Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το #MasterChefGR:

 

 

#MasterChefGR: Έκαψε το χέρι του ο Νίκος και φώναζε - Σάστισε ο Κουτσόπουλος - Αυτός είναι ο νικητής Mystery Box - Τα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας - Φανή ή Γιάννος; Δείτε ποιος πήρε τη κάρτα ασυλίας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την επιστροφή της Ελπίδας Μορφούλη, του Νίκου Μπέρκα, του Δημήτρη Ταϊρίδη και της Βασιλικής Δροσάτου, 15 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν, πλέον, στο διαγωνισμό και ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef 2022, που θα κατακτήσει τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά, αυτή τη φορά με οικολογικό πρόσημο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν τους διαγωνιζόμενους στην «πράσινη εβδομάδα» του MasterChef 2022, που έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημαντικότητα της ελαχιστοποίησης της φύρας στην κουζίνα αλλά και της μαγειρικής με σεβασμό στην πρώτη ύλη και κατ’ επέκταση στο περιβάλλον.

Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 ξεκινά με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να «εργαστούν σκληρά» για να δημιουργήσουν ένα πιάτο ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και να τους χαρίσει τη νίκη και τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

Στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να μαγειρέψουν ευφάνταστα και δημιουργικά πιάτα, με σημαντικούς όμως περιορισμούς στην αποθήκη τροφίμων.

Η κάρτα μόνιμης ασυλίας είναι και πάλι σε ισχύ, θα παραμείνει όμως στην κατοχή του Γιάννου Σδούγκα ή θα περάσει σε άλλα χέρια;

Στο τέλος της ημέρας, κάποιος θα θριαμβεύσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και κάποιοι, δυστυχώς, θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

 

 

Το ατύχημα του Νίκου που άφησε... άφωνο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Άλλη μία εβδομάδα ξεκίνησε για τους παίκτες και το σημερινό (4/4), Mystery Box είχε οικολογικό χαρακτήρα. Έτσι οι παίκτες μέσα σε σύντομο χρόνο έπρεπε να μαγειρέψουν μία συνταγή με οικολογικά προϊόντα κάτι που δυσκόλεψε λιγάκι τους διαγωνιζόμενους.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ατυχήματα. Ο Νίκος την ώρα που μαγείρευε έκαψε το χέρι του, κάνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σαστίσει για κάποια δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ο κριτής πήγε κοντά στον παίκτη και τον ρώτησε αν είναι καλά.

Ο Νίκος άρχισε να φωνάζει στην διασώστρια «κάηκα, κάηκα» κι εκείνη έτρεξε για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Μετά από την ιδιαίτερη δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο δυσκόλεψε και τους περισσότερους, σειρά είχε το τεστ δημιουργικότητας.

Τα τρία, αυτήν την φορά, πιάτα, τα οποία δοκίμασαν οι κριτές ήταν της Φανής, του Νικήτα και του Γιάννου, με εκείνο της Φανής να ξεχωρίζει και έτσι να παίρνει και την νίκη στο Mystery Box.

 

 

Η παίκτρια, μετά από αυτήν την επίδοση, είχε και τα ισχυρά πλεονεκτήματα του τεστ δημιουργικότητας. Η ίδια μπορούσε να επιλέξει να μην μαγειρέψει και να είναι ασφαλής στον εξώστη, αν αποφάσιζε να μαγειρέψει μπορούσε να προκαλέσει τον Γιάννο και να του πάρει την κάρτα ασυλίας και υπήρχε και μία καμπάνα, στην οποία περιείχε μία κηρήθρα.

 

 

Οι κριτές της ανακοίνωσαν ότι μέσα στα πλεονεκτήματα ήταν πως μπορούσε να επιλέξει τρεις συμπαίκτες της, οι οποίοι θα μαγείρευαν με όλα τα υλικά και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς τα υλικά που έχουν εξαφανιστεί, αν εξαφανιστούν οι μέλισσες.

 

 

 

 

Στο τέλος της ημέρας, κάποιος θριάμβευσε στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και κάποιοι, δυστυχώς, χρειάστηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Φανή ή Γιάννος; Δείτε ποιος πήρε τη κάρτα ασυλίας!

 

 

Δείτε στο βίντεο ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

 

To trailer 54ου επεισοδίου - Τρίτη 5.4.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη