Οι δύο σχολές απόψεων για την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός

 

 

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Θα προτιμούσα να βγει με μία φούστα, παρδαλός. Ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Για αυτά τα παιδιά... να υπάρχει μέριμνα από μικρά» - Σπύρος Μπιμπίλας: «Κρίμα που νομίζουμε ότι ζούμε σε δημοκρατία δυτικού τύπου... Κι ύστερα μιλάμε για τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ…..»
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η φωτογράφιση ως ένας άλλος Ιησούς Χρηστός που έκανε ο Παντελής Καναράκης σε free press περιοδικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με συνέπεια το τεύχος εν τέλει να μην κυκλοφορήσει ποτέ. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όταν έμαθε ότι η φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη αποσύρθηκε, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. 

«Αν το περιοδικό που έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφιση στα πλαίσια της ελευθερίας της τέχνης αληθεύει ότι απέσυρε την φωτογράφιση, τότε σίγουρα έχουμε ήδη μπει σε περίοδο εκφασισμού της κοινωνίας, ένας νέος μεσαίωνας σκοταδιού μας περιμένει, μαζί με όλα τα άλλα κακά που μας έχουν βρει.

Κρίμα που νομίζουμε ότι ζούμε σε δημοκρατία δυτικού τύπου όπου ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει το δημιούργημα του άλλου, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να του απαγορεύει να εκφράζεται. Κι ύστερα μιλάμε για τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ…..» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

Μεταξύ αυτών που θέλησε να σχολιάσουν τη φωτογράφιση του ηθοποιού, ήταν και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» εξέφρασε την άποψή του. 

«Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια για τον άνθρωπο αυτό. Αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να τα προσέξουν, να υπάρχει μέριμνα από όταν είναι ακόμα μικροί. Όταν βλέπεις το άτομο αυτό κι έχει μία ιδιαιτερότητα, προσπάθησε να το βοηθήσεις προς το σωστό μέρος, όχι να προσπαθείς να το απελευθερώσεις. Να τα βλέπουν αυτά και τα άλλα παιδιά που είναι μικρά», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Και συνέχισε: «Μου κακοφαίνεται όλο αυτό. Ίσως είμαι από μία σχολή που μεγάλωσε διαφορετικά. Μακάρι να “φύγουμε” γρήγορα, να μην προλάβουμε να δούμε και χειρότερα. Δεν είναι μαθημένος έτσι ο Έλληνας. Εμένα σαν άντρα, με προσβάλλουν αυτά που γίνονται στο φύλο μου», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

«Θα προτιμούσα να βγει με μία φούστα, να βγει ντυμένος όπως θέλει στον δρόμο, παρδαλός. Όμως, αυτό δεν το επιτρέπω να το κάνει στη θρησκεία μου. Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει, ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Δεν ήταν ανάγκη να φτάσει στον Θεάνθρωπο», κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη