκανε αίτημα φιλίας στο facebook, γεγονός που τον εξόργισε, για αυτό φώναζε κατά των αστυνομικών εξερχόμενος του Δικαστηρίου, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στον σταθμάρχη. 

Πάντως, η επίσημη θέση της Αστυνομίας είναι πως μέχρι στιγμής δεν έγινε γραπτή καταγγελία από τον ύποπτο, αλλά προφορική, ενώ όπως μας αναφέρθηκε, όταν γίνει γραπτή τότε αναμένεται να διερευνηθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας.  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας