Ο Σεφερλής δεν πήρε μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα μετά την διαδήλωση εναντίον του

 

 

Οργή από τους διαδηλωτές για το σεξιστικό χιούμορ του κωμικού - Ανέβηκαν οι τόνοι και στα πρωινά: «Είναι κάτι που έγραψε τώρα που διώκονται δύο συνάδελφοί του για βιασμό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επίκεντρο αντιδράσεων βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής όταν έγινε γνωστό πως θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για τη στήριξη σε γυναίκα, θύμα άγριας κακοποίησης. Αιτία η νέα τηλεοπτική σειρά του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, με σκοπό την οικονομική στήριξη της Όλγας Δημητροπούλου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη τον Ιανουάριο από τον 45χρονο σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ αστέρων του καλλιτεχνικού κόσμου και αιρετών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα έπαιρναν μέρος ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής, για τον οποίο όμως προκλήθηκαν αντιδράσεις για ατάκες που ακούστηκαν στη νέα  σειρά του ΑΝΤ1, «Super Mammy», όπως η φράση: «είδα έναν βιαστή στο δρόμο, έτρεχα έτρεχα αλλά δεν τον πρόλαβα» ήταν αυτή που

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλασμός το προφίλ του Σπύρου Μπιμπίλα για την συμμετοχή του στην νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή #SuperMammy - Η απάντηση στους επικριτές του

 

Το θέμα συζητήθηκε στο «Happy Day» και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της κουβέντας, καθώς υπήρχαν έντονες διαφωνίες.

Τελικά, ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήρε μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα.

 

 

Για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σχετικά με τις ατάκες του Μάρκου Σεφερλή στο νέο του σίριαλ μιλούσαν στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως τέτοια αστεία δεν πρέπει να ακούγονται, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι πρόσθεσε πως έχει ευθύνη και ο ΑΝΤ1.

«Μια ατάκα που άκουσα, για τους βιασμούς, που συμπεριλήφθηκε μέσα στο σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή, θεωρώ ότι τη στιγμή που δύο συνάδελφοί του διώκονται για βιασμούς και βρίσκεται η ποινική διαδικασία στη δικαιοσύνη κατ’ εξέλιξη, θα μπορούσες να το αποφύγεις.

Είναι κάτι το οποίο έγραψε τώρα, δεν είναι κάτι που υπήρχε, που και να υπήρχε θα το έβγαζες. Συγκυριακά τώρα τέτοιου είδους αστεία και τέτοιου είδους χιούμορ καλό είναι να μην ακούγεται», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ αυτό. Είναι μισή ευθύνη του Μάρκου και μισή του καναλιού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι γυναίκες φοβούνται να γυρνάνε στο σπίτι μόνες τους τα βράδια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Θέλει λίγο προσοχή», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

 

Στη σειρά αναφέρθηκε και η Έλενα Ακρίτα η οποία ανάρτησε εικόνα με τα νούμερα που έκανε η εκπομπή, συνοδεύοντάς την με μία ατάκα από τη σειρά.

 

 

 

 

Στο Twitter ξέσπασε πανδαιμόνιο, εκφράζοντας την οργή του για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, σχολιάζοντας αρκετές σκηνές και ατάκες της σειράς, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι αναφορές για καταγγελίες στο ΕΣΡ από πολλούς χρήστες

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»