«Όταν είχα έρθει στην Αθήνα είχα κερδίσει 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι»

 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η τρυφερή εξομολόγηση για την 8χρονη κόρη του Εύα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, με πολύ καλή διάθεση, αναφέρθηκε σε πολλές πτυχές της ζωής του αλλά, ενώ μίλησε και για την μονάκριβη κόρη του Εύα, την οποία έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη.

«Η Εύα έχει πάρει και από τους δύο αλλά μοιάζει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της. Δόξα το Θεώ είναι πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι 8 ετών. Πλέον είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος.

Έχει πια τη δική της δυνατή ταυτότητα, επικοινωνεί με τη φίλη της, αρχίζει και ανεξαρτητοποιείται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα που μεγαλώνει μπορείς να κάνεις και περισσότερες δραστηριότητες, την έχω πάρει μαζί μου και στα γυρίσματα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Για την τύχη που είχε όταν είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Με αφορμή την έναρξη του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα έχει παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1999 κέρδισε το διόλου τότε ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του και με αυτά τα χρήματα ήρθε στην Αθήνα.

«Όταν είχα έρθει στην Αθήνα είχα κερδίσει 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ αναφερόμενος στην κόρη του σχολίασε ότι «Η κόρη μου έχει πάρει περισσότερο από τη μαμά της, είναι εξαιρετική στη διακόσμηση».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την εκπομπή «Fishy» προανήγγειλε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί με νέους κύκλους, το Αιγαίο αλλά και το εξωτερικό προσθέτοντας πως «όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε, τέλος, στην απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την προέλευση του επιθέτου του αποκαλύπτοντας ότι «από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της