Κλάματα, θυμός και οργή για την Ρούλα Πισπιρίγκου

 

Η Μαντώ Γαστεράτου ξέσπασε σε κλάματα: «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»
Ελένη Μενεγάκη: «Παρακολουθούμε ένα σίριαλ σε συνέχειες – Μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»
Ελεονώρα Μελέτη: «Μία από τις μελλοντολόγους δε βρέθηκε να τους πει «ένα μπουντρούμι βλέπω πρόσεχε μη μπεις στη στενή; Μισές δουλειές»
Βίκυ Βολιώτη: «Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω»
Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Όταν ακούω για τα τρία αυτά παιδιά, σκέφτομαι το δικό μου παιδί»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών, με το θέμα να έχει γίνει πρώτη είδηση και στα ξένα Μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα των τριών παιδιών που έχουν φύγει από τη ζωή, Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται ως μοναδική κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ξέσπασε με νέα ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Μία η Έφη, μία η Ρούλα τρέχανε σε χαρτορίχτρες κ μέντιουμ! Μία από τις μελλοντολόγους δε βρέθηκε να τους πει «ένα μπουντρούμι βλέπω πρόσεχε μη μπεις στη στενή; Μισές δουλειές…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

 

 

Το ίδιο μουδιασμένη και παγωμένη με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας εμφανίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής.

«Πώς είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε να έχουμε σχεδόν αφήσει σχεδόν στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και τον πόλεμο που είναι δίπλα μας και είναι ένα μοναδικό σοκ, για όλους μας, που γίνονται φοβερά πράγματα εκεί. Πώς είναι δυνατόν και δεν ξέρω αν πρέπει να μου απαντήσει ψυχολόγος, πως οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα, να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση, και αυτό γίνεται γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση, γιατί οι πρωταγωνιστές μιλούν…» είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Δεν θυμάμαι να γίνεται αυτό ξανά, είναι σαν διάδραση. Συζητάμε και την επόμενη μέρα έρχονται απαντήσεις, ανατροπές, η συνέχεια, σαν να παρακολουθούμε ένα σίριαλ. Λες τι άλλο θα δούμε; Πώς θα εξελιχθεί αυτό;

Δεν είναι τυχαίο αλλά πραγματικά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση πώς είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτήν την ιστορία τόσο πολύ ζεστά, βήμα βήμα,  να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη ενώ αυτά που ακούμε, μας κάνουν κακό. Μαυρίζουμε, λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε; Ζούμε παράλληλα, κομμάτι κομμάτι, αυτό που παρακολουθούμε…

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο βλέπουμε στο κάδρο να μπαίνουν τα υπόλοιπα παιδιά, η σπιτονοικοκυρά, ο πατέρας να μιλά πλέον και να παίρνει μια θέση διαφορετική από αυτή που είχαμε δει….Όταν μίλησαν οι δυο τους είναι που μπήκαμε πιο βαθιά στην ιστορία…».

 

 

 

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση της ζωής της αφού διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιλώντας γι’ αυτή την υπόθεση ξέσπασε σε κλάματα αφού πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί συναισθηματικά όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Γεια σας αγάπες μου. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι στη δουλειά και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ανθρώπινη στιγμή. Γενικά, όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα, αποφεύγω να τα βλέπω γιατί δεν αντέχω.

Όποτε έρχομαι στη δουλειά, επειδή έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και έχω μπροστά μου υπολογιστή, βλέπω τις φωτογραφίες της Τζωρτζίνας και από τα παιδάκια και μου είναι πολύ επίπονο. Πάρα πολύ επίπονο, δε το χωράει ο νους μου. Από τότε που έχει συμβεί αυτό…

Δε ξέρω… Από τότε που δημοσιεύθηκε, δε μπορώ να ηρεμήσω, δε μπορώ να συνέλθω. Δε ξέρω αν περνάτε και εσείς το ίδιο. Να σας πω την αλήθεια, επιλέγω να δημοσιοποιήσω αυτή τη στιγμή που πια είναι καθημερινότητά μου, κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες ή ακούω κάτι… Σκέφτομαι ότι εφόσον έχουμε αποτύχει σαν ανθρωπότητα, ποια μπορεί να είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός;» λέει η Μαντώ Γαστεράτου και συνεχίζει:

«Όπως το εκλογικεύω, σκέφτομαι ότι αν ζούσα στην κοινωνία εκείνη και κάτι υποψιαζόμουν έστω και το παραμικρό, νομίζω θα το διερευνούσα, δε θα το άφηνα στην τύχη του. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παιδιά. Θα μου πεις, πίσω από τις κλειστές πόρτες δε ξέρεις τι γίνεται.

Δε ξέρω αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ως άνθρωπος και ως μονάδα μήπως όταν κάτι μας προβληματίζει πρέπει να το ψάχνουμε; Να μη μας αφήνει η συνείδησή μας να κοιμόμαστε ήσυχοι αν δεν έχουμε κάνει κάτι γι΄ αυτό. Δε ξέρω τι να πω. Αυτή η ιστορία μας έχει τρελάνει».

 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη η οποία δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην υπόθεση της Πάτρας.

«Είμαι σοκαρισμένη όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δικαιούται και αυτή μια απολογία. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πάντα σε αυτές τις πολύ έντονες και δυνατές υποθέσεις προσπαθώ να κρατήσω μια στάση αναμονής. Περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη γιατί τα στοιχεία δεν τα έχουμε όλα και πάντα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο ψύχραιμη.

Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω. Προσπαθώ να φανταστώ τα κίνητρα. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι μπορεί να είναι αυτό που την οδήγησε εκεί. Αν αποδειχθεί βέβαια. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής» είπε η Βίκυ Βολιώτη.

 

 

 

Με αφορμή την παράσταση «Μπέμπης» που είναι αφιερωμένη στα παιδιά που ζουν στα ιδρύματα, η Αντιγόνη Δρακουλάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Η ηθοποιός, που είναι και μητέρα ενός αγοριού, μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο λέγοντας πως όταν ακούει για αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, σκέφτεται τον γιο της.

«Νομίζω δεν υπάρχει μέρα που ο καθένας μας να μην έχει προβληματιστεί και να μην κουβαλάει αυτά τα τρία παιδιά, άσχετα με το αν τα έχει δει ή όχι. Υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πάρα πολύ έντονα το αίσθημα τις αδικίας μέσα μου. Δεν αντέχω να βλέπω κόσμο να αδικείται. Δεν το αντέχω. Όταν βλέπω μια αδικία, πάντα τοποθετούμαι. Τώρα που είμαι και μητέρα, όπως και κάθε μητέρα νομίζω, είναι τρομερό… Σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών», είπε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»